Yıprandım artık , huzursuz her anımdan yıprandım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Putto
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne mecburiyetin var, cidden cok merak ettim?

Bu adam altindan filan mi?
Neden kendinize bu kadar iskence ediyorsunuz?
Bunu keske bende bilebilseydim.
Ayrıca hiç bir eksra özelliği , çekici yanı yok. Ben sadece zor olusunu seviyordum sanıyordum. Ama o zalimmiş.

Ne mecburiyetin var, cidden cok merak ettim?
Hiç bir zorunlulugum yok, cinsel bisey oldugunu dusunuyorsanız oda yok.
Sadece aramızda çekim var ondan olabilir , hala görünce heyecanlanıyorum mesela. Kalbim bulusmadan garip oluyor buna mutluluk diyemem , hep iyi ya de kötü bir pırpır hali denebilir.

Cinsellikle alakali bi sey kastetmedim.. Eziyet eden, hor goren, yaptigi psikolojik baskilar ve eziyetlerle anksiyete noktalarina getiren, kendini berbat hissetmene neden olan biriyle ne sevgisi ne aşkı Allah aşkına?
Aşk, sevgi tanimini gozden gecirmelisin..
Seni suclamiyorum, durumuna üzüldüm ama..

Korkudan çarpıyor olabilir mi o kalp?

Sanırım sevgi ya da ask tanımım acı cekmek olarak adlettim ben . Bunlar bu histerik düşüncelerim..

Bu kadar melankoliye baglama ayrıl kurtul. Aslında çözüm kolay.

Sizinle bir önceki konunuzu açtığınızda mesajlaşmıştık. O zaman babanızla olan ilişkinizi sormuştum ve bu gibi sorunların genelde aile içinde olan ama bizi etkilediğinin farkında olmadığımız bilinçaltında sakladığımız travmalardan kaynaklandığını söylemiştim. Babanızın insanları kırmayan, saygılı tipik bir Türk babası olduğunu söylemiştiniz. Öncelikle ailesine karşı sevgisini gösterebilen onlara saygı duyan babaları tenzih ederek söylüyorum ki tipik Türk babaları genelde ailesi dışında herkese karşı gayet iyi, sevgi dolu, kibar, saygılı ama sıra ailesine gelince otorite kurma kaygısıyla bu saydılarımın çoğunu es geçen, tabiri caizse "Ben sizin babanızım ben ne desersem o olur" diyerek çocuğunun kişiliğine göstermediği saygıyı kendine bekleyen, sevgisini gösteremeyen kimseler olarak karşımıza çıkıyor malesef. Siz de bu konunuzda sevgilinizden bahsederken babam gibi sürekli eli üzerimde dediniz. Daha sonra yukarıdaki gibi lise yıllarınızı anlatan bir mesaj yazdınız. Ben bu ayrıntılara dikkat çekmek istiyorum çünkü "derin sularda" isimli üyenin dediğine sonuna kadar katılıyorum ve kendinizi değersiz işe yaramaz hissetmenizin sevgiliniz olmayı haketmeyen narsist kontrol hastası bir insanın size böyle davranmasına tepki verememenizin altında yatan sorunları çözmemiz gerektiğini düşünüyorum. Sizinle hem meslektaşız hem de eski nişanlım sevgilinize benzer biriydi. Ben eski nişanlımda narsisistik kişilik bozuklukluğu olduğundan eminim ve bu sebeple onu hayatımdan çıkardım ama size şunu söyleyeyim sevgiliniz demeye dilimin varmadığı bu kişiyle karşılaştırsak o narsist insan bile vicdanlı kalır yanında. Biraz benzer şeyler yaşadığımdan mıdır bilmiyorum gerçekten artık yazdıklarınızı okurken elimde olmadan gözlerim yaşarıyor ağlamaya başlıyorum. Lütfen bir uzmandan yardım alarak kendinize bu eziyeti reva görmenize sebep olan sorunu kendi içinizde çözmek için adım atın. Burda bütün üyeler size değerli olduğunuzu anlatmaktan bu adama daha fazla katlanmayın demekten perişan oldu. Ama bu kadar mesafeden malesef bir faydası olmadığını görüyoruz o yüzden lütfen bir psikologdan destek alarak bu sorunun üzerine gidin.

Senin önce ise ihtiyacın var ..Kesinlikle işini yapmalısın sen saygıdeğer bı hanimsin ve işini yaptığında insanlar bunu sana hissettirecektir .. İncitilmissin sen ve sosyal statunu kullanarak kır kabuklarını.. lütfen o diplomayı para ile satın almadiysan zeki bı kadınsın bunu unutma

Tabi ki almadım. Devlet üni mezunuyum.
Ben işimle değil kişiliğimle yanımda olcak birini istedim.
İş bugun var belki yarın yok . Misal su anda işsizim bu konuda ötürü benım saygımlığım azalıyorsa o beni değil statümü seviyor.

Özlem hanımın dediği insanların size işinizden dolayı saygı göstermesi ya da işsiz olduğunuz için saygı duymaması değil bence. Siz şu an incinmiş ve özsaygınızı yitirme aşamasına gelmiş olduğunuzdan bunu tekrar kazanmanız ve kendi değerinizin farkına varmanız için mesleğinizi icra etmeniz size çok faydalı olacaktır, bunu kastettiğini düşünüyorum.

Ama bence işe başlamadan bu kişiyi hayatınızdan çıkartmazsanız onun bu herşeyi kontrolünde tutma gayesi sonucu iş hayatınızda telafi edemeyeceğiniz hatalar yapmanıza sebep olur. O yüzden ilk iş size ulaşmasını engellemek olmalı.

Kesinlikle aynen böyle düşünüyorum .. Sen saygıdeğer bir insansın ve ben herşeyden önce bir insanın en büyük serveti zekasidir. Sen başkasının somurgesine giremezsin bunu soyle hep kendine lütfen kalk kocaman bir çikolatalı pasta ye ve hep bunu tekrar et pasta bitince oda bitsin

O konuda haklısınız insanın kafası dolu olmayınca yani mesgalesi olmadıgında daha da kendine sarıyor.
Tek derdim ilişkiler gibi oluyor, aslında işe girmek çok istiyorum ama bulamadım.
Ayrıca guzel tavsiyenize tesekkur ederim:)

Cok şekersiniz keske pasta bitince bitse ama ınsallah yoluna sokcam herseyi:)

Bu kadar tanımadıgıniz birine dahil üzülmesini istemiyorsanız, Ankaraya geldiğinizde insallah hersey düzelmiş olur ve tanısmıs oluruz:)

tabii ki istemem:) inşaallah, bunu yapılacakları yazdığım defterime not alıyorum. var mı bir değişiklik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…