Ne mecburiyetin var, cidden cok merak ettim?Merhaba hanımlar;
O kadar yoruldum ki sadece iç dökmek için buradayım.
Kendime eskiden güvenen benden eser kalmadı, kendime saygı dahi duyamıyorum. Yaptıklarımı başkası yapsa onu silkmek isterdim. Biliyorum buraya çok fazla konu açtım bu durumla alakalı.Hepsinin farkındayım.
Şu an hissettiğim şeyle baş edemiyorum, her dk huzursuzum. Her dk acaba yine ne konuda canım acıyacak , yine napsam da napmasam da terslenicem, bin saat konusulmayacagım diye dusunuyorum.
Tek bir arkadasım kalmadı etrafımda aksam saatın 11nde bir köprüde avazım cıktıgı kadar bagırdım ben bunları hak edecek kendimi bu kdr ezdirecek ne yaptım diye, neyin bedelini ödediğimi sordum kendime.
Arkadasımla oturuyordum sevgilim denen mahlukat kişisi aramıs ve lavabodaydım haliyle bakamadım ve 1 dk sonra tam olarak döndüm. Ve her zaman lavabodayken arıyomus diye azarlar işittim, sinir krizi gecırdım, sakinlesemedim , peşimde bir çip var. Gibi hissediyorum, tüm telefonlarım , mesajlarım dinleniyor. İzleniyor. Kendimi evcil hayvan gibi hissediyoeum sırf yanlıs anlamaaın diye istedıgım sekılde kıyafet giymeden gidiyorum. Arkadasıma rezil oldum , ağlamaktan kendimi tutamadım. Ne kendime güvenim kaldı ne birşeyim
Ha sanmayın okumadım , avukatım ama nasıl bir insansam kendimi dahil savunamıyorum. Meslegımde ki basarımı tahmın edersiniz.
Kendi benliğimi kaybettim ben , benden artık geriye bir evcil hayvan gibi pesınde bir tasması olan biri kaldı. Özgürlüğümü verdim resmen.
Boguluyorum, her daim huzursuzum. Yoruluyorum. Her dk basım ağrıyor.
Bir arkadasımla ne konustuguma dahi atıyorum ve sonucunda aldıgım cevap bu konu ona nasıl geldi oluyor, tek bir sevgi yok sadece kontrol , sanırım deliriyorum. Hastalanıyorum. Ve gün gectıkce yataktan cıkamaz hale geldim , herseyden yoruldum. Herseyden , agır depresyonda hissediyorum kendimi. Cok yoruldum , hemsde cok
Bunu keske bende bilebilseydim.Bu adam altindan filan mi?
Neden kendinize bu kadar iskence ediyorsunuz?
Hiç bir zorunlulugum yok, cinsel bisey oldugunu dusunuyorsanız oda yok.Ne mecburiyetin var, cidden cok merak ettim?
Cinsellikle alakali bi sey kastetmedim.. Eziyet eden, hor goren, yaptigi psikolojik baskilar ve eziyetlerle anksiyete noktalarina getiren, kendini berbat hissetmene neden olan biriyle ne sevgisi ne aşkı Allah aşkına?Hiç bir zorunlulugum yok, cinsel bisey oldugunu dusunuyorsanız oda yok.
Sadece aramızda çekim var ondan olabilir , hala görünce heyecanlanıyorum mesela. Kalbim bulusmadan garip oluyor buna mutluluk diyemem , hep iyi ya de kötü bir pırpır hali denebilir.
Korkudan çarpıyor olabilir mi o kalp?Hiç bir zorunlulugum yok, cinsel bisey oldugunu dusunuyorsanız oda yok.
Sadece aramızda çekim var ondan olabilir , hala görünce heyecanlanıyorum mesela. Kalbim bulusmadan garip oluyor buna mutluluk diyemem , hep iyi ya de kötü bir pırpır hali denebilir.
Sanırım sevgi ya da ask tanımım acı cekmek olarak adlettim ben . Bunlar bu histerik düşüncelerim..Cinsellikle alakali bi sey kastetmedim.. Eziyet eden, hor goren, yaptigi psikolojik baskilar ve eziyetlerle anksiyete noktalarina getiren, kendini berbat hissetmene neden olan biriyle ne sevgisi ne aşkı Allah aşkına?
Aşk, sevgi tanimini gozden gecirmelisin..
Seni suclamiyorum, durumuna üzüldüm ama..
Oda olabilir tabiKorkudan çarpıyor olabilir mi o kalp?
Cocukken asırı kıloluydum ve sırf bundan Arkadaslarım dövdü beni mesela lisede oldu bunlar. Babam anneme hep senın yuzunden böyle ayı gibi oldu derdi. Beni hiç onaylamadı kimse kıaasacası bu aclıgıda zayıfladım ve cidden guzel bir kız olunca da erkek arkadasla doldurmak istedim. Hani birinin bana guzelsin kıymetlisin demesini istedim. Yemin ederim size yuzunu görseniz o kdr meymenetsiz ki ben neyini sevdim bilmiyorum, sırf begensın diye her hafta kendime kıyafet alırdım. Bana bir kez askım seni sevıyorum tarzı bı kelime kullanmadı asla.
Anneme hep beni sevıyomuaun diye sorardıö ben sevgiye acım.
Aileminde beni sevmedıgını dusunmuyorum ama ben kabul görmedim kucukken sanırım
Arkadaşlar bu işin burçla, oğlak olmakla yay olmakla bir ilgisi yok.
Burçlar doğuştan getirdiğimiz mizacı etkiliyordur belki,bilgim yok,ilgilendiğim bir konu da değil.
Bazı insanlar çocukluklarından taşıdıkları izler,geçirdikleri travmalar,yaşadıkları olumsuzluklar vb sebeplerle psikolojik sağlıklarını kaybedebilirler veya ruhsal olarak hasar alırlar.
Ruh sağlığı bozuk insan da sağlıklı düşünüp yorum yapamaz.
Burda hem konu sahibi hem de romantik ilişki yaşadığı adam ruh sağlığı hasar görmüş insanlar.
Durum bundan ibaret.
Adamı bilmem ne yaşadı da böyle psikopat oldu?
Konu sahibi böyle bir adamı kendine erkek arkadaş olarak seçip kopamadığına göre önce babasıyla olan ilişkisine sonra aile dinamiklerine bakmak lazım.
Senin önce ise ihtiyacın var ..Kesinlikle işini yapmalısın sen saygıdeğer bı hanimsin ve işini yaptığında insanlar bunu sana hissettirecektir .. İncitilmissin sen ve sosyal statunu kullanarak kır kabuklarını.. lütfen o diplomayı para ile satın almadiysan zeki bı kadınsın bunu unutmaÖyle güzel yazmıssınız ki hep hayalim benım evlenmek cocuk sahıbı olmaktı hep anac yanım o kadar kuvvetli ki sokakta gördüğüm cocuklara sarılıp öperim aileleri izin verdiği müddetce.
Hayalim hiç para, meslek, kariyer olmadı.Bunlarıda evet arzuladım ama avukat olmakla ben o kadar alakasız ki ben olayların iç yüzüyle ılgılenirim, iyiniyetle, tiniyetle yada.
Ancak kanunlar öyle degıldir, yaptıgın her hamlenin iç yuzune bakılmaz , sebebine nedenine yaptıysan suclusun ya da sucsuz.
Bu sebeple keske psıkolog ya da öğretmen olsaydım. Ama şükür ki meslegım var, şu an calısmasam da.
Tabi ki almadım. Devlet üni mezunuyum.Senin önce ise ihtiyacın var ..Kesinlikle işini yapmalısın sen saygıdeğer bı hanimsin ve işini yaptığında insanlar bunu sana hissettirecektir .. İncitilmissin sen ve sosyal statunu kullanarak kır kabuklarını.. lütfen o diplomayı para ile satın almadiysan zeki bı kadınsın bunu unutma
Senin önce ise ihtiyacın var ..Kesinlikle işini yapmalısın sen saygıdeğer bı hanimsin ve işini yaptığında insanlar bunu sana hissettirecektir .. İncitilmissin sen ve sosyal statunu kullanarak kır kabuklarını.. lütfen o diplomayı para ile satın almadiysan zeki bı kadınsın bunu unutma
Tabi ki almadım. Devlet üni mezunuyum.
Ben işimle değil kişiliğimle yanımda olcak birini istedim.
İş bugun var belki yarın yok . Misal su anda işsizim bu konuda ötürü benım saygımlığım azalıyorsa o beni değil statümü seviyor.
Bılmıyorum nasıl oldugunu su anda açıkcası .Kız putto ne yaptın ?
Aranız nasıl bay x ile ?
O konuda haklısınız insanın kafası dolu olmayınca yani mesgalesi olmadıgında daha da kendine sarıyor.Özlem hanımın dediği insanların size işinizden dolayı saygı göstermesi ya da işsiz olduğunuz için saygı duymaması değil bence. Siz şu an incinmiş ve özsaygınızı yitirme aşamasına gelmiş olduğunuzdan bunu tekrar kazanmanız ve kendi değerinizin farkına varmanız için mesleğinizi icra etmeniz size çok faydalı olacaktır, bunu kastettiğini düşünüyorum.
Ama bence işe başlamadan bu kişiyi hayatınızdan çıkartmazsanız onun bu herşeyi kontrolünde tutma gayesi sonucu iş hayatınızda telafi edemeyeceğiniz hatalar yapmanıza sebep olur. O yüzden ilk iş size ulaşmasını engellemek olmalı.
Cok şekersiniz keske pasta bitince bitse ama ınsallah yoluna sokcam herseyi:)Kesinlikle aynen böyle düşünüyorum .. Sen saygıdeğer bir insansın ve ben herşeyden önce bir insanın en büyük serveti zekasidir. Sen başkasının somurgesine giremezsin bunu soyle hep kendine lütfen kalk kocaman bir çikolatalı pasta ye ve hep bunu tekrar et pasta bitince oda bitsin
Bu kadar tanımadıgıniz birine dahil üzülmesini istemiyorsanız, Ankaraya geldiğinizde insallah hersey düzelmiş olur ve tanısmıs oluruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?