Yipranmis evlilik nasil devam eder kizlar?

Annesibebisleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
424
306
33
34
Merhaba kizlar.
Eski konumu bilirsiniz belki, esimle ailesi yuzunden cok yiprandik.
Konu aile olunca gercekten kendimi tutamiyorum ve cildiriyorum. Bazen onlari savunmaya calisiyor ozaman hepten cildiriyorum.
Ve esime kufur degil ama ailesi hakkinda veya kendisi hakkina cok agir konusuyorum.
Sonradan pisman oluyorum..

Okadar biktimki ailesinden, ne yapicagimi bilmiyorum bazen artik. Okadar yiprattimki iliskimizi evliligimizi tabiki onunda sucu var. Ama ben susamiyorum.

Kizlar esime karsi cok mahcupum konusmalarimdan dolayi, okadar yiprandikki bu nasil duzelir? Duzelirmi?
Yardim edin bana akil verin kizlar, yoksa onlara sinir ve nefretimden herseyi kotulestiriyorummm.

Sorunu biliyorsun zaten çözümü de cümlelerinde anlatmışsın "susman gerekiyor"
Eski konularını bilmiyorum ama ağır sözler söyleyip bu benim kusurum diyerek başka yol arasanda bulamazsın

Beni böyle sev hikayesi yalan! Uzaklaştırma eşini kendinden sende söylemişsin susamıyorum diye.. Sus. Esler görmüyor mu ailesini? Görüyor ama toz konduramiyorlar.
Diğer konunu okumadım burdan dediklerinden yorum yaptım. Şuan sorun sende gözüküyor..

Eski konunuza bir göz gezdirdim.
Esinizden memnunsaniz bir kural koyun be ailesi ile ilgili konusmayin. Size onlarla alakali hiç birşeyi söylemesin. Sizi cok iyi anlıyorum. Birebir yaşadığım bir sıkıntıydi bu benim de. Şu an hiç görüşmüyorum. Haklarında iyi kötü bir şey bilmekte istemiyorum.
Düğün olursa eşimin hatrina giderim ama sonra aynı moda geri dönerim.

Ben de bazen öyle yapıyorum ama araya soğukluk katıyor böyle durumlar.kendini frenmekte fayda var.artık alışkanlık haline gelmesin.
Kavga esnasında uzaklaş eşinden öfkeyle insan ne dediğini bilmiyor sabır çek.

Ailelerinizin avukatlığını yapmak size düşmez. Aileleri savunmaktan vazgeçin. Kendi evliliğinize ve hayatınıza odaklanın. Emin ol sen onlar yüzünden kavga ederken hepsi mutlu mesut evlerinde.
Susamıyorum diyorsun ya, ikiniz de susacaksınız konu sarpa sarıyorsa. Bi evlilik bu kadar kolay harcanmamalı.

Yıpranmış evliliğin yıpranmış kot pantolondan farkı yoktur..yıpranma idare edilir bi yerindeyse bi süre oyle idare edersin..ama hoş görünmez...sonra o yıpranmış yer yırtılır .idare edilecek bi tarafı kalmaz..o yıpranmış pantolonu atmaktan baska caren kalkmaz..zaten boşanmış erkeklerin birçoğu da yırtılmış kot gibidir. Bi işe yaramazlar.. Yaramadiklari icin de kendi hallerine bırakmışlardır. Yani ki canım, at o yırtık kotu üzerinden..hele hasar d..t kismindaysa idare falan etme sonra sen zararlı çıkarsın...yanlış anlama cnm bi yırtık pantolon da bende var..atmama az kaldı

Valla eşiniz gibi insanlara sussanızda yaranamazsınız. Zaten bu noktaya da siz isteyerek gelmemissinizdir. Onları önemsememeye, konularını açmamaya, dediklerini duymamaya çalışın şimdilik başka bir çözüm yolu bulmanız zor. Yada hazırsanız kocanız dahil hepsine güle güle deyin.

Tam da bugün aynı olayları yaşadım.
Gırtlağına yapışacağım noktada tuttum kendimi yine de iyiki.
Nasıl devam eder bilmiyorum.
Biz bitirmek için yola çıkmıştık.
Tekrar deniyoruz.
Ve bugün anladım ki kimse değişmiyor.
Sabrın varsa devam et.
Konuyu takip edicem.
Allah kolaylık versin cümlemize

Bayıldım ya çok güzel anlatmışsınız

Aynı sorunları yaşadım evliliğimde.
Çok acıydı aşık olarak cok severek evlendiğiniz adamla sırf ailesinin sirretliklerini yüzünden saygıyı yitirmek.
Ben şunu öneriyorum.
Evliliğinin sürmesini istiyorsan saygıyı yitirme. Bunun için de kendini kontrol edemiyorsan terapi al.
Esin de yanasirsa birlikte alın.
Bu size iyi gelecektir.
Vermemiz gereken tepkileri umarım geç olmadan fark edersiniz.
Çünkü aile atılmıyör ve değişmiyor da.
O adamla yaşamak istiyorsan sen fedakarlık yapacaksın gormiycekin, görmezden geleceksin.
Ayrılmayı hemen söylemiyorum çünkü çok zor bişey. Yaşayan bilir. Bütün yolları dene .geç kalmadan.

Konunuzu tam bilmesem de ,
Evlilik hakkındaki tek düşüncem ;
Eşinizin ailesini Sevmeseniz bile ,
" Saygıyı yitirmemek gerek . . "
Bu hem eşinizle olan ilişkiniz için ,
Hemde ailevi mutluluk için gerekli. .

aranızda anlasın ve aileler hakkında hiç konuşmayın yorum yapmayın
sadece kendi iliskinize odaklanın eğer o zaman her şey güzel giderse sorunu tespit etmiş ve çözümü bulmuş olursunuz
yok o zaman da kavgalar tartışmalar olursa evlilik zaten bitmiş uzatmalari oynuyorsunuzdur

susmaniz lazim! bir cogumuz ayni durumdayiz bende eskiden cok sinir olurdum dirdir yapardim esim kimin ne oldugunu biliyor ben ona soylesemde bisey degismiyordu. biraktim valla cok daha mutluyum sinirlenince kendi kendime soyleniyorum geciyor haha

kocanın ailesini savunmasını istemiyorsan,savunduracak duruma getirmeyeceksin

Yıpranmış evliliğin zamana ihtiyacı vardır.
Hemen her şey duzelmez. Biraz seyredin evliliginizi izleyici olun yani.
Eksilerinizi artilarinizi gözden geçirip karar alın. Ve ve ve başkalarından dolayi eşinizle kötü olmayın..
İnşallah her şey yoluna girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…