Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yipranmis sari saç???

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ben de geçen yıl röfle yaptırdım iyi de bir kuafördü isimli olanlardan ancak zaten zayıf saçlarım iyice uçları gitti ,bende yılbaşından beri şampuanımın içine bepanten bemix evigen ampullerinden kırdım her yıkamada çalkalayarak kullanıyorum 1.aydan itibaren gözle görülür etki var ,4 aydır saçıma boya sürmedim sanki boyalı gibi parlak çıkıyor uzayanlar uçları daha iyi ama kendim de azıcık azıcık kesiyorum zaten kuaföre gidemiyoruz ama düzeldiler sanımrım ,keratin bakımı da geçen sonbahar yaptırmıştım hatta saç botoksu diyorlar ilk 2 ay saçlarım rüya gibiydi ama sonra tutan tutam döküldü ,bence içinde kimyasal olan her şey bir yeri onarırken bir yere zarar veriyor ,sadece organik sertifikalı ve az kimyasallı bir şampuan ve söylediklerimi kullanıyorum .Bir de tekrar kınaya merak sardım onunda gerçek iyisini buldum bekliyorum gelsin diye kargoyu:)
Keratin icin her zaman iyi denilmiyor o yuzden sac botoksuna eminn olamadim birde buralarda oyle guzel yapip guven verecek bir kuafor yok. 5 yil once bende kullanirdim bemiks evigen birde cam terebentin katiyordum sampuana cok iyi okmasada hergun duzlestirdigim 15 gunde 1 boyadigim halde yipranmiyordu isil isildi saclarim ama o zaman sari degildi. Hicbirsey oryal kadar yipratmiyor maalesef bende kesiyorum uclardan ama ust taraflarda epey yipranmis kuaforler bi acilsa ara makasi attirsam iyi olacak

Back