- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
- Konu Sahibi plasticwoman
-
Hadi bakalımm .Seviyeleri yapmaya yarın başlıyorum, toplu halde başlanacak burada da günlük tutmak benim için iyi olacak
Niyet ile başlanıyor bugün niyet ederek başlangıcı veriyorum. Umarım tüm seviyeleri tamamlarım.
Merhaba yitik şifa nasıl bir diyet bilgi alabilir miyim1 haftayı tamamlamak üzereyim -3.1 kg gitti ve hiç zorlanmadan devam ediyorum.
Merhaba seviyelerden oluşan bir sistem 1 haftam bitti ve 5 kg verdim. Aynı zamanda sağlık sorunlarını olanlarının da şifa bulduğu bir sistem. Ahmet apa web sitesinde yazıyor seviye açıklamalarıMerhaba yitik şifa nasıl bir diyet bilgi alabilir miyim
Oraya üye oldumMerhaba seviyelerden oluşan bir sistem 1 haftam bitti ve 5 kg verdim. Aynı zamanda sağlık sorunlarını olanlarının da şifa bulduğu bir sistem. Ahmet apa web sitesinde yazıyor seviye açıklamaları
Oraya üye oldumsadece aklıma takılan bazı yerler var cevaplarsanız sevinirim 40 gün için de yoğurt yemek yasak mı bir de yağ ve salça da yasak mi
Ayran fermantasyonu sagladigi icin yasakOraya üye oldumsadece aklıma takılan bazı yerler var cevaplarsanız sevinirim 40 gün için de yoğurt yemek yasak mı bir de yağ ve salça da yasak mi
Sağol canım içim rahatladı yoğurt benim için en önemsiydiYasak değil yağ, salça orada yemek videoları var orada da kullanıyorlar ama zeytinyağı, tereyağı yoğurt değil ama ayran yasak yanlış hatırlamıyorsam bş bakarım pek kullanmadığından bakmadım
Sevindim bunlar serbestse benim için çok iyi oldu tereyağ çok tüketmiyordum ayran da içmem insaAllah güzelce tamamlarım seviyeleriAyran fermantasyonu sagladigi icin yasak
Zeytinyag da bitkisel oldugu icin serbest
Tereyag hayvansal yag
Sanirim kizartma yasak yagda kizartilmis urunler diye hatirliyorum
Salça serbest
InsAllahSevindim bunlar serbestse benim için çok iyi oldu tereyağ çok tüketmiyordum ayran da içmem insaAllah güzelce tamamlarım seviyeleri
Sevindim bunlar serbestse benim için çok iyi oldu tereyağ çok tüketmiyordum ayran da içmem insaAllah güzelce tamamlarım seviyeleri
Merhabalar, ayranin yasak olmasi sivi kurallarindan kaynaklaniyor, ama ayni zamanda besin değerin oldugu icin ögpn sobrasi da icilemiyor ayran ve sütü tek basina ögün saatinde icebilirsiniz yaninda bisey yemeden ama Buda sizi doyurmayacagi icin en güzeli 4 ay unutmak:)Sevindim bunlar serbestse benim için çok iyi oldu tereyağ çok tüketmiyordum ayran da içmem insaAllah güzelce tamamlarım seviyeleri
Olsun yoğurt var ya o yeterMerhabalar, ayranin yasak olmasi sivi kurallarindan kaynaklaniyor, ama ayni zamanda besin değerin oldugu icin ögpn sobrasi da icilemiyor ayran ve sütü tek basina ögün saatinde icebilirsiniz yaninda bisey yemeden ama Buda sizi doyurmayacagi icin en güzeli 4 ay unutmak:)
Gecen sene temmuzda Kt yapmistimOlsun yoğurt var ya o yetersiz bütün seviyeleri tamamladınız mı
Kt nedir ilk deda duydumGecen sene temmuzda Kt yapmistim
Seviyeleri tam incelemedim o hangi seviyede yapılacak canımKaraciger temizligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?