- 9 Nisan 2012
- 6.374
- 15.696
- 448
- Konu Sahibi plasticwoman
-
7.seviyenin sonunda yani 4 ay sonra ,Seviyeleri tam incelemedim o hangi seviyede yapılacak canım
O zaman sizinle daha çok görüşeceğiz bilginizle bana yol gösterin lütfeen ☺7.seviyenin sonunda yani 4 ay sonra ,
Elimden geldigimce yardimci olmaya calisirim tabikiO zaman sizinle daha çok görüşeceğiz bilginizle bana yol gösterin lütfeen ☺
Benim zaten pek aram yokMerhabalar, ayranin yasak olmasi sivi kurallarindan kaynaklaniyor, ama ayni zamanda besin değerin oldugu icin ögpn sobrasi da icilemiyor ayran ve sütü tek basina ögün saatinde icebilirsiniz yaninda bisey yemeden ama Buda sizi doyurmayacagi icin en güzeli 4 ay unutmak:)
Yoğurt yetiyor gerçektenOlsun yoğurt var ya o yetersiz bütün seviyeleri tamamladınız mı
Ne güzel ben bi kere daha yapmıştım tüm sayfaları okumuştum saatlerce ama ödül günü yapınca devam edemedim bu kez ödül yapmayacağım bana ödül yaramıyor. Kaç kilo verdinGecen sene temmuzda Kt yapmistim
16 kilo canimBenim zaten pek aram yok
Yoğurt yetiyor gerçekten
Ne güzel ben bi kere daha yapmıştım tüm sayfaları okumuştum saatlerce ama ödül günü yapınca devam edemedim bu kez ödül yapmayacağım bana ödül yaramıyor. Kaç kilo verdin
91 kg 75 düştün sanırım ne güzel. Bende 6.3 kg verdim16 kilo canim
Evet canim, sanada masallah91 kg 75 düştün sanırım ne güzel. Bende 6.3 kg verdim
Evet canim, sanada masallah
Yanliz misin ?Sağol canım ben su orucu olan seviyeye gelip uzun süre orada takılmayı planlıyorum çünkü temizlik yapılırken yatıp dinlenmek gerekiyor uygulamada. Bunu yapamam imkansızhemde o arada da kilomu veririm
Değilim ama biri ilkokula yeni başlayan biri beş aylık bebeğim var o yüzden zor 2-3 saat uyumak bile kâr olduğu zamandayım :)Yanliz misin ?
Kolay gelsin 6.seviyenin son 3 günlük orucunun 3.gününden selamlar :)
Devam ediyorsun ne güzelSeviye 2 son günleri :) pazar günü serbest öğün var daha sonra seviye 3 başlıyor.
Çok sağol canım alıştım zaten artık bi sorunum yokDevam ediyorsun ne güzelrabbim yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?