- Konu Sahibi Neysesakinim
-
Şu sehir manzaralı evimde sigaram viskim ve Efkarın oturuyoruz oysa bu eve ne umutlara tasın mış tım ne hayaller
Ne umutlar evlenmiştim hatta ne umutlarla mezun olmuştum .
Ama yasa yamadim hiç birinin sevincini
babam öldü işsiz kaldım mutsuz oldum eksik oldum hep
Hep benim mi başıma geliyor lütfen söyleyin mutluluğunu hiç yaşayamadım ne kötülük ettim insanlara
Şuan yalnızlık en iyisi tartıştık gitti eşim yani oda Yalnız bıraktı oysa şuan yalnız olmak istemiyorum başımı omzuna dayayıp ağlamak istiyorum derdim çok
Lütfen söyleyin hep benim basıma mı geliyor bu işler
Gelmesin boşver böyle iyi erkek ler anlamıyor bizi elbet bize de güler hayatHayir tek senin basina gelmiyor.hayat inis cikislarla dolu.
Hep boyle gitmeyecek hayatin cok cok iyi oldugu donemlerde olacak karamsarliga kapilma.esin dolanir gelir,is bulursun,anne olursun hersey bir anda degisir umudunu yitirme.
Güzel bol kazançları n olsun hayırlı olsun ama sans yok bende asgari ücret e sürüyoruz ve evlenme boşver gerekli Değil kötü gününde yanında yoksa boşverEkonomi b.k gibi herkes işsiz kalabilir. Ben de p.ç patronum yüzünden işsiz kaldıydım şimdi kendi şirketime ortağım Allah o p.çten razı olsun diyorum bazen. Şer deme hayır çıkabiliyor.
Babana Allah rahmet eylesin, hepimizin gideceği yer orası sonunda.
Evin manzaralı en azından panpa daha ne:) En azından evlisin ben yapayalnızım ben ne yapayım lan, hadi sıkma canını.
Bekliyorum umutlu umutlu Sağolhayır sadece senin başına gelmiyor da hayat bazen ayarsız, üst üste geliyor herşey, klasik olacak ama her kış bir bahara varıyor yani, umutlu olmak sabretmek lazım
Bekliyorum umutlu umutlu Sağol
sana hep gülsün 05 ocakta bebegin kalbi durdu aldılar olsa şimdi doğacak tı belki diğerleri altı yılın özeti altı yıldır değişme di bekliyorum umutlaaynı şeyleri bende yaşadım bu arada bu son 6 ay içinde, babam gitti, iş gitti, başka şeylerde oldu, ne nalet seneymiş 2016 diyorum, bakarsın ikinci yarısı bize güler
hayır sadece senin başına gelmiyor da hayat bazen ayarsız, üst üste geliyor herşey, klasik olacak ama her kış bir bahara varıyor yani, umutlu olmak sabretmek lazım
Rabbime siginsaniz babaniz icin cennete gitsin diye dua etseniz kendiniz icin dua etseniz icki yerine gene siz bilirsiniz tabi
Bana şimdilik iniş+1
B.ka herkes batiyor. Hayat hep mutluluk değil ki, inişi var çıkışı var.
Çok açtım abla ya ama sen istersin de ben yeni bir ansiklopedi açarım ama yine kirlenirHayat toz pembe değil maalesef,her insan neler yaşıyor belki sizden beterini belki daha azını ama çöküp pes etmek yerine dimdik kalkmanızı umuyorum,her zor günün güzel bir çıkışı vardır,yeni bir sayfa açın demiyeceğim size yeni bir defter açın çünkü;yeni sayfalar sadece kirleri örter.
Rabbime siginsaniz babaniz icin cennete gitsin diye dua etseniz kendiniz icin dua etseniz icki yerine gene siz bilirsiniz tabi
Eyvallah SağolRabbime siginsaniz babaniz icin cennete gitsin diye dua etseniz kendiniz icin dua etseniz icki yerine gene siz bilirsiniz tabi
Güzel demiş Anneanne selam lar çok şükür yaşıyorum ötesi yok ama Güzel bir durumda yokGayet iyi kazanıp har vurup harman savurduğum işimden kendi işimizi kurmak hayalleri ile ayrıldım. İşimizi kurduk ama maalesef battık 1,5 senedir işsizim maddi manevi bunaldım ve ülkenin gündemi de moralimi çok bozuyor.
Ama aşkta kazandım iki senedir harika bir adamla evliyim. Evlilik iyi ama hayatın diğer kalanı tatsız. Napayım öleyim mi ? Bir yerden veriyor bir yerden alıyor ya Rab. Buna da şükür.
Günün iyisi ileride derdi rahmeti anneannem, umudunuzu kaybetmeyin.
Güzel demiş Anneanne selam lar çok şükür yaşıyorum ötesi yok ama Güzel bir durumda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?