Yitik

Benim derdim para pul değil 200bin borcum var ama ödenir bir şekilde
Ama kalbin kırılınca zor tamir oluyo umudun gidince zor ayağa kalkıyor sun ihanet edenleri görünce nefret doluyor için

Sadece sizin başınıza gelmiyor. Herkesin evinde var. Ölen var, işsiz var, hasta var... Çok depresif haldesiniz. Madem eşinize ihtiyacınız var, arayın gelsin. Bir yerden başlamak lazım.
Benim cenazem olduğu halde o düğüne gitmeyi secti arayın ca cagırınca düzelecek mi haa gece geldi niye hiç konuşmadık sabah bu vakit oldu niye hiç konuşmuyorum

Banlıydım kusura bakmayın yeni gördüm,teşekkür ediyorum :) güzel sözlerinizi ve kalbinizi öpüyorum.

Başınız sağolsun.
Maalesef hepimiz zaman zaman dibe vuruyoruz,hep aydınlık,pespembe günler geçirmiyoruz ama her dibe inişin bir çıkışı var muhakkak. Yeterki umudunuzu kaybetmeyin,gerisi kendiliğinden gelir.

Yıllardır bunun için savasıyorum umarım kalan umutları mda tükenmez

Benim de babam öldü, üstüne öğrenciyim çalışma imkanım da yok, çok küçük bir kardeşim var, beni yalnız bırakacak bi eşim de yok, kafadan yalnızım yani.. Herneyse sadece sizin başınıza gelmiyor, hayatta önünüzr çıkan her engelden sonra bu şekilde yitik duruma düşerseniz, neden ben moduna girerseniz hiçbir zaman düzelmez bir şeyler, ben söyleyeyim. Oturacağınıza kalkın harekete geçin bir şeyler yapın
?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…