Olum hayatın bir parçası. İnsanlar doğar yaşar ve olurler. Uzulmemek elde değil ama sizi bukadar sarsan şey bu değildir diye duşunuyorum. Ara ara herkeste bunalımlar boşluğa duşmeler oluyor, sebepli yada sebepsiz..
sanırım o donemden geçiyorsunuz. Sevdiğiniz insanlarla guzel bi kaç aktivite sanırım size iyi gelecek.
Hersey bi yana ne güzel yazmışsın..
Bazi Yasitlarinin yazdıklarına kıyasla ne tatlı genç bir kız ve kalemi kuvvetli olacak dedim..
Hayat çok zor.. en güzel hayat bile zor.. herkes için.. bunu artık farkettin çünkü çocuk değilsin.. ozlemin çok normal.. Çocukluk güzel bi ruyadir uyanikken..
Hayatı daha kolay ve guzel yaşamak elimizde.. hayallerin olsun hep.. ama ulasamadiginda sen değil onlar yikilsin yenisini yap..
Kendini sev ve güçlü dur.. küçük şeylerle mutlu ol ama büyük şeylere üzül..
Bu kadar yaşamı hisseden biri bence güçsüz olamaz.. sevgiler..
hayır kaybetmedim, ama tahmin edebiliyorum acısını.. Konunuzdan bi kaybınız olduğunu anlamadım ozurdilerim.. Bu durumda da sizi toparliycak şey yine en yakınımdiyceğiniz kişi olur bnce. Bu bi sevgili bi dost bi arkadaş her kimse.Evinizden birisini kaybettiniz mi?
Güçsüzlükten ziyade yoruldum, boşluğa düştüm, 4 aydır boş evdeyim insan boş olunca oturup kendisini dinliyor ya ondan yoğun bu hislerim şuan, biliyorum. Allah tan okulum başlıyor yarın, en azından oyalanacağım, keşfedeceğim, belki kendimi biraz olsun unutacağım yer olacak. Ama bir daha 5 sene öncesi kadar mutlu olamayacağımın farkında olmak, gitgide tatsızlaşması hayatın, sindirebilmem gerek... Zaman diyeceğim ben de buna, zaman...
20 yasinda olur oyle ota b.k a uzulmelerHayatımda birkaç senedir zaten bir boşluk bir buhran içerisindeyim. Üst üste gelen kayıplar, günlük yaşantımın ani şekilde %80 değişmesi, adapte olma sürecim, o sürecin 2 sene üst üste üniversiteye hazırlık zamanına denk gelmesi vs... Nefes alamadım kaç senedir bir -oh be!- diyemedim, her zaman şükrederim sahip olduklarıma ama tabi insanım isyan da ediyorum, etsem de şükretmesini bilirim. Benim aşamadığım şey, alışamadığım, kabullenemediğim, hazmedemediğim şey, değişim, çok hızlı değişen şeyler. İlk defa ölümü yakınımda tatmış olmamla başlayan yıkım, yakınımda olması gerekmiyor ya Tarık Akan mesela inanılmaz üzüldüm her haberde gördüğümde, her unutulmaz filmlerini o genç halini gördüğümde ağlayıp durdum... Ya çok üzüyo beni, kimse göçüp gitmesin istiyorum. Hayır üstüne kendi çevremi bile kaybedicem zamanı gelince, Allah sabrını veriyor da, o yaşama isteği? Bir çocuğun mutluluğu gibi içten sevinç? İstemiyorum şu anki dünyada yaşamak istemiyorum, 20 yaşındayım 90'lar çocuğu bile sayılmam, ama bu çağa ait hissetmiyorum, eskiye sürekli özlem duyuyorum her şey o zaman güzeldi, o küçük dünyanda mutluluğun da sınırlıydı, seni bi gülümseme mutlu ediyodu. Şu an ne mümkün? Elbette hayallerim var geleceğe dair, umutlarım kendim için, beni mutlu edecek şeyler, ama kıyaslarsak dünya toptan yok olsun derim... Bu büyüdükçe devam edecek değil mi? Birer birer kaybettikçe artarak yanacaksın doğduğuna, insanlığına? Geçmeyecek değil mi? Hayat akıp giderken nefes almak olacak sadece yaşamak.
O değilde 20 yaşa göre çok anlamlı yazmışsın.içimi özetledin resmen.ama 30a geldiğinde hayatın saçmalığını kabullenmiş ve oluruna bırakmış bi hale geliyosun.ölümüde hastalığıda acıyıda kabullenmiş oluyosun.sorgulamayı bırakıyosun yani.az daha pişeceksin.ondan sorası kolay.bide tarık akana bende inanılmaz üzüldüm anlatamam.sanki gençliğim gitti onla bir.yaşlandık dedim kendi kendime.mekanı cennet olsun...
20 yasinda olur oyle ota b.k a uzulmeler
Iıı şey konu sahibi ölümden bahsediyor20 yasinda olur oyle ota b.k a uzulmeler
Uzulsen de uzulmesende sende olecen bende olecem hepimiz olecegiz bebegim sen uzulmeyi tercih edenlerdensinÜzüldüğüm hiçbir şey ne ot ne bok, alıştığınız 20 yaş grubuyla bir tutmayın. Üzüldüğüm 17 sene koynunda uyuduğum, eksikliğimi, boş yanımı dolduran bir kadın, üzüldüğüm babasız büyümenin her seferinde her yaşta hissettirilen yarımlığı. Yorum yaparken daha hassas olun lütfen, burda anlattıklarımla sınırlı değil hiçbir şey.
Bi insanı derinden yaralayan 20 yaşında bile bu kadar anlamlı yazacak kadar sarsan olaylarla ilgili azıcık daha sakinleştirecek tarzda yazsaydınız keşke..zira yaşınızın 20 den büyük olduğunu tahmin ediyorum..Uzulsen de uzulmesende sende olecen bende olecem hepimiz olecegiz bebegim sen uzulmeyi tercih edenlerdensinkafana taktigin ellle tutulur gozle gorulur bisey degil
Uzulsen de uzulmesende sende olecen bende olecem hepimiz olecegiz bebegim sen uzulmeyi tercih edenlerdensinkafana taktigin ellle tutulur gozle gorulur bisey degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?