Yiyecek almak icin kupon yada hediye ceki bulunabilecek yerler varmidir? Yada ileri tarih odemeli yiyecek alisverisi yapilabilecek yerler?

TheGoldenSnitch

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
1.111
Yer
Elazığ
Yiyecek almak icin kupon yada hediye ceki bulunabilecek yerler varmidir? Yada ileri tarih odemeli yiyecek alisverisi yapilabilecek?

eğer ihtiyaç sahibiysenız belediye kaymakamlık ikisinden birine başvuru yapınca gelip araştırıyorlar onaylanırsa , aylık 6 bın tl’lik market kartı verıyor
Daha once denedigim de alamamistim cok refahta yasamiyorum ama normalde bu kadar kotu de degildi bir banka blokajindan dolayi bu ay cok sıkıstım

Evet bende onu dusunerek sormustum fakat yillardir kullanip duzenli odememe ragmen hesabiniz askiya alindi yaziyor nedenini anlamadim
İsmini Google'da ararsanız bulursunuz ben buraya yazmayayım a101 den alışveriş limiti veren bir banka vardı sanırım onu bir araştırın

İsmini Google'da ararsanız bulursunuz ben buraya yazmayayım a101 den alışveriş limiti veren bir banka vardı sanırım onu bir araştırın
Hemen bakayım umarım kredi notu bu durumu etkilemiyor dur çok teşekkür ederim

Muhtarlığa bir gidin onlar gelen yardımlar ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevi görüyor. Hatta iş sıkıntınız varsa iş grupları da oluyor muhtarlığa gelen iş ilanları direkt oraya atılıyor

Daha once denedigim de alamamistim cok refahta yasamiyorum ama normalde bu kadar kotu de degildi bir banka blokajindan dolayi bu ay cok sıkıstım
Denediğiniz hiç bisey olmadıysa yardım ıcın uygun görülmedıysenız ,
o zaman bi temızlık şirketi yada temızlık ilanına bakın akşamına parası cebinize girer . Armut uygulamasından sizde kendınız için ilan açabilirsiniz . 3+1 den 7-10 bin arası alıyorlar . Çalışansanız bi haftasonuna da ayarlayabilirsiniz .

Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum da bir çok fırında,pidecide,çorbacıda “askıda” uygulaması var,bir araştırma yapsanız.

Allahım yardımcınız olsun inşallah.

Armut müşteriye teklif vermek için ücret istiyor şu an çok uygun olmayabilir. Armuta ücret vermeden çalışmanın bir yolu varsa ben bilmiyorum.

Ben cok üzüldüm konu sahibine ne yaptı acaba sürekli düşünüyorum Allah yardımcısı olsun

`