Yiyecek almak icin kupon yada hediye ceki bulunabilecek yerler varmidir? Yada ileri tarih odemeli yiyecek alisverisi yapilabilecek yerler?

Herhangi bir akrabam yok tanıdığım bir arkadaşım var ama onunda durumu benden kötü.. sefkadere bakıyorum hemen teşekkür ederim

Evet çok haklısınız, belki hızlıca temizlik işi bulunabilir eş dosta haber salınarak sonra Armut olabilir

İşim var ek iş de yaparım çok iyi olur bu ay ekstra kotu oldu normalde yiyecek alamayacak durumda da değildim fakat banka blokaj koymuş borçtan.. hayırlısı.. teşekkür ederim cevabınız için
Hepimizin başına gelebilir part time iş ilanları bizim muhtarlığa çok geliyor bir deneyin derim şansınızı

Yiyecek almak icin kupon yada hediye ceki bulunabilecek yerler varmidir? Yada ileri tarih odemeli yiyecek alisverisi yapilabilecek?
Merhaba ne iş yapıyorsunuz, sgknın karşılamadığı hastalığınız nedir

Şimdi işim var ama hastane borcundan dolayı maaşım bloke oldu
İcra ve İflas Kanunundaki ilgili maddeye göre hastaneler borcunuzdan dolayı maaşınızın tamamına bloke koyamaz, ancak 1/4 oranında haciz işlemi uygulanır, ki madem maaşınıza haciz uygulandı öncesinde size bu tebliğ edilmiştir, borç yapılandırmaya niye gitmediniz?

Bazı şeyleri eksik ya da hatalı anlatıyor olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Çevrenizdeki camileri de deneyin. Oralara da bir sürü bağış yapılıyor. Yiyecek kuponu arayacak duruma düşmüş kişilere yardım etmiyorlarsa biz de bilelim. En azından imam veya cami görevlileri bağış yapacak birine sorar soruşturur.

`