- Emoji Skoru
- 35.154
- Puanlar
- 528
- Konu Sahibi TheGoldenSnitch
-
Şirketlerden baksın dicem de şirketler de günlüğüne 1,5-2 verıyormus kadınların . Yani akşama kadar yaptığı işin parasını kendı alsa daha kârlı olur öteki türlü aynı işi yapıp pastadan büyük payı şirket alıyor .Armut müşteriye teklif vermek için ücret istiyor şu an çok uygun olmayabilir. Armuta ücret vermeden çalışmanın bir yolu varsa ben bilmiyorum.
Denedim fakat olmadi ne yazik kiOldu mu drnedin mk
Ben cok üzüldüm konu sahibine ne yaptı acaba sürekli düşünüyorum Allah yardımcısı olsun
İşim var ek iş de yaparım çok iyi olur bu ay ekstra kotu oldu normalde yiyecek alamayacak durumda da değildim fakat banka blokaj koymuş borçtan.. hayırlısı.. teşekkür ederim cevabınız içinMuhtarlığa bir gidin onlar gelen yardımlar ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevi görüyor. Hatta iş sıkıntınız varsa iş grupları da oluyor muhtarlığa gelen iş ilanları direkt oraya atılıyor
Temizlik işine ek gittiğim çok oluyor ama 1.5 aydır yaşadığım yerde bulamadımŞirketlerden baksın dicem de şirketler de günlüğüne 1,5-2 verıyormus kadınların . Yani akşama kadar yaptığı işin parasını kendı alsa daha kârlı olur öteki türlü aynı işi yapıp pastadan büyük payı şirket alıyor .
Allah Allah ben de çok zor durumlarda kaldım bak şey vardı nays uygulaması sanırım insanları üye yaptıkça para aliyordun akbankun uygulamasıDenedim fakat olmadi ne yazik ki
şansa:) enflasyon hepimizi mahvetti.. köpek gibi çalışıyorum ama yetistiremiyorum sgk nin karşılamadıgı bir sağlık sorunu bugün yiyeceğimiz ekmeği alıyor elimizden.. hayırlısı olsun insallah bir daha asla yaşamazsınız zor günleri hep refahınız olsunBaktım uygulama kalkmış
Halledebildin mi aklım sende vallah zorluğu çok bilirimşansa:) enflasyon hepimizi mahvetti.. köpek gibi çalışıyorum ama yetistiremiyorum sgk nin karşılamadıgı bir sağlık sorunu bugün yiyeceğimiz ekmeği alıyor elimizden.. hayırlısı olsun insallah bir daha asla yaşamazsınız zor günleri hep refahınız olsun
HalledemedimHalledebildin mi aklım sende vallah zorluğu çok bilirim
Evli misin tek mi yaşıyorsunuzHalledemedimaylık erzak yardımı alan bir tanıdığımı aradım bu ay icin en azindan alabilirmiyim diye ama çalıştığım için ve kirami odeyebildigim için alamiyormusum daha önce işsizken de alamamistim.. şans işi sanırım biraz. Şimdi işim var ama hastane borcundan dolayı maaşım bloke oldu iş yerim ile konuştum bir sonra ki ayın parasını erken alabilirsem blokaji kaldırıp kullanabileceğim ama onlar da ayın 30.da çarşamba günü ancak yardımcı olabilirlermis diyemedim bende başka bir şey bunu bile yapmak zorunda değiller evde bir şeyim yok da diyemedim.. çok teşekkür ederim Allah razı olsun düşünmeniz çok kıymetli gerçekten iyi ki varsiniz bir şekilde çıkacağız bu gunlerden
Evlenmedim hiç annem ile yaşıyordum 2yil önce vefat etti o zamandan beri tek yaşıyorum ne oldu ise ard arda oldu zaten 34 yaşımdayım ne öğrendiysem 31imden sonra öğrendim bütün hayat derslerini meğer öncesinde kotu hiç bir şey yaşamamışımEvli misin tek mi yaşıyorsunuz
Çok üzüldüm basın sağolsun tek kardeş misin eviniz kendinizin mi keşke evlensen işin de varmış gençsin deEvlenmedim hiç annem ile yaşıyordum 2yil önce vefat etti o zamandan beri tek yaşıyorum ne oldu ise ard arda oldu zaten 34 yaşımdayım ne öğrendiysem 31imden sonra öğrendim bütün hayat derslerini meğer öncesinde kotu hiç bir şey yaşamamışım
Dostlar sagolsunÇok üzüldüm basın sağolsun tek kardeş misin eviniz kendinizin mi keşke evlensen işin de varmış gençsin de
Istedim ama 30undan once veremeyeceklerini soylediler maasimi yeni almistim bir sey de diyemedimİş yerinize yazsanız maddi olarak çok zor durumdayım birdahaki seferinde maaşımdan kesersiniz diye biraz da olsa ücret veremezler mi
Haklısın gerçektenDostlar sagolsunEvlenme yoluna girdiğim biri benim cebimde ki son kuruşa kadar alıp kimliğimi alıp beni dövmüştü annemde ondan sonrasında sadece kendim ve kendi hürriyetim olmasını istedi bende sonrasında bir daha guvenemedim insan seçimlerim çok yanlış galiba.. kardeşim başka tanıdığım akrabam da yok