Bilemiyorum meyve çay kahve süt ürünleri hepsi şişkinlik yapıyorAcaba çölyak hastası olabilir misin? O meyveden falan olmaz. Ekmektir hamurişidir onlarda özellikle şişkinlik vs. Oluyor mu?
Bağırsaklarımin fazla çalıştığını soyledi aslındaBelki de barsak tembelligidir. Doktor daha iyi bilir. Sindirim kolaylastirici birseyler tavsiye edebilir belki ya da gaz giderici.
Evet stres çok etkiliyor stres olduğum zaman kramplar giriyorMidesel problemde olabilir bendede oluyor. Disarda cok az yiyorum sisiyorum cunku ve bi cozumunu bulamadim. Stress de cok sebeb oluyo. Evde rahatim yiyorum. Yoga ve karin kasi hareketleri yapiyorum yerde iyi geliyor.
Gidiyorum ama sonuç alamadım şuan dört tane ilaç kullanıyorum her öğün ucer tane. Rahatlatması gerekiyor ama hiç bir değişiklik yokDoktora gidin ihmal etmeyin ama bunun yanında probiyotik kullanın. Düzenli kefir içmeyi tavsiye ederim.
Probiyotik denemedim aslında deneyeyim teşekkürlerDoktora gidin ihmal etmeyin ama bunun yanında probiyotik kullanın. Düzenli kefir içmeyi tavsiye ederim.
Sadece mide agrisi ve siskinlik mi var . Karin agrisi da cekiyormusunuz ? Ben de bir sey yiyemiyordum ciddi agrilar çekiyordum hem mide hem bagirsak sorunum varmiş . Teşhis konmasi uzun sürmüstü her konulan teşhiste verilen ilaçlara cevap alamiyordum . Geçti çok şükür.Herkese iyi aksamlar. Başlık biraz değişik oldu ama sorunum tam olarak bu. Dört beş senedir mide ya da bağırsak bilemiyorum böyle bir problem yasiyorum. Ne yesem şişkinlik gaz yapiyor. Bıktım artık gercekten. Bir yere gidiyoruz bir bardak çay icsem mide ağrısından siskinlikten bin pişman oluyorum. Bir şey yerken kırk kere düşünüyorum. Akşamları yemekten sonra çay içen meyve yiyen insanlara ozeniyorum desem dogrudur. Meyve yediğim gece ağrıdan uyuyamiyorum. Bir misafirliğe gitsem yemekten sonra çay veriliyor icemiyorum meyve veriliyor tatlı veriliyor onu da yiyemiyorum. Ev sahibi bozuluyor bu sefer durumu acikliyorum ama bende uzuluyorum. Akşam arkadaşlarla oturduk sonra saat 11 gibiydi hadi tatlı yiyelim dediler herkes yiyor ben yiyemiyorum. Zaten pek sosyal bir insan değilim uyum saglayamayinca iyice üzülüyorum. Doktora gittim ilaç verildi tedavi cevap vermiyor. Sorunun ne olduğu da bilinmiyor bildiğim tek şey hiç bir şey yiyemedigim :-( benzeri bir durum yaşayan var mı ne yapmalıyım bilmiyorum
Endoskopi istiyorlar diye çok korkuyorum gitmek istemiyorum ama son çare öyle yapacağımTaze zencefilden çay yapın için o rahatlatır midenizi. Başka doktorlara da görünün sebebi bulunana kadar, bazen tek doktor yeterli gelmiyor ne yazık ki.
Çok afedersiniz söylemem doğru mu bilemiyorum ama gun icrrisinde beş altı kez büyük tuvalete cikiyorum. Kramplar şeklinde ckkiyorum tuvalete. Ayrıca mide ağrısı ve şişkinlik çok fazla. Size ne teşhisi konuldu acaba çok geçmiş olsun..Sadece mide agrisi ve siskinlik mi var . Karin agrisi da cekiyormusunuz ? Ben de bir sey yiyemiyordum ciddi agrilar çekiyordum hem mide hem bagirsak sorunum varmiş . Teşhis konmasi uzun sürmüstü her konulan teşhiste verilen ilaçlara cevap alamiyordum . Geçti çok şükür.
iyi de bu sebepten doktordan kaçılır mı? Özel hastanelerde uyuşturıp da yapıyolar siz uyurken olup bitiyo endoskopiniz. Ya daha kötü bi şeye sebebiyet verse.. 4 yıldiyosunuz 4 koca yıldır bunu çekiyosunuz canınıza yazık.Endoskopi istiyorlar diye çok korkuyorum gitmek istemiyorum ama son çare öyle yapacağım
Evet stres çok etkiliyor stres olduğum zaman kramplar giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?