Haklısınız aslında sağlık gibisi yok aslında dikkat etmek gerekiyor. Uygun bir doktor bulup gorunecegim inşallah bir sonuç alırımiyi de bu sebepten doktordan kaçılır mı? Özel hastanelerde uyuşturıp da yapıyolar siz uyurken olup bitiyo endoskopiniz. Ya daha kötü bi şeye sebebiyet verse.. 4 yıldiyosunuz 4 koca yıldır bunu çekiyosunuz canınıza yazık.
Son çare öyle yapacağım teşekkür ederim yorumunuz tavsiyeniz için ..Eğer çare bulunacaksa endoskopi de kolonoskopi de yaptırmalısınız. Uyutuyorlar, hissetmiyorsunuz
Belki bağırsak kurdu var?
Belki sadece bir sindirim problemi?
Belki ameliyat olmanız gerekecek
Belki basit bir ilaçla, iğneyle tedavi olacaksınız.
Mutlaka doktor doktor gezin.
Sağlık çok önemli
Hele ki bağırsak, vücudun ikinci beynidir. Az çalışması da çok çalışması da sorundur.
Takip et sürekli
Simdi daha iyi anladim. Kramplar geldiginde tutmaniz mümkün olmuyor degil mi ? Aksi durumda siddetle agrilar artiyor ta ki lavaboya gidene kadar. Mide bulantiniz var mi ? Beslenme konusunda bir şey soylemedi mi doktorunuz . Kahve çay süt demişsiniz bunlari tüketemezsiniz bu şikayetlerinizi arttirir. Süt tabi bazi durumlarda istisna ama ben tüketemiyorum .Çok afedersiniz söylemem doğru mu bilemiyorum ama gun icrrisinde beş altı kez büyük tuvalete cikiyorum. Kramplar şeklinde ckkiyorum tuvalete. Ayrıca mide ağrısı ve şişkinlik çok fazla. Size ne teşhisi konuldu acaba çok geçmiş olsun..
Büyük tuvaletinizi yapmadan önce karın ağrısı çekiyorsanız ve tuvalet ihtiyacınızı giderdikten sonra da karın ağrınız geçiyorsa huzursuz bağırsak sendromundan muzdarip olabilirsiniz.Kramplar şeklinde ckkiyorum tuvalete.
Elimde olsa yapmayacağım ama stresli bir isim var engelleyemiyorumIste onunda bi cozumu yok barsaklar ikinci beyin gibiymis. Etkileniyolar haliyle stres sebeblerini azaltmaliyiz dengeli beslenmeli( ki basaramam hic. ) soguk almamaliyiz bizim gibiler. Birde doktora bi danis.
Aynen öyle oluyor gerçekten. Sizde de mi var bu sorun adı ne ne yapmam gerekiyorSimdi daha iyi anladim. Kramplar geldiginde tutmaniz mümkün olmuyor degil mi ? Aksi durumda siddetle agrilar artiyor ta ki lavaboya gidene kadar. Mide bulantiniz var mi ? Beslenme konusunda bir şey soylemedi mi doktorunuz . Kahve çay süt demişsiniz bunlari tüketemezsiniz bu şikayetlerinizi arttirir. Süt tabi bazi durumlarda istisna ama ben tüketemiyorum .
6 sene önce mide rahatsızlığımdan evden zor çıkar olmuştum. Yemek yemek zülumdü. Bende aynı şekilde günde 3-4 hap kullanıyordum. Kefirle tanıştım bütün sorunum düzeldi.Probiyotik denemedim aslında deneyeyim teşekkürler ❤
Kullandığım bir ilaç hassas bağırsak sendromu için aslında ama bir ay kontrollü kullanmam söylendi. Yani kesin tanı konulmadiBüyük tuvaletinizi yapmadan önce karın ağrısı çekiyorsanız ve tuvalet ihtiyacınızı giderdikten sonra da karın ağrınız geçiyorsa huzursuz bağırsak sendromundan muzdarip olabilirsiniz.
Tabii sadece kramp dediğiniz için bunu söylüyorum doktor değilim tekrar bir doktora görünmelisiniz.
Şuan kullandığım ilaçlar bitince tekrar doktora gidecegim. Kefir de deneyeceğim her şeyi denemek istiyorum çünkü yoruldum bu durumdan6 sene önce mide rahatsızlığımdan evden zor çıkar olmuştum. Yemek yemek zülumdü. Bende aynı şekilde günde 3-4 hap kullanıyordum. Kefirle tanıştım bütün sorunum düzeldi.
Ama doktora da gitmiştim yine de.
Tabii yine söylüyorum doktor değilim ama kramp sorunu ve gün içinde fazla büyük tuvalet yapmak huzursuz bağırsak sendromuna benziyor. Tekrar doktora görünün belki de başka bir sorundur.Kullandığım bir ilaç hassas bağırsak sendromu için aslında ama bir ay kontrollü kullanmam söylendi. Yani kesin tanı konulmadi
Teşekkür ederim çok sağolun deneyeceğim. Size de çok geçmiş olsunBende asiri şişkinlik oluyordu resmen yedigime yiyecegime pişman oluyordum bağırsak spazmı dediler ilaç verdiler kullandım ama sürekli ilaç içmek istemedim hem ilaçlarımı düzenli kullanan biri olmadim hic su Probiyotik yoğurt ile tanistim önce hazırını tükettim şimdi carrefour 'dan mayasını alıyorum kendim mayaliyorum ben çok rahatladım her öğlen yemek yemiyor sadece onu tuketiyorum denemenizi tavsiye ederim. Geçmiş olsun
Ben yaptirmistim . Ilaclara cevap vermiyorsunuz bunlari yaptirmadan tam teşhis konmasi mümkun degil, ki ben ikincisini yaptirmak zorunda kaldim ilkinde bile ne oldugu cikmamisti. Korkunuzu anliyorum ama sagliginiz icin bunu yaptirmalisiniz .Endoskopi istiyorlar diye çok korkuyorum gitmek istemiyorum ama son çare öyle yapacağım
Umarım sonuç alabilirim çok teşekkürlerTabii yine söylüyorum doktor değilim ama kramp sorunu ve gün içinde fazla büyük tuvalet yapmak huzursuz bağırsak sendromuna benziyor. Tekrar doktora görünün belki de başka bir sorundur.
Uyuyarak yapılıyormuş aslinda öyle olursa mecburen yaptıracağım ama önce kefir deneyeceğimBen yaptirmistim . Ilaclara cevap vermiyorsunuz bunlari yaptirmadan tam teşhis konmasi mümkun degil, ki ben ikincisini yaptirmak zorunda kaldim ilkinde bile ne oldugu cikmamisti. Korkunuzu anliyorum ama sagliginiz icin bunu yaptirmalisiniz .
Şikayetleri huzursuz bagirsak sendromunu gosteriyor .Tabii yine söylüyorum doktor değilim ama kramp sorunu ve gün içinde fazla büyük tuvalet yapmak huzursuz bağırsak sendromuna benziyor. Tekrar doktora görünün belki de başka bir sorundur.
Doktor hanım ilaç kullanın eğer yanıt alamazsak sizi yonlendirecegim dedi. İlaçlar iki.hafta sonra bitiyor sonra oraya gideceğimirritable bağırsak hastalığı olabilir mi acaba?
gastroenterologa gittiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?