Çok geçmiş olsun umarım bende kurtulurum bu durumdanBuna benzer bir problemim vardı. Doktor doktor gezdim mide hapı verip göndermişti. Sonunda gittiğim doktor endoskopi yaptı ve ta daaaa, helikobakterle tanıştım. Düşünün ki gaytada bile çıkmamıştı. İki aylık bir ilaç tedavisi ardından kontrol, gerek olursa ikinci aşama ilaç tedavisi. Çok şükür kurtuldum şikayetlerimden.
Laktoz intoleransiniz olabilir, mutlaka başka bir dr a daha gorunun derimBilemiyorum meyve çay kahve süt ürünleri hepsi şişkinlik yapıyor
Test yaptırdım fakat sorun çikmadiLaktoz intoleransiniz olabilir, mutlaka başka bir dr a daha gorunun derim
Çok geçmiş olsun umarım bende kurtulurum bu durumdan
Amin çok sağolunTeşekkür ederim, yaklaşık bir yıl oldu tedavim sonlanalı. Siz de muhakkak başka bir doktora daha görünün. Yaklaşımlar farklı olabiliyor sonuçta. İnşallah bir an önce siz de kurtulursunuz Allah şifa versin.
Mutlaka uyutulmaniz gerek . Doktorunuzu iyi seçin özelde yaptirmanizi öneririm. Ben her seyi denedim sonuçsuz kaliyor ihmal etmeyin tecrübeyle sabit .Uyuyarak yapılıyormuş aslinda öyle olursa mecburen yaptıracağım ama önce kefir deneyeceğim
Teşekkür ederim çok sağolun:)Mutlaka uyutulmaniz gerek . Doktorunuzu iyi seçin özelde yaptirmanizi öneririm. Ben her seyi denedim sonuçsuz kaliyor ihmal etmeyin tecrübeyle sabit .
Teşekkür ederim. Gideceğimmbelki safrada taş vardır annemde de oluyordu gaz şişkinlik bir şey yiyememe ya da istifra etme gibi. iyi bir doktora gidin bütün tahlillerinizi yaptırın. geçmiş olsun bi de midede gastrit vardı sorunları birleşince artabilir etkileri.
Yıllarca ilaç kullandım fayda sıfır vücudunuzdaki probiyotikleri besleyin inanın hem bağışıklık sisteminiz gelişecek hem de mide sorunlarından kurtulacaksinjz inanın sizinle aynı durumdaydım yemek yemedigim zaman daha huzurluydum arada açlıktan agriyinca da bi süre sonra geciyodu ama bişey yedim mi midemden başlıyor bağırsaklardan çıkana kadar bana eziyet sancı gaz .hiç bir ilaç hiç bir Dr kar etmedi . Özel probiktikli yogurt kefir ev yapımı salsilik asitsiz turşu salatalara vs hafif ev yapımı sirke . Şuan hayatım mis acı da yiyorum tatlı da ekside kivranmadan yaşamak gerçekten huzur. Rabbim tüm hastalara şifa versin Allah kimseye öyle günler yaşatmasın.Herkese iyi aksamlar. Başlık biraz değişik oldu ama sorunum tam olarak bu. Dört beş senedir mide ya da bağırsak bilemiyorum böyle bir problem yasiyorum. Ne yesem şişkinlik gaz yapiyor. Bıktım artık gercekten. Bir yere gidiyoruz bir bardak çay icsem mide ağrısından siskinlikten bin pişman oluyorum. Bir şey yerken kırk kere düşünüyorum. Akşamları yemekten sonra çay içen meyve yiyen insanlara ozeniyorum desem dogrudur. Meyve yediğim gece ağrıdan uyuyamiyorum. Bir misafirliğe gitsem yemekten sonra çay veriliyor icemiyorum meyve veriliyor tatlı veriliyor onu da yiyemiyorum. Ev sahibi bozuluyor bu sefer durumu acikliyorum ama bende uzuluyorum. Akşam arkadaşlarla oturduk sonra saat 11 gibiydi hadi tatlı yiyelim dediler herkes yiyor ben yiyemiyorum. Zaten pek sosyal bir insan değilim uyum saglayamayinca iyice üzülüyorum. Doktora gittim ilaç verildi tedavi cevap vermiyor. Sorunun ne olduğu da bilinmiyor bildiğim tek şey hiç bir şey yiyemedigim :-( benzeri bir durum yaşayan var mı ne yapmalıyım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?