Yiyemiyorum :(

Çok geçmiş olsun umarım bende kurtulurum bu durumdan

Çok geçmiş olsun umarım bende kurtulurum bu durumdan

Teşekkür ederim, yaklaşık bir yıl oldu tedavim sonlanalı. Siz de muhakkak başka bir doktora daha görünün. Yaklaşımlar farklı olabiliyor sonuçta. İnşallah bir an önce siz de kurtulursunuz Allah şifa versin.

Uyuyarak yapılıyormuş aslinda öyle olursa mecburen yaptıracağım ama önce kefir deneyeceğim
Mutlaka uyutulmaniz gerek . Doktorunuzu iyi seçin özelde yaptirmanizi öneririm. Ben her seyi denedim sonuçsuz kaliyor ihmal etmeyin tecrübeyle sabit .

Bütüncül yaklaşan bir doktorla görüş bence. Beslenme tarzında bir problem vardır. Ayrıca zaten yemek arkasından meyve yemek çay içmek sağlıklı değil. Vücudun sinyal veriyor

Mutlaka iyi bir probiyotik kullanın. Bağırsaktaki yararlı bakterileri arttırarak bağırsak sağlığını normale döndürmeye yardımcı oluyor.

Mide asitiniz cok ve gastrit .5 -6 kez endoskopi oldum .İlaç tedavi vs vs.....Antibiyotik ......
Stres en buyuk etken ve tabi bazı yiyecekler delirtiyor .
Mide koruyucu kullanin sabah ac sekilde .
Kantiron yagı ve kudret narindan yapilan yağ .Ikisini de farkli zamanlarda kullandim .
Simdi iyiyim.
Portakal tarhana mısir patlağı salatalık domates ,elma özellikle mahvediyor .Hassas zamanlarda bunları tuketmeyin .

belki safrada taş vardır annemde de oluyordu gaz şişkinlik bir şey yiyememe ya da istifra etme gibi. iyi bir doktora gidin bütün tahlillerinizi yaptırın. geçmiş olsun bi de midede gastrit vardı sorunları birleşince artabilir etkileri.

Teşekkür ederim. Gideceğimm

size tavsiye edecegim sey bagirsak ve mide sagliginiz icin probiyotik iceren ev yapimi yogurt ve gercek kefir, kemik suyu
ve her sabah ac karna icilecek gercek fermente elma sirkeli su
bunlari yaptiktan sonra hic sorununuz kalmayacagini dusunuyorum

Yıllarca ilaç kullandım fayda sıfır vücudunuzdaki probiyotikleri besleyin inanın hem bağışıklık sisteminiz gelişecek hem de mide sorunlarından kurtulacaksinjz inanın sizinle aynı durumdaydım yemek yemedigim zaman daha huzurluydum arada açlıktan agriyinca da bi süre sonra geciyodu ama bişey yedim mi midemden başlıyor bağırsaklardan çıkana kadar bana eziyet sancı gaz .hiç bir ilaç hiç bir Dr kar etmedi . Özel probiktikli yogurt kefir ev yapımı salsilik asitsiz turşu salatalara vs hafif ev yapımı sirke . Şuan hayatım mis acı da yiyorum tatlı da ekside kivranmadan yaşamak gerçekten huzur. Rabbim tüm hastalara şifa versin Allah kimseye öyle günler yaşatmasın.

Düzensiz bağırsak sendromu. Bende de var. Bir ara çok artmıştı. Salçalı yemek asla yiyemiyordum. Sadece domates peynir ekmek... psikolojikmis, gerçekten de canım bir şeye sıkılsa karnım gurul gurul oluyor. Sakinleştirici veriyorlardı ama yine aynı. Bir araştır eğer öyleyse tedavisi ile alakalı tavsiye veririm.

Bence safra kesesi sorunlu ameliyat olmak gerekebilir.
Yedıgın şeyler gurull gurul midende taş gibi olur bır de su bıle içsen çamur ıçmis gıbı olur iyi bir tetkik yaptırın beklemeyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…