yiyenim ve yeni nesil!!!

nilcem06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
15
1
0
Balıkesir
Yiyenim sordu: " yenge dün erkekle kadının alt alta üst üste olduğu filim seyrettim, sonra kadın ( fışkırarak )orgz... oldu"

Ben de evlenmeden böyle fışkırarak orgz olabilir miyim..?

Cevap verdim: " gerçekte böyle bir şey yok onlar aldatmaca" zamanı gelince sende farkına varırsın"

Cevap verdi: " iyi o zaman akşamları kimseyi kapıdan dikizlemek yok bundan sonra"

yiyenim 15 yaşında bir kız çocuğu

yeni nesil mi? bir tuhaf yoksa ben mi???

Yeni neslin bizlerden atak olduğu aşikar
Ama kapı aralığından dikizleme gibi bir durum tamamen ebeveynlerinin kabahati
Durumu en azından annesi ile paylaşabilirsin
Bir de küçük hatırlatma ; yiyen değil yeğen olarak yazılır

Aaaa yok artik bunlari yegenin mi dedi..

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni neslin bizlerden atak olduğu aşikar
Ama kapı aralığından dikizleme gibi bir durum tamamen ebeveynlerinin kabahati
Durumu en azından annesi ile paylaşabilirsin
Bir de küçük hatırlatma ; yiyen değil yeğen olarak yazılır

özellikle yiyen diye yazıyorum, sebebi daha sempatik geliyor :)

:1::1: ben büyüdüğüğümü ,bir gün ağşadaki çocukların saklambaç oynadığında anladım
yeni nesil fena...bir sonrakini düşünemiyorum...

Yeğeniniz 15 yaşında mı? Kurduğu cümleler çok ilginçmiş,yani anlattığı müstehcen şeylerden bahsetmiyorum kurduğu cümleler ve sizinle konuşma şekli bana 5 yaşındaki birini hatırlattı,yeni nesil daha rahat ama sizin yeğeninizin sorunu içinde bulunduğu jenerasyon değil bence,kendisinin sorunları mı var acaba sorması ayıptır?Bir de zaten size belirttiği 'kadınla erkeğin üst üste' olduğu malum filmlerden izleseydi sanırım cinsellik bilgisi 'fışkırarak org olabilir miyim yinge' den fazla olurdu.

Son düzenleme:
Yeğenin terbiyesi konusunda acil tarafından ailesiyle konuşman gerekiyor.
15 yaşında çocuğun böyle şeyleri merak etmesi çok normal ama bu şekilde sorulmaz ve sizin yaptığınız gibi sorun basite indirgenip böyle alakasız cevap verilmez. Bir de 'evlenmeden' demiş.

Daha açıklayıcı ve edepli olması gerektiğini birinin dikizlenmesinin çok ayıp ve günah olduğunu sert bir dille söyleyin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yeğeniniz 15 yaşında mı? Kurduğu cümleler çok ilginçmiş,yani anlattığı müstehcen şeylerden bahsetmiyorum kurduğu cümleler ve sizinle konuşma şekli bana 5 yaşındaki birini hatırlattı,yeni nesil daha rahat ama sizin yeğeninizin sorunu içinde bulunduğu jenerasyon değil bence,kendisinin sorunları mı var acaba sorması ayıptır?Bir de zaten size belirttiği 'kadınla erkeğin üst üste' olduğu malum filmlerden izleseydi sanırım cinsellik bilgisi 'fışkırarak org olabilir miyim yinge' den fazla olurdu.[/QUOTE

bir anlam veremedim doğrusu geçen günde web sitelerinin birinde tanga.... falan çamaşırlara bakıyordu acaba ciddi ciddi konuşsam mı? yoksa arkadaş çevresi bu konuda ona yardım eder mi? cinsellik konusunda geç bilgilendiğini düşünüyorum

Yiyenim sordu: " yenge dün erkekle kadının alt alta üst üste olduğu filim seyrettim, sonra kadın ( fışkırarak )orgz... oldu"

Cevap verdim: " gerçekte böyle bir şey yok onlar aldatmaca" zamanı gelince sende farkına varırsın"

Cevap verdi: " iyi o zaman akşamları kimseyi kapıdan dikizlemek yok bundan sonra"

Yeğeninin ağzına elinin tersiyle çaksaydın bir tane. YEĞENİNİN

yeni nesille ne ilgisi var ki? ergenlikte ve merak etmiş
senı yakın görmese sormazdı zaten

Yegeninizin bazi laflari sanki 15 yasinda degil de ufak bir cocukmus gibi. Yani kendisinde mi sorun var yoksa karsisindakini mi salak yerine koyuyor anlayamadim. Laflari tuhaf geldi bana. Ote yandan cinselligi merak etmesi o yaslarda normal. "Zamani gelince ogrenirsin" gibi gecistirici ve daha da cok merak uyandiran cevaplar yerine yasina uygun cinsellik anlatilmasi daha dogru bence.

Kapi dikizlemesi de sinir bozucu. Biz de 15 yasinda olduk. Ana babamizin kapisindan dikizlemek aklimiza gelmedi. Ne terbiyesiz, saygisiz bir kizmis. O kiz bu merakla erkenden birseyleri tecrube etmeye kalkisir, ben size soyliyim.
:ssz:

ben yeğeninizden sadece iki yaş büyüğüm ve benim sınıf arkadaşlarım ya da öbür arkadaşlarım...hepsi böyleler maalesef ama bizbizeyken konuşurlar sadece.ha bu konuları merak edip büyükleriyle konuşmak isteyenler falan olur bilemem ama sizin yeğeninizin sizinle bu kadar rahat konuşması iyi değil gerçekten.yani kurduğu cümleler, konuşma tarzı falan hiç merak edip de masum bir şekilde konuşmak istemiş gibi değil.onunla konuşun derim hatta gerekirse ailesiyle konuşun.

Yegeninizin bazi laflari sanki 15 yasinda degil de ufak bir cocukmus gibi. Yani kendisinde mi sorun var yoksa karsisindakini mi salak yerine koyuyor anlayamadim. Laflari tuhaf geldi bana. Ote yandan cinselligi merak etmesi o yaslarda normal. "Zamani gelince ogrenirsin" gibi gecistirici ve daha da cok merak uyandiran cevaplar yerine yasina uygun cinsellik anlatilmasi daha dogru bence.

Kapi dikizlemesi de sinir bozucu. Biz de 15 yasinda olduk. Ana babamizin kapisindan dikizlemek aklimiza gelmedi. Ne terbiyesiz, saygisiz bir kizmis. O kiz bu merakla erkenden birseyleri tecrube etmeye kalkisir, ben size soyliyim.
:ssz:

Birilerinin salak yerine konduğu kesin Sevdecim.:ssz:
Konu sahibi hanım sizde madem 'yiyeninizle' konuşun uygun bir dille bu meseleleri diyeyim artık araya başka meseleleri de sıkıştırın mesela dil bilgisi dersleri,hayatta kalmasını gerektirecek temel bilgiler gibi.

Son düzenleme:
yegene bak sen...
valla 15 yasindaki bir cocuk kendi arasinda bu tur konulari boylesine konussada buyuk biriyle bu denli laubali konusamaz galiba...
ben hatta cocuklarin cok ileri gidecegini de dusunmuyordum fakat ama lakin gazetede haydar dumene 13 yasindayim sevgilimin kukusunu dilimle sevdim.hamile kalir mi kalirsa ne zaman kalir bu olay olali 3 hafta oldu yazmos.
bilmiyorum gercek mi.

Yeğeniniz fazla rahat büyüyor, o filmlere nasıl ulaşıyor da izliyor? evde bir kontrol sistemi yok mu? o nasıl soru sorma şekli? bunun zamanla falan bir alakası yok bu arada, birisinin yeğeninizle çok ciddi konuşması gerek.. tam kişiliğinin oturduğu yaşlarda kapı dikizlemesinin, izlediği filmlerin kontrol edilmesi gerekiyor..

konularınza bakınca aklınız sıra bizi kafaya almaya çalıştığınızı gördüm. neden böyle yaptığını anlayamıyorum ama burası bayanların özel mekanı ve burada hayata dair konular işleniyor. sizin hayal dünyanızda yaşayıp buraya eğlence olsun diye yazdığınız şeylere önce kendiniz gülün derim. saçma sapan konular açıp bizi kandıramazsınız o YİYEN sizi YESİN inşallah.

Son düzenleme:
benim merak ettiğim yeğeniniz tek başına mı film izliyordu yanında hiç bi büyüğü yok muydu?
bu tarz filmler çocukları izleyeceği saatte yayınlanmaz
sevişme sahneleri falan yayınlanır da bu kadar da açık yayınlanmaz :30::30::30:

Başlığı okuyunca kim kimi yiyor dedim..

Yeni nesil, ergenlik v.s tamam ama yeğeninizin yetiştirilmesinde bir sorun var kanımca. 14 yaşında bir yeğenim var, çocuk filmlerde öpüşme sahnelerinde kafasını çeviriyor bizden utandığından.
Biz de 15 yaşında olduk, ne kapı dikizlemek, ne açık film izlemek aklımızın ucundan geçmedi.

Merak ettiğimiz tek şey, öpüşmenin nasıl bir duygu olduğuydu..Heyecanlı heyecanlı dinlerdik ilk öpüşen arkadaşlarımızın tecrübelerini:ssz:

Arkadasin actigi uc konusu var ucu de birbirinden ilginc. Ya erkek uye ya da ailesinde normal yok sanirim.
.

Son düzenleme:
Yeğeninin ya libidosu tavan yaptı -şayet böyleyse 1-2 sene içinde gelip buralarda konu açması yakın bir ihtimal- ya da tam tersi ilgi çekmeye çalışıyor...

Ya da hiçbiri, sen bizi kekliyorsun...

Back
X