selam kızlar eşimle severek evlendik aramızda ailesi Hariç sorun yok çok şükür ama annesi özellikle ablası herşeyi eşime aldırtıyor ablası yaz tatiline geldiğinde elini cebine atmadan gidiyor ben sinir olduğumla kalıyorum Kocası da öyle eşim sigarasına kadar alır etten başka bişey yemezler eşimin babası yok annesini sömürdükleri yetmiyor biz de kredi ödüyoruz ablasının durumları iyi ikisi de maaşlı sözde. Eşime Bikaç kere ima ettiğimde hemen ses tonunu yükseltti savunmaya geçti ben suçlu oldum içime atmaktan da gına geldi kendine hiçbirşey almıyor sırf onların masraflarına gidiyor yazın paramız, ben de maaşlıyım onunki bittiğinde benim maaşıma geçiyorduk bu ay dayandım vermedim para Görsün bakalım biraz diye düşündüm. Bardağı taşıran son damla şu oldu, Kv nin oturduğu ev mirasta görümcemin düştü eşim evin içini baştan aşağı yeniletti görümcem de evlat değil mi o niye yardım etmedi, neyse sonradan öğrendim ki kv emekli maaşından 500 görümceme verecekmiş her ay evini işgal ediyorum diye ya bu nasıl vicdansızlık benim eşim anasına herseyinden kısıp para göndersin Heray, anası da kızına kira ödesin saçımı başımı yolasım var eşimle çok soğuğuz elimde değil hazmedemiyorum bunu ya, ablasına hala laf söyletmiyor o para onun hakkıymış(ihtiyacı hiç yok ayda en az 5 milyar giriyo evlerine) napiyim da benim kaz kafalı kocama gerçekleri göstereyim sanki ben Ablasını istemiyor pozisyonundayım
(