Yiyici akrabalar :(

meliscan_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2013
220
80
123
35
selam kızlar eşimle severek evlendik aramızda ailesi Hariç sorun yok çok şükür ama annesi özellikle ablası herşeyi eşime aldırtıyor ablası yaz tatiline geldiğinde elini cebine atmadan gidiyor ben sinir olduğumla kalıyorum Kocası da öyle eşim sigarasına kadar alır etten başka bişey yemezler eşimin babası yok annesini sömürdükleri yetmiyor biz de kredi ödüyoruz ablasının durumları iyi ikisi de maaşlı sözde. Eşime Bikaç kere ima ettiğimde hemen ses tonunu yükseltti savunmaya geçti ben suçlu oldum içime atmaktan da gına geldi kendine hiçbirşey almıyor sırf onların masraflarına gidiyor yazın paramız, ben de maaşlıyım onunki bittiğinde benim maaşıma geçiyorduk bu ay dayandım vermedim para Görsün bakalım biraz diye düşündüm. Bardağı taşıran son damla şu oldu, Kv nin oturduğu ev mirasta görümcemin düştü eşim evin içini baştan aşağı yeniletti görümcem de evlat değil mi o niye yardım etmedi, neyse sonradan öğrendim ki kv emekli maaşından 500 görümceme verecekmiş her ay evini işgal ediyorum diye ya bu nasıl vicdansızlık benim eşim anasına herseyinden kısıp para göndersin Heray, anası da kızına kira ödesin saçımı başımı yolasım var eşimle çok soğuğuz elimde değil hazmedemiyorum bunu ya, ablasına hala laf söyletmiyor o para onun hakkıymış(ihtiyacı hiç yok ayda en az 5 milyar giriyo evlerine) napiyim da benim kaz kafalı kocama gerçekleri göstereyim sanki ben Ablasını istemiyor pozisyonundayım :((

iyide ihtiyacı yoksa annesi neden 500 tl veriyor her ay kira olarak, zaten hayattayken o ev annesinin kızının değil ki neden kira veriyor, yani emin misiniz kızının durumunun iyi olduğuna, mantıksız yaptıkları eğer iyiyse durumu, bu arada kızıyla oğlu eşit mirastan eşit paylaşmaları gerek,oğluna him mi bir şey düşmüyor, ama çok karışmayın derim olaylara

Offf bunlar her yerde var napıcaz bilmiyorum.
Eşinizle sakin sakin mi konuştunuz yoksa kavga ederek mi?
Sakin konuşmayı deneyin anlayacaktır diyeceğim ama..

Eşine batmıyorsa sana niye batıyor senin paran mı ya da seni aç bırakıp onların mı karnını doyuruyor ? İhtiyacı yoksa eşin niye yardım etsin belki göremediğin başka birşey vardır.
Kardeşler arasına girmeyin kötü siz olursunuz.

bunların ailelerine vıcdanı da evlendıkten sonra olusuyor sanırım. :KK53:
yahu ihtiyacı olmayan insana sen nasıl her ay para yollarsın be adam!
sen harcamalarını arttır bakalım eşin ne dıyecek. sırf bunu denemek için yapılır yani böyle bişi, kısma hiçbir şeyınden her seyın en ıyısını al. bakalım para tukendıgınde tepki ne olacak müstakbel eşinin ;)

kv daha ölmemiş ki, ev nasıl görümcenin oluyor?
çok ilginçmiş bir de kv görümcene kira ödüyor
vay beee evin tek kızıyım ama böyle bişey görmedim ailemden
biz ölmüşüz de ağlayanımız yokmuş

Offf bunlar her yerde var napıcaz bilmiyorum.
Eşinizle sakin sakin mi konuştunuz yoksa kavga ederek mi?
Sakin konuşmayı deneyin anlayacaktır diyeceğim ama..
Gayet sakin konuştum canım ama hemen dediğim gibi sesini yükseltti bana

Eşine batmıyorsa sana niye batıyor senin paran mı ya da seni aç bırakıp onların mı karnını doyuruyor ? İhtiyacı yoksa eşin niye yardım etsin belki göremediğin başka birşey vardır.
Kardeşler arasına girmeyin kötü siz olursunuz.
Eniştem 5 milyara yakın aylık alıyor 6 milyar aldığı zamanlar oluyor kendisi söyledi,görümcem de 2,5 milyar aylık alıyor kredi Borçları yok kesinlikle bizden kötü durumda değiller

kv daha ölmemiş ki, ev nasıl görümcenin oluyor?
çok ilginçmiş bir de kv görümcene kira ödüyor
vay beee evin tek kızıyım ama böyle bişey görmedim ailemden
biz ölmüşüz de ağlayanımız yokmuş
Kv ye 1 ev kaldı ama o orda oturmucak yalnız diye daha işlek olan diğer eve taşınmıştı o da mirasta görümceme düşünce ona kira verecekmiş

Kv ye 1 ev kaldı ama o orda oturmucak yalnız diye daha işlek olan diğer eve taşınmıştı o da mirasta görümceme düşünce ona kira verecekmiş
valla görümcen çok ballı bir kadınmış ne diyeyim
hem eşin hem kv den üstüne titriyor

selam kızlar eşimle severek evlendik aramızda ailesi Hariç sorun yok çok şükür ama annesi özellikle ablası herşeyi eşime aldırtıyor ablası yaz tatiline geldiğinde elini cebine atmadan gidiyor ben sinir olduğumla kalıyorum Kocası da öyle eşim sigarasına kadar alır etten başka bişey yemezler eşimin babası yok annesini sömürdükleri yetmiyor biz de kredi ödüyoruz ablasının durumları iyi ikisi de maaşlı sözde. Eşime Bikaç kere ima ettiğimde hemen ses tonunu yükseltti savunmaya geçti ben suçlu oldum içime atmaktan da gına geldi kendine hiçbirşey almıyor sırf onların masraflarına gidiyor yazın paramız, ben de maaşlıyım onunki bittiğinde benim maaşıma geçiyorduk bu ay dayandım vermedim para Görsün bakalım biraz diye düşündüm. Bardağı taşıran son damla şu oldu, Kv nin oturduğu ev mirasta görümcemin düştü eşim evin içini baştan aşağı yeniletti görümcem de evlat değil mi o niye yardım etmedi, neyse sonradan öğrendim ki kv emekli maaşından 500 görümceme verecekmiş her ay evini işgal ediyorum diye ya bu nasıl vicdansızlık benim eşim anasına herseyinden kısıp para göndersin Heray, anası da kızına kira ödesin saçımı başımı yolasım var eşimle çok soğuğuz elimde değil hazmedemiyorum bunu ya, ablasına hala laf söyletmiyor o para onun hakkıymış(ihtiyacı hiç yok ayda en az 5 milyar giriyo evlerine) napiyim da benim kaz kafalı kocama gerçekleri göstereyim sanki ben Ablasını istemiyor pozisyonundayım :KK43:(
Çözüm çok kolay almayın arkadaş. Sigarasını bilmem neyini almayın.
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer sınırsız servis yapmayın siz de.
Siz ikram ediyorsanız yemeisnler mi?

Ya kızlar inanın eksiği var fazlası yok anlattıklarımın eşimin annesinde var hata sen zor geçiniyorsun diye eşim sana yardım edecek tabi ama kızına kira vermek nedir ? Kv 2 Dükkan kirası emekli aylığı alıyor 2 milyar civarı geliri var geleni gideni çok oluyor diye eşim para gönderiyor ona bişey diyemem benim annem de olabilirdi sonuçta ama ablası ve eniştesi padişah gibiler herşeylerini biz alıyoruz yazın kalmaya geldiklerinde, sinir oluyorum en çok da eşime nasıl Görmez ya

Çözüm çok kolay almayın arkadaş. Sigarasını bilmem neyini almayın.
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer sınırsız servis yapmayın siz de.
Siz ikram ediyorsanız yemeisnler mi?
Gel de bunu eşime anlat ozaman anlamıyor ki

Back
X