Yiyici akrabalar :(

Sizi o kadar çok iyi anlıyorum ki. Benim de eşimin ailesi sürekli bizden para isterlerdi. Annesi babası ayrı, kardeşleri ayrı isterlerdi. Borç adı altında.. Ama o paralar hiççç geri dönmedi. Bende o kadar çok üzülürdüm ki, eşime sarardım. Tutuşurduk kavgaya.. Bu sefer ailesi iyi ben kötü olurdum.. Bende ne yaptım biliyor musun? Hesapları ayırdım. Aldığım maaşımı eve katmadım. ( gerçi çok büyük para kazanmıyorum. aldığım maaş asgari ücret ) Evi eşim geçindirdi. Bende maaşımı biriktirmeye başladım. Kredi kartı da sürekli bende.. Hayat standartlarımı yükselttim.. Eskiden tutumlu davranırdım, şimdide hiç tutumlu değilim. Ohh dedim dünya varmış.. Ailesi yiyip ben üzüleceğime, kendim yiyorum..
Bence hiç eşinizle kötü olmayın, politik davranın.. Yapabiliyorsanız, eşinizin maaşını siz alın. Birikimleri siz yapın. kredi kartıyla alışveriş yapın, limiti doldurun.. Eşinizi büyük borca sokun ev alın, araba alın, arsa alın.. Eşyalar alın.. Araba alın, ziynet eşyası alın.. Eşinizin burnunu sürtün. Ama bunu yaparken de, tatlı tatlı yapın..

esin sesini yulseltimi sende yuksekt ilk zamamlar bende korkuyordum o bagitinca bende bagirtim tabi esim o konuda gercekten haksizsa oyle bir kavga cikar ki gerekirse esinin butun sulalesi duysun birde maas kartini al verme ve evin hic bir giderini karsilamayacagini soyle esin bagirsada cagirsada umursama senin korktugunu anlarsa daha cok ustune gelirle

selam kızlar eşimle severek evlendik aramızda ailesi Hariç sorun yok çok şükür ama annesi özellikle ablası herşeyi eşime aldırtıyor ablası yaz tatiline geldiğinde elini cebine atmadan gidiyor ben sinir olduğumla kalıyorum Kocası da öyle eşim sigarasına kadar alır etten başka bişey yemezler eşimin babası yok annesini sömürdükleri yetmiyor biz de kredi ödüyoruz ablasının durumları iyi ikisi de maaşlı sözde. Eşime Bikaç kere ima ettiğimde hemen ses tonunu yükseltti savunmaya geçti ben suçlu oldum içime atmaktan da gına geldi kendine hiçbirşey almıyor sırf onların masraflarına gidiyor yazın paramız, ben de maaşlıyım onunki bittiğinde benim maaşıma geçiyorduk bu ay dayandım vermedim para Görsün bakalım biraz diye düşündüm. Bardağı taşıran son damla şu oldu, Kv nin oturduğu ev mirasta görümcemin düştü eşim evin içini baştan aşağı yeniletti görümcem de evlat değil mi o niye yardım etmedi, neyse sonradan öğrendim ki kv emekli maaşından 500 görümceme verecekmiş her ay evini işgal ediyorum diye ya bu nasıl vicdansızlık benim eşim anasına herseyinden kısıp para göndersin Heray, anası da kızına kira ödesin saçımı başımı yolasım var eşimle çok soğuğuz elimde değil hazmedemiyorum bunu ya, ablasına hala laf söyletmiyor o para onun hakkıymış(ihtiyacı hiç yok ayda en az 5 milyar giriyo evlerine) napiyim da benim kaz kafalı kocama gerçekleri göstereyim sanki ben Ablasını istemiyor pozisyonundayım :KK43:(
İkiside maasliysa annesi 500 tl neden versin. Pek inandırıcı gelmedi. Eşinizde bu kadar saf olamaz ama dimi ? Herşeyini karsilamak çok garip

İkiside maasliysa annesi 500 tl neden versin. Pek inandırıcı gelmedi. Eşinizde bu kadar saf olamaz ama dimi ? Herşeyini karsilamak çok garip
Aynen dediğim gibi herşey hiçbir yalanım yok, ben sadece fikir almak için açtım konuyu çok çaresizim,artık düşünmeye başlamıştım ben mi anormalim diye

Bi ev falan aldir eşine ya da kendine araba al. Terbiyesizlik bu yaptıkları. Hiçbir giderinden kısma her şeyin en iyisini al.
Evimiz var onun kredisini ödüyoruz şimdi, onun dışında yeni araba aldık altınlarla kredi kartları Borcu derken ay sonunu zor getiriyoruz resmen

Gerçekten içim içimi yiyor derler ya aynen o durumdayım, eşime Bikaç kere dedim ki ablan o parayı alacakmı gerçekten, Hakkı tabi Alcak! Oldu cevabı. O günden beri soğuğum ona karşı naptım ben deyip duruyor haketmediğini söylüyor bu muameleyi. Gelecek planlarımız var seneye çocuk düşünüyoruz daha geniş bir eve çıkmak istiyoruz bunun için de para biriktirmek Lazım

iyiya iste bebek dusunuyomussunuz bundan iyi bahenemi olur.
para biriktiricem ben artik diyin, kendi maasinizdan birikitirin, esiniz evin her seyini ustlensin.
yinede ablasina bilmem kime yardima kalkarsa bence once guzelce sonra gerekirse kavga ederek anlatin herseyi.
sustukca hersey icinden cikilmaz hale gelebilir.
ailesini kotuleyerek degil ama yaptiginin sacma oldugunu vurgulayarak soyleyin.
gerekirse defalarca soyleyin. ama dedigim gibi ailesini kotulersen is doner annemi ablami sevmiyosuna gelir.
onumuzdeki ay su masrafim var kimseye para veremezsin bana lazim diyin.
verirse oldumu simdi benim ihtiyacim kaldi diyin.
bu ay para biriktiremedim ne olacak halim diyin duygu somurusu yapin.
baska turlu kurtulabilecegini sanmiyorum bu dertten.

Görümce tatile annesine geliyor

Eşin her gün gidip alışveriş mi yapıyor yani

Dışarı çıkılır bir seferinde ödenir vs bunun hesabı yapılmaz da nerde kalıyorsa o evdeki kişi harcar Kv harcasın parası biterse açıkça bitti desin

Ayrıca bu nasıl tatil 3 ay kendi işim var ben bile o kadar tatil yapamıyorum ayda 6000 maaş alan adama kimse 3 ay tatil yaptırmaz

Ev görümceye kalmış Kv diğer evi ve dükkanları var eşinize ne miras kaldı paylaşımda ona çok düştüğünü düşünüp kendince ödeşiyor olabilir mi

Bir de et yerler vs demişsiniz de toplumca misafire et yediririz zaten yaz kuru pilavla geçiremezler ki

Görümce tatile annesine geliyor

Eşin her gün gidip alışveriş mi yapıyor yani

Dışarı çıkılır bir seferinde ödenir vs bunun hesabı yapılmaz da nerde kalıyorsa o evdeki kişi harcar Kv harcasın parası biterse açıkça bitti desin

Ayrıca bu nasıl tatil 3 ay kendi işim var ben bile o kadar tatil yapamıyorum ayda 6000 maaş alan adama kimse 3 ay tatil yaptırmaz

Ev görümceye kalmış Kv diğer evi ve dükkanları var eşinize ne miras kaldı paylaşımda ona çok düştüğünü düşünüp kendince ödeşiyor olabilir mi

Bir de et yerler vs demişsiniz de toplumca misafire et yediririz zaten yaz kuru pilavla geçiremezler ki
Ya benim derdim başka bi de açıklama yapmak zorunda kalıyorum eniştem özel bir şirkette şef, kışın Cmt. Leri de çalışıp yaZa biriktiriyormuş rapor da alıyor burda, benim misafire yedirilip içirilen de gözüm yok zaten, benim için önemli olan Kazandığımız paranın başkalarına değil bize harcanması bir değil iki deüil, ayrıca 3 ay misafirlikte kusura bakma ama eve de biraz yardım edilir yine bizim adetlerimizde

Bir de bisey sorcam bu enistenin kendi ailesi falan yok mu niye tatilin hepsini sizde geçiriyor anlamadım. Eğer siz de kaynanaya yakinsaniz bunu her sene cekeceksiniz gibi görünüyor.

aynı durumdan muzdaripiz. benim görümce ve çocukları da eşimi sömürmüşler bekarlığında, ve nişanlılık döneminde (ben bunu yeni öğreniyorum tabi), insan kardeşine yapmaz bunu diye düşünüyorsunuz ama yapıyorlar. görümce her fırsatta eşimden kredi kartını istemiş zamanında, benim kınam için hazırladığı süslerin bile parasını vermiş eşim, evime geldiler bir çöp bile getirmedi, 7 kat yabancı hediyelerle gelirken. bunun üstüne bir de habire eşimden geçinmişler, çocukları desen zaten anneden ne görüyorlarsa o; dayı şunu al, buraya götür, bunu yap vs. ve hepsi o kadar alışmış ki bu duruma garipseyen yok benden başka. ben çok sert ve açık konuştum; sana da tavsiye ederim. her şeyi hani o söylenmemesi gereken şeylere kadar söyledim belki çok hesapçı oldum ama bazen özellikle erkekler durumu tam göremiyorlar birinin göstermesi gerekiyor, bunu da sen yapmalısın; tek tek her şeyi anlat ve gözünü açmasını sağla.

Ya benim derdim başka bi de açıklama yapmak zorunda kalıyorum eniştem özel bir şirkette şef, kışın Cmt. Leri de çalışıp yaZa biriktiriyormuş rapor da alıyor burda, benim misafire yedirilip içirilen de gözüm yok zaten, benim için önemli olan Kazandığımız paranın başkalarına değil bize harcanması bir değil iki deüil, ayrıca 3 ay misafirlikte kusura bakma ama eve de biraz yardım edilir yine bizim adetlerimizde

ben de onu dedim zaten nerede kalırsa orada harcansın diye

"nerde kalıyorsa o evdeki kişi harcar Kv harcasın parası biterse açıkça bitti desin"

ama asıl soruya cevap vermemişsin; miras paylaşımında eşine fazla mı düştü; bunun için mi onlara daha fazla harcama ihtiyacı hissediyor

neden onlara yedirme duygusu var bunu çözmelisin.

selam kızlar eşimle severek evlendik aramızda ailesi Hariç sorun yok çok şükür ama annesi özellikle ablası herşeyi eşime aldırtıyor ablası yaz tatiline geldiğinde elini cebine atmadan gidiyor ben sinir olduğumla kalıyorum Kocası da öyle eşim sigarasına kadar alır etten başka bişey yemezler eşimin babası yok annesini sömürdükleri yetmiyor biz de kredi ödüyoruz ablasının durumları iyi ikisi de maaşlı sözde. Eşime Bikaç kere ima ettiğimde hemen ses tonunu yükseltti savunmaya geçti ben suçlu oldum içime atmaktan da gına geldi kendine hiçbirşey almıyor sırf onların masraflarına gidiyor yazın paramız, ben de maaşlıyım onunki bittiğinde benim maaşıma geçiyorduk bu ay dayandım vermedim para Görsün bakalım biraz diye düşündüm. Bardağı taşıran son damla şu oldu, Kv nin oturduğu ev mirasta görümcemin düştü eşim evin içini baştan aşağı yeniletti görümcem de evlat değil mi o niye yardım etmedi, neyse sonradan öğrendim ki kv emekli maaşından 500 görümceme verecekmiş her ay evini işgal ediyorum diye ya bu nasıl vicdansızlık benim eşim anasına herseyinden kısıp para göndersin Heray, anası da kızına kira ödesin saçımı başımı yolasım var eşimle çok soğuğuz elimde değil hazmedemiyorum bunu ya, ablasına hala laf söyletmiyor o para onun hakkıymış(ihtiyacı hiç yok ayda en az 5 milyar giriyo evlerine) napiyim da benim kaz kafalı kocama gerçekleri göstereyim sanki ben Ablasını istemiyor pozisyonundayım :KK43:(
Annenin kızına kira verdiği nerde görülmüş haklısın cemkir canım:KK62:

Back
X