Sizi o kadar çok iyi anlıyorum ki. Benim de eşimin ailesi sürekli bizden para isterlerdi. Annesi babası ayrı, kardeşleri ayrı isterlerdi. Borç adı altında.. Ama o paralar hiççç geri dönmedi. Bende o kadar çok üzülürdüm ki, eşime sarardım. Tutuşurduk kavgaya.. Bu sefer ailesi iyi ben kötü olurdum.. Bende ne yaptım biliyor musun? Hesapları ayırdım. Aldığım maaşımı eve katmadım. ( gerçi çok büyük para kazanmıyorum. aldığım maaş asgari ücret ) Evi eşim geçindirdi. Bende maaşımı biriktirmeye başladım. Kredi kartı da sürekli bende.. Hayat standartlarımı yükselttim.. Eskiden tutumlu davranırdım, şimdide hiç tutumlu değilim. Ohh dedim dünya varmış.. Ailesi yiyip ben üzüleceğime, kendim yiyorum..
Bence hiç eşinizle kötü olmayın, politik davranın.. Yapabiliyorsanız, eşinizin maaşını siz alın. Birikimleri siz yapın. kredi kartıyla alışveriş yapın, limiti doldurun.. Eşinizi büyük borca sokun ev alın, araba alın, arsa alın.. Eşyalar alın.. Araba alın, ziynet eşyası alın.. Eşinizin burnunu sürtün. Ama bunu yaparken de, tatlı tatlı yapın..
Bence hiç eşinizle kötü olmayın, politik davranın.. Yapabiliyorsanız, eşinizin maaşını siz alın. Birikimleri siz yapın. kredi kartıyla alışveriş yapın, limiti doldurun.. Eşinizi büyük borca sokun ev alın, araba alın, arsa alın.. Eşyalar alın.. Araba alın, ziynet eşyası alın.. Eşinizin burnunu sürtün. Ama bunu yaparken de, tatlı tatlı yapın..