Yiyip yiyip sismissin

gunduzgece123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
2.329
1.502
63
Her seyi bastan anlatayim birazcik ergen dogum riskim var. Biraz kasilmalarim var doktor ilac verdi iki tane bol bol istiraat et dedi. Fazla dolanma dedi. Buna ragmen herkes yiyip yiyip sismisin diyor ikide bir de hareket et diyor. Zaten cocugumuz zor oldu. Bir esim bir annem destek bana.el insaf sadece en fazla 10 kilo aldim 27 haftaligim bugun yedigim iki tabak pirasa iki kase yogurt.
Not ekleme: doktor bana ilk basta insallah durdura biliriz kasilmalarin baya var dedi. Ilac ve serum verdi. Sonra baska doktora yonlendirdi o altan bakti rahim agzin acilmamis ama dikkat et istirahat et dedi.

Hiç acımayın böyle insanlara. Yapıştırın cevabı. Bir insanın dış görünüşüne laf eden insan aynı şeyi hak eder. Üstelik hamileymişsiniz. Direkt siz de onun fiziksel özelliğinden vurun. Kesin bilgi deneyin işe yarıyor.

Ya millete bakıp en güzel zamanlarını niye zehir ediyosun kendine bunlari dert edeceğine elini koy karnına bebeğini sev okşa masal anlat konuş napcan insanları onlar mi aldı kiloyu bişey dediler mi ay siz mi verceksiniz bendeki kiloları siz hamile kalınca hiç bişey yemeyin de onlarda ne garip mis valla ben hamile birini gorsem zorla yediriyorum al ye iki canlısın diye hem hamile kadına böyle laf mi edilir ya dengesizler

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öncelikle..

Bi daha bu şekilde konuşan insanlara farkındaysan hamileyim tabiki şişicem bunun yemekle ne alakası var diye biraz sert çık. Düzgün konuşmayı öğrensinler.

Bu arada benimde ikinci hamileliğimde düşük riskim vardı. O yüzden yaptığım tek şey yiyip içip yatmaktı. Çok şükür evladım doğdu. İnan aldığın kilolar ve çektiğin sıkıntıların hepsine fazlasıyla değiyor.

Hamilesiniz şişmeniz de yemeniz de normal.

Bunu diyenler hiç mi kilo almıyorlar hamileliklerinde merak ettim. Ya da anatomiden falan bihaberler mi acaba.

Hamileyken şişmeyen kadın yapmışlar da biz mi görmemişiz?

Takmayın böyle canlıları. Bebeğinizi düşünün, strese girmeyin.

Boşversene hiçbirini takma kafana,stres yapma ve dünyaya getireceğin yavrucuğuna yoğunlaş.
Ağzı olan konuşuyor. Siz beni bir de doğumdan sonra görün de.

o herkeze parası senden mi cıktı sanane desene neden susuyosun

Önemli olan doktorunuzun ne dediği.diğerlerine hiç takılmayın içinize atıp sinir olacagınıza yapıştırın cevabı gitsin

Boşver takma milleti tabiki şişecem can taşıyorum de. Ben doğumdan sonra veririm. Çocuğuma kilom feda olsun kime ne deyip geç.

Dogumda 16 kiloya kadar aliniyor benegin suyu plentanim agirligi cocugun agirligi vs takma kimseyi doktora bak

Hiç üzmeyin kendinizi.Siz bebeğiniz için elinizden geleni yapıyorsunuz, eşiniz ve anneniz de destekmiş gerisini boşverin gitsin.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İnanın aynı kişiler kilo almasanız; bebek zayıf kalacak diye konuşacaktı.Bayılıyor insanlarımız boş konuşmaya.

Bencede cok az almışsınız ben 26 kılo aldım ılk hamılelıgımde hepsı gıttı hamılelıkte almıcanda ne zaman alcan herşey herşey bebegın ıcın uzme tatlı canını

Ne yasadigimi bir ben biloyorum. Sag olun beni burda anlayan arkadaslarin olmasi cok guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…