- 30 Eylül 2016
- 1.184
- 1.600
- 133
- Konu Sahibi gunduzgece123
-
Annem aynen oyle diyor sen kendini ne uzuyon diyo annem hep hazir cevap ben oyle degil.Agzini acio
Millete cvp veremiyor musun
Normalde tatli seven biri degilim ams bugun arkadas facede budingli degisik bir sey paylasmis baya canim cekti yarin umarim benzerini pastaneden bulabilirim.hamilelikte aşırı kilo alımı tabiki iyi bişey değil , ama bu millet dediği için değil sağlığımız için . şişmişssin bu ne falan diyenlere dersin senin ananda sana hamileyken böyle şişti yapıştıracan lafı herkes yerini bilecek. sen bi canı taşıyorsun , canın neler çekiyor yiyorsun istiyorsun onların hepsini aslında bebiş istiyor tabiki yiceksin , kiloda alcaksın göbeğinde çıkacak. önemli olan sağlıklı dogsun kiloda verilir , vucutta düzelir . böyle saçma gereksiz insanların laflarına takılma . ben normalde diikkat ediyorum ekmek özellikle çok yemiyorum ama canımın çektiği herşeyi ucundanda olsa alıyorum hepsini homiligırtlak yemiyorum ama mutlaka tadıyorum. geçen dışarı çıktığımzda pastanenin önünden geçerken kurabiyelerle öyle bakışmışımki eşim kahkaha attı aşkım ben sana on kilo kurabiye alıyım diyo ama o an can çekmesi o kadar farklıki o bir hamişşş işte :))
ay canım zaten bakmak istmedikçe karşılaşmak istemedikçe karşına çıkıyor insanın böyle yemek resimleri programlar sosyal paylaşımlar falan. geçen televizyon izliyim dedim hangi programı açsam yok şu anadoluda lezzetlerde yok şunun mutfagında börekler , pideler , tereyağlı iskenderler avucumu yalamaktan bi hal oldum hadi çıkıp alıyım desem hangi birisini alcam :)) zor iş vala şu hamişlik yolda çekirge görsem canım isterse ağzıma atarım diye korkar oldum :))Normalde tatli seven biri degilim ams bugun arkadas facede budingli degisik bir sey paylasmis baya canim cekti yarin umarim benzerini pastaneden bulabilirim.
Doktor istiharat dediyse dinlenmelisin. Yemen gereken yiyeceklerden ye. Sadece sebze ağırlıklı olmasın. Et, balık, meyve. Herşeyden ölçülü ye. Günde üç adet ceviz yemeyi bebeğin zeka gelişimi için öneriyorlar. Uzat ayaklarını, örgü ör. Güzel, eğlenceli filmler izle, romanlar oku. İnsanlar ne demiş boş ver.Her seyi bastan anlatayim birazcik ergen dogum riskim var. Biraz kasilmalarim var doktor ilac verdi iki tane bol bol istiraat et dedi. Fazla dolanma dedi. Buna ragmen herkes yiyip yiyip sismisin diyor ikide bir de hareket et diyor. Zaten cocugumuz zor oldu. Bir esim bir annem destek bana.el insaf sadece en fazla 10 kilo aldim 27 haftaligim bugun yedigim iki tabak pirasa iki kase yogurt.
Not ekleme: doktor bana ilk basta insallah durdura biliriz kasilmalarin baya var dedi. Ilac ve serum verdi. Sonra baska doktora yonlendirdi o altan bakti rahim agzin acilmamis ama dikkat et istirahat et dedi.
Çok kızıyorum dangalak insanlara. Kime ne canım?! Siz bebişinize bakın patsvatsızlara da takılmayın beyin bedava...Her seyi bastan anlatayim birazcik ergen dogum riskim var. Biraz kasilmalarim var doktor ilac verdi iki tane bol bol istiraat et dedi. Fazla dolanma dedi. Buna ragmen herkes yiyip yiyip sismisin diyor ikide bir de hareket et diyor. Zaten cocugumuz zor oldu. Bir esim bir annem destek bana.el insaf sadece en fazla 10 kilo aldim 27 haftaligim bugun yedigim iki tabak pirasa iki kase yogurt.
Not ekleme: doktor bana ilk basta insallah durdura biliriz kasilmalarin baya var dedi. Ilac ve serum verdi. Sonra baska doktora yonlendirdi o altan bakti rahim agzin acilmamis ama dikkat et istirahat et dedi.
Şişmen icin cok gecerli bir nedenin var HAMILESINNHer seyi bastan anlatayim birazcik ergen dogum riskim var. Biraz kasilmalarim var doktor ilac verdi iki tane bol bol istiraat et dedi. Fazla dolanma dedi. Buna ragmen herkes yiyip yiyip sismisin diyor ikide bir de hareket et diyor. Zaten cocugumuz zor oldu. Bir esim bir annem destek bana.el insaf sadece en fazla 10 kilo aldim 27 haftaligim bugun yedigim iki tabak pirasa iki kase yogurt.
Insm oyle cok yedigim yok zaten istesende cok yiyemiyorum hemen tikaniyorum zaten oyle fazla istahli degilim.27 hafta için 10 kilo fazla siz 20 kilo ile bitirirseniz iyi. Rahat bir Doğum ve sonrası için çok da fazla kilo almamanız lazım. Gaddarca eleştirmişler ama siz bence kilonuza dikkat edin 5 kilo önden gidiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?