Yogun bakım hastasına ziyaret ve bilgi yasagı

Geronimoo

Okçu'nun önünde saygıyla eğil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.501
1.036
53
41
Kızlar babam dünden beri yogun bakımda bugün öglen bizi eve gönderdiler aramıycaksınız buraya gelmeyeceksiniz biz sizi arıycaz dediler. Bana saçma geldi yarın hastaneye gidicem neden böyle yaptılar ben durumunu merak ediyorum sadece

Aramayacaksıniz demeleri saçma olmuş. Hastanizin durumunu nasıl öğreneceksiniz o zaman? Başından atmak için öyle demişler. Tabiki gidin kendi gözünüzle gorebilirseniz görün, doktorla iletişim kurup hakkında bilgi alın. Bu sizin hakkınız. Tek kişi gidip bilgi almalı bence

Bide özel hastane yarın gitcem babam o bee

İşte numara da vermediler aramayın dediler ben bilgi almak istiyorum görmesem de olır

Doktorla, bilgi almak için görüşme saatleri olmalı. Bununla ilgili bilgi vermediler mi?

Merhabalar. Öncelikle çok geçmiş olsun. Anneannem de 2 haftadır özel bir hastanede yoğun bakım ünitesinde. Her gun 11 gibi doktorlar arayip hakkında bilgi veriyorlar. Doktorlar ziyaretlerin yasaklandığını söyledi bizlere de.. Endişenizi çok iyi anlıyorum ama şuan güvenli bir ortam oluşturmak için yasak olması gerekiyor.

Bizi aramadılar bugün siz de aramayın dediler

Çok saçma, salgından dolayı ziyareti yasaklamış olabilirler buna lafımız yok. Ama aramayın, sormayın ne demek. Bir bakın yarın sizi arayıp bilgi veriyorlar mı? Aramazlarsa hastanenin hasta hakları bölümüyle konuşun. Bunu size diyen doktor muydu, diğer sağlık çalışanlarından biri mi dedi?

Evet şuan salgından dolayı ziyaret yasak, bide sadece telefonla bilgi veriliyor. Ama o zaman da bi hasta için 6-7 farklı kişi arıyor ve gün içinde sürekli arıyorlar 3-5 saatte bir yoğun bakımda 20 kişi olsa sürekli aranmaktan iş yapılamaz duruma geliyor o yüzden hastane arayıp bilgi veriyor. Geçmiş olsun Rabbim şifa versin

Bi hasta için 5-6 farklı kişi gün içinde 3-5 saatte bir arıyor diğer türlü yoğun bakımda 20 hasta olsa telefona bakmaktan iş yapılamaz duruma gelir hasta açısından bakınca haklı doktor açısından bakınca haklı

Virüsten dolayı ne yazık ki böyle.Ben de yaşadım oradan biliyorum.Allah tez zamanda şifa versin

Doktor ve saglık çalışanı ama ben bugün gitcem Oraya babam ne halde haber yok

Sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…