• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoğun bakımda yatan birine hemşirenin geber demesi

kanıt olmadan ne cıkacak ki? video, yada ses kaydı var mı? herkes birbirine iftira atsın o haldeye gelir konu. kanıt yükümlülüğü de sizde. oyle bişe olmamıştr diyemem oluyor çünkü duyuyoruz, ama yoğun bakımda yatan bi hastanın kanıtsız ifadesini de ciddiye almak her zaman doğruya hizmet etmeyebilir.

kanıt olmadan ne cıkacak ki? video, yada ses kaydı var mı? herkes birbirine iftira atsın o haldeye gelir konu. kanıt yükümlülüğü de sizde. oyle bişe olmamıştr diyemem oluyor çünkü duyuyoruz, ama yoğun bakımda yatan bi hastanın kanıtsız ifadesini de ciddiye almak her zaman doğruya hizmet etmeyebilir.
Belki ciddiye alınmayacak ama hasta ve yakınlarının susup bu lafı kabullenmedigini de bilecek.Bir uyarı olsa yine yeter.

Belki ciddiye alınmayacak ama hasta ve yakınlarının susup bu lafı kabullenmedigini de bilecek.Bir uyarı olsa yine yeter.
tabiki dediyse uyarılsın, ama demediyse de rencide edilmesin onu diyorum. net olmak önemli. cocuk oyuncağı bir konu değil. onun kararını da kurumu verir artık.

tabiki dediyse uyarılsın, ama demediyse de rencide edilmesin onu diyorum. net olmak önemli. cocuk oyuncağı bir konu değil. onun kararını da kurumu verir artık.
Aynen yok yere kesinlikle üzülmesini etkilenmesini istemem.Hem Allah korkusu,hem de içimizdeki merhamet duygusu buna izin vermez.İki gündür gitmiyorum,ne yaptılar bilmiyorum.Hasta emin bir şekilde söylemiş.Hatta hemşirenin ismini sormuş, söylememiş.Fiziki görüntüsünü de az çok tarif etmiş hastamız.Ama henüz kendisiyle bire bir konuşmadım bu konuyu.

Aynen yok yere kesinlikle üzülmesini etkilenmesini istemem.Hem Allah korkusu,hem de içimizdeki merhamet duygusu buna izin vermez.İki gündür gitmiyorum,ne yaptılar bilmiyorum.Hasta emin bir şekilde söylemiş.Hatta hemşirenin ismini sormuş, söylememiş.Fiziki görüntüsünü de az çok tarif etmiş hastamız.Ama henüz kendisiyle bire bir konuşmadım bu konuyu.
Konunun başından beri “miş,mış” ile anlatmışsınız . Nasıl bu kadar eminsiniz anlamadım.
Anlattığınız olmayacak şey değil ama gözünle gördüğüne bile üç kere emin ol demişler.
Sizin olay ise mışlı geçmiş zamanla olmuş hep

Konunun başından beri “miş,mış” ile anlatmışsınız . Nasıl bu kadar eminsiniz anlamadım.
Anlattığınız olmayacak şey değil ama gözünle gördüğüne bile üç kere emin ol demişler.
Sizin olay ise mışlı geçmiş zamanla olmuş he
Hasta yoğun bakımda yattığı için orda görmedim zaten, çıkınca da enfeksiyon riskine karşı bir araya gelemedik.Ama bakımıyla ilgilenen bir iki kişi var onlar ve diğer denk gelen kişiler de söylüyor.Bunlar da benim yakınım.Yalan söyleyecek kişiler değiller.Hepsi kızmış bu duruma.Bugün bilgi alırım diye düşünüyorum.Ya hiçbir şey yapmadılar,ya da bakalım bugün öğrenirim.

Nasil kanitlayacaksiniz ki ben demedim der büyük ihtimalle
Iste parayla olculemeyecek bir iş daha bu işi yapanın cok vicdanlı olması lazim
Kesinlikle öyle katılıyorum size.Vicdan çok önemli.Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi her daim.O da demedim der kapanır,ama yanında herhangi biri daha bu olaya şahit olduğunu söylerse farklı olabilir.Bir kaç gündür bu konuyla ilgili henüz iletişim kurmadım ama merak ediyorum tabi.Bugün o tarafa geçeceğim

Hasta yakinimla karşılıklı görüştüm.Çok şükür daha iyiydi.Bu konu için emin misin diye sorduğumda evet genel olarak herkese agresif yaklaşıyordu dedi.Su isteyince önüne uzatıp al ölür müsün geberir misin diye laf söylemiş.Orda yatan başka bir hasta da çıktığında o hemşire için çok sertti demiş.Artik biz net eminiz bu sıkıntı yaşanmış.Hastamiz da genç bilinci yerinde biri.Ama şu an hasta da iyiye gittiği için sanırım bu konunun üstüne düşmüyorlar artık.Çünkü şikayet ettiniz mi dediğimde ederiz sonra dedi annesi,ardından geçti artık boşver dedi.

Back
X