• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoğun bakımda yatan birine hemşirenin geber demesi

Aynen biz disardakiler göz yaşı dökerken içerden birinin bunu söylemesi çok üzdü ve kızdırdı bizi.Yarin iyice emin olacağız inşallah.
Böyle bişey soyleyecegine ihtimal vermiyorum, kimse bukadar vicdansız olamaz , yoğun bakımda yatan hasta için öyle bişey diyemez . Belkide ölürsün içilmez şuan demiştir , ilaçların etkisi olabilir

Yıllardır hastanede çalışan biri olarak şunu söyleyim;kamu hastanelerinde bir hastaya geber dediği için o personel ekmeğinden olmaz.Çünkü böyle benzeri durumlar ne yazıkki yaşanıyor.Eğer önemli birinin ya da bir hocanın birebir yakını ise bir ihtimal soruşturma açılır,onun dışında pek dikkate alınmaz.Bimer üzerinden yazılanlar dikkate alınabiliyor,bu nedenle konu sahibine nacizene tavsiyem bimer üzerinden mutlaka bildirimde bulunması.

Böyle bişey soyleyecegine ihtimal vermiyorum, kimse bukadar vicdansız olamaz , yoğun bakımda yatan hasta için öyle bişey diyemez . Belkide ölürsün içilmez şuan demiştir , ilaçların etkisi olabilir
Toplum ne ise çalışanlar da o.Ne yazık ki insani duygulara göre atanmıyorlar.Kamu da alım kpss ile

Yıllardır hastanede çalışan biri olarak şunu söyleyim;kamu hastanelerinde bir hastaya geber dediği için o personel ekmeğinden olmaz.Çünkü böyle benzeri durumlar ne yazıkki yaşanıyor.Eğer önemli birinin ya da bir hocanın birebir yakını ise bir ihtimal soruşturma açılır,onun dışında pek dikkate alınmaz.Bimer üzerinden yazılanlar dikkate alınabiliyor,bu nedenle konu sahibine nacizene tavsiyem bimer üzerinden mutlaka bildirimde bulunması.
Evet bişey çıkacağını pek sanmıyorum ama uyarı olur belki.

Hic olmaz demeyecegim cunku benzeri benim de basima geldi. Tanidik doktor araciligiyla bashekime sikayet etmis ailem, benim haberim bile yoktu. Ben aileme soylemistim hala hastanedeyken. Onlar da sikayet etmis. Bashekim kulaklarini cekmis Ertesi gun ayni hemsireler bu sefer sen bizi sikayet etmissin ama napalim bizim de ailemiz var falan diye kendilerini savunmaya gecmisti. Degisen pek bi sey olmadi.

2 sene yoğun bakımda hemşirelik yaptım. bir hastamız ziyaretçi saatinde kızına "beni dövüyorlar burada" demiş.
kendisinin bilinci açıktı ve güzel bakılıyordu, kızı polise şikayet etmişti gelip kamera kaydını incelemişlerdi. tabii öyle bir şey yoktu. o yüzden emin olabilirseniz iyi olur ama bir yaptırımı olur mu bilmiyorum

Bazen Cimer'de boş. Bir sıra yeme bozukluğum vardı ve yolda bayılmışım. Ambulans geldi ve yakınınız var mı? Dediler takatim yoktu "Eşim polis adı şu ararsanız ulaşırlar" dedim. (Ben bayılınca çanta bir yana telefon bir yana düşmüş. Halktan birisi ambulansın içine bırakmış, çantamda bulamadılar o an)

O an nefes alamıyorum ve "Bana yardım edin, nefes alamıyorum" dedim. (O dönem akciğerimde sıkıntı vardı zaten) Bana "Biz polisleri sevmeyiz" dedi bayan personel ve bana oksijen maskesi takmadı ve resmen çırpındım.

Bu olay doğuda, bayağı önceleri oldu. (Hepsi öyle değil ama arada çıkıyor böyle) Resmen zulmedildi.

Ben Cimer'e yazdım ve gelen sonuç ise kabul etmemişler, yapmadık demişler 😅 Sonra eşim olaya dahil oldu ve anladıkları dilden olaya giriş yaptı 😅 (Sadece o personel ile)

Aşağıda gelen cevap

Eklentiler

• 1000035191.webp
    1000035191.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:
Bazen yoğun bakım hastaları bu tür halüsinasyonlar görebiliyor adını tam hatırlamıyorum ama bir yakınım kalmıştı 3 gün.
Acayip şeyler gördüm demişti.
Üzerime üzerime gelen beni öldürmeye çalışan hemşire ve doktorlar oldu gibi şeyler anlatmıştı ilk çıktığında.

Bazılarının öyle şey olmaz demesi beni şoka uğrattı, hiç mi haber izlemiyorsunuz yav :/ keşke sadece sözel şiddetle kalsalar, fiziksel şiddet, tecavüz bile yaşanıyor maalesef.

Neyse umarım diğer yorumcuların dediği gibi hastanın hastalık haline bağlı bi sanrısıdır.

Bazen Cimer'de boş. Bir sıra yeme bozukluğum vardı ve yolda bayılmışım. Ambulans geldi ve yakınınız var mı? Dediler takatim yoktu "Eşim polis adı şu ararsanız ulaşırlar" dedim. (Ben bayılınca çanta bir yana telefon bir yana düşmüş. Halktan birisi ambulansın içine bırakmış, çantamda bulamadılar o an)

O an nefes alamıyorum ve "Bana yardım edin, nefes alamıyorum" dedim. (O dönem akciğerimde sıkıntı vardı zaten) Bana "Biz polisleri sevmeyiz" dedi bayan personel ve bana oksijen maskesi takmadı ve resmen çırpındım.

Bu olay doğuda, bayağı önceleri oldu. (Hepsi öyle değil ama arada çıkıyor böyle) Resmen zulmedildi.

Ben Cimer'e yazdım ve gelen sonuç ise kabul etmemişler, yapmadık demişler 😅 Sonra eşim olaya dahil oldu ve anladıkları dilden olaya giriş yaptı 😅 (Sadece o personel ile)

Aşağıda gelen cevap

Bu cevabin gelmesi normal! cunku denetleme degil savunma makami - olay online o ekibe gidiyor onlarda yapmadik diyor denetleyen yokki?

Bu cevabin gelmesi normal! cunku denetleme degil savunma makami - olay online o ekibe gidiyor onlarda yapmadik diyor denetleyen yokki?
Çok haklısınız, zaten mantıklı düşünseler adını bile bilmediğim, tanımadığım birine ne gibi bir husumetim olabilir? Sonrasında eşim hastaneyi ayağa kaldırınca "Çok haklısınız, eşiniz mağdur edilmiş gereken yapılacaktır" dendi. Hayır yani ne gerek var? Sistem düzgün işlemeyince dağ kanunu mu uygulamak lazım?

Orda ölsem ki kritik bir dönemden geçiyordum. Yeme bozukluğu, akciğerde sıvı vardı. (Kan gazım, enfeksiyon vs. Takipteydim) Resmen cinayet değil, hasta öldü olacaktı.

Yoğun bakım videosu vardı kadına hakaret ediyordu hemşireler bir Google araması yapın neler göreceksiniz

Emin misiniz? Emin olmanız için yoğun bakımda bir gün bile olsa çalışmış olmanız lazım. Bazen hastalar hayal görüyor olabilir. Emin olmadan herhangi bir şey yapmayın.
Son durum nedir?
Eminiz,son durum nedir şuan ben de bilmiyorum.Bizimkiler araştırıp şikayet edecekti.Ya da öyle soyledigiyle kalacak en son.Bilgi aldığım zaman tekrar buraya yazarım.

Back
X