- 4 Aralık 2022
- 1.073
- 1.293
- 63
- 35
- Konu Sahibi Huzurkokanmevsimler
Ordan bir kadın da söyledi dediler.Telfn görüşmesi yaptım refakatçiyle ama yarın hastaneye gidip önce bu durumdan iyice emin olacağım.Kim duymuş?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ordan bir kadın da söyledi dediler.Telfn görüşmesi yaptım refakatçiyle ama yarın hastaneye gidip önce bu durumdan iyice emin olacağım.Kim duymuş?
Vallahi ordaki kadın da söyledi dediler ama yarın gidince net öğrenirim.Başka kim duymuş
Çok geçmiş olsun. Yani çabuk uyanan toparlanan enfeksiyon riskine karşı filan yoğun bakımda kalan hastalar için çok çok zor bir yer. Öyle bomboş durmak kolay değil. Benim kp de büyük bir kaza yaşadı ameliyatları estetik, yara doku temizleme filan şeklindeydi ama bir kaç ameliyat olunca 15 gün kadar kaldı. Bilinç hep açık hep uyanıktı. Ve bu şeyi bi kaç kez söyledi henüz oradayken.Yok inanın ki o konuyu ben de düşünüyorum ama yakınım bunu söylediğinden emin.Yine de öncelikle bunu netleştirip şikayetimizi öyle yapacağız.Kalp ameliyatı oldu.
Bi sakin olun. Delirium gibi bir şey de olabilir geçici. Tam adını hatırlamıyorum tabi. Dosyasında yazıyodu geçmiş zaman. Kp iki sene önce yattı. Benden para istediler 650 bin filan diyodu. Sonrasında iyilesince hatırlamadı bile. Kesinlikle bilinçle filan ilgili bir hastalığı yoktu. Ama yoğun bakım halisülasyonlar gösterebilir.
Aynen bu söylediklerinizi göz önünde bulundurarak gerçekten böyle birşey söyleyip söylemediğinden öncelikle emin olacağım bir şekilde.Eger öyleyse ondan sonra şikayetimizi yapacağız.Çok geçmiş olsun. Yani çabuk uyanan toparlanan enfeksiyon riskine karşı filan yoğun bakımda kalan hastalar için çok çok zor bir yer. Öyle bomboş durmak kolay değil. Benim kp de büyük bir kaza yaşadı ameliyatları estetik, yara doku temizleme filan şeklindeydi ama bir kaç ameliyat olunca 15 gün kadar kaldı. Bilinç hep açık hep uyanıktı. Ve bu şeyi bi kaç kez söyledi henüz oradayken.
Böyle bir sey olamaz demiyorum ama yoğun bakım hastası o narkoz atma evreleri filan her şey olabilir.
Şikayet edin araştırılsın bir sağlıkçı olarak bu tarz durumları yapan meslektaşlarımızdan utanıyorum. Yoğun bakım hastasından bahsediyoruz burada, hastanız ne derse desin hakaret dahi etse bu klinikteki hastalara kötü davranamazlar. Benimde çok sabrımı sınıyan insanlar oldu haksız yere duyduğumuz sözler oldu ama değil kötü söz bir bakışım bile olmamıştır hiçbir hastama olamazda. Şikayet etsem ne olur derseniz bir şey olmaz ama en azından kendine çeki düzen verir mimlenmek istemez.Arkadaşlar iyi akşamlar
Bir yakınım iki gün yoğun bakımda kaldı,şuan serviste.Kendisin söylediği iki hemşire iyiymiş ama bir iki tanesi aksiymis.Bu yakınım su istemiş,artik üst üste mi istemiş bilmiyorum.Hemsire geber demiş.Hastamiz şuanda bile zor konuşuyor.Bu durumda söylediği laf yanına kalsin istemiyorum.Neler yapılabilir?Şikayetlerimizi nereye yapalım?
Çok teşekkür ederim.Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın.Sizin gibi iyi insanlar herzaman sağolsun varolsun.Şikayet edin araştırılsın bir sağlıkçı olarak bu tarz durumları yapan meslektaşlarımızdan utanıyorum. Yoğun bakım hastasından bahsediyoruz burada, hastanız ne derse desin hakaret dahi etse bu klinikteki hastalara kötü davranamazlar. Benimde çok sabrımı sınıyan insanlar oldu haksız yere duyduğumuz sözler oldu ama değil kötü söz bir bakışım bile olmamıştır hiçbir hastama olamazda. Şikayet etsem ne olur derseniz bir şey olmaz ama en azından kendine çeki düzen verir mimlenmek istemez.
Yani sağlık çalısanlarına şiddete evet karşıyım ama bunu o hemşirenin yanına bırakmazdım. Ben canım yatacak yoğun bakımda ben kapıda yaşaması için dua edip ağlayarak bekleyeceğim ve o gelip geber diyecek? Allahım sen büyüksün yarabbim yaArkadaşlar iyi akşamlar
Bir yakınım iki gün yoğun bakımda kaldı,şuan serviste.Kendisin söylediği iki hemşire iyiymiş ama bir iki tanesi aksiymis.Bu yakınım su istemiş,artik üst üste mi istemiş bilmiyorum.Hemsire geber demiş.Hastamiz şuanda bile zor konuşuyor.Bu durumda söylediği laf yanına kalsin istemiyorum.Neler yapılabilir?Şikayetlerimizi nereye yapalım?
Bizimkiler de defalarca sormuş belki yanlış biliyor diye ama hemşirenin öyle söylediğini ısrarla söylüyormuş.Tabi zor konuşuyor şimdi.Bir yakinim 1 gece kaldi, butun hastalari boguyolardi oldurup oldurup attilar ben zor kurtuldum ellerinden diye baslayip neler anlatmisti - lokal anestezi ama onemli bir ameliyat gecirmisti yasindan dolayi kaldi
Tamamen ilac ve anestezi etkisi idi bahsettiginiz seyleri cok fazla duyuyorum cok kucuk bir olasilik tabi ki veriyorum ama iciniz rahat olsun ilac etkisi olmasi muhtemel
Aynen biz disardakiler göz yaşı dökerken içerden birinin bunu söylemesi çok üzdü ve kızdırdı bizi.Yarin iyice emin olacağız inşallah.Yani sağlık çalısanlarına şiddete evet karşıyım ama bunu o hemşirenin yanına bırakmazdım. Ben canım yatacak yoğun bakımda ben kapıda yaşaması için dua edip ağlayarak bekleyeceğim ve o gelip geber diyecek? Allahım sen büyüksün yarabbim ya
Yok serbest değil ama sanırım üst üste su istemiş vermediği için.En son geber demiş.Birde acaba su icebiliyormuydu icersen kotu olursun gibi bisey mi dedi de geber anladi belki laf anlamadiysa korkutmak istemislerdir - yemek ve su serbest oldugunu dusunmuyorum
Arkadaşlar iyi akşamlar
Aynen yarın netleştirip öyle şikayetlerimizi yapacağız.Terbiyesiz kadın. Ben olsam direk cimeri veya sağlık bakanlığını ararım.
Yok serbest değil ama sanırım üst üste su istemiş vermediği için.En son geber demiş.
Belki de sonunda hastamızın öyle anlayacağı şekilde bir iletişim oldu.Yanlis anlamıştır diye ümit ediyorum.Muhtemelen icersen òlursun dedi korkutmak icin - yada kendinden gecersin gibi bisey
Tabi ki yanlis - ama aklima gelen ihtimal
Belki de sonunda hastamızın öyle anlayacağı şekilde bir iletişim oldu.Yanlis anlamıştır diye ümit ediyorum.
Nıye dırekt dövmuyorsunuzÇok teşekkür ederim,hemşirenin ismini öğrenmemiz gerekiyor değil mi?