Yoğun hamilelik belirtileri

retrodaevlenen

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2023
79
15
18
33
Herkese merhaba,geçen ay tüp bebek yaptıracaktık ancak yumurtaların arasında kist görülünce tedavi iptal oldu.Ben de 10 günlük soğan suyu yapıp içtim.Son bir haftadır kafamı kaldıramadan mütemadiyen yatıyorum.Belim ,kasıklarımda aşırı ağrı var.Bacaklarım resmen tutmuyor.Sırt ağrım da var.Baş ağrım ve mide bulantım da mevcut.Aşırı yoğun, şeffaf ,uzayan akıntım geldi 2 gündür.Adet günüm normalde yarın.Bu kadar belirti olunca bir ümit acaba hamile olabilir miyim diye bugün işten gelirken erken gebelik testi aldım.Saat 4 gibi testi yaptım.Ancak test negatif.Sonra yine kafam çok ağırdı yattım uyudum.Kalkınca yine baktım kuruma çizgisi gibi minicik bir çizgi gördüm.Kan testi verip hüsran yaşamak istemiyorum ama böyle gebelik testi negatif olup sonra pozitifi gören var mı?2.5 yıldır deniyorum ,tükendiğim dediğim yerdeyim ama ilk defa da bu kadar aşırı yoğun belirti hissetmiştim.

Herkese merhaba,geçen ay tüp bebek yaptıracaktık ancak yumurtaların arasında kist görülünce tedavi iptal oldu.Ben de 10 günlük soğan suyu yapıp içtim.Son bir haftadır kafamı kaldıramadan mütemadiyen yatıyorum.Belim ,kasıklarımda aşırı ağrı var.Bacaklarım resmen tutmuyor.Sırt ağrım da var.Aşırı yoğun, şeffaf ,uzayan akıntım geldi 2 gündür.Adet günüm normalde yarın.Bu kadar belirti olunca bir ümit acaba hamile olabilir miyim diye bugün işten gelirken erken gebelik testi aldım.Saat 4 gibi testi yaptım.Ancak test negatif.Sonra yine kafam çok ağırdı yattım uyudum.Kalkınca yine baktım kuruma çizgisi gibi minicik bir çizgi gördüm.Kan testi verip hüsran yaşamak istemiyorum ama böyle gebelik testi negatif olup sonra pozitifi gören var mı?2.5 yıldır deniyorum ,tükendiğim dediğim yerdeyim ama ilk defa da bu kadar aşırı yoğun belirti hissetmiştim.
Canım benimde bu gün adet günümdü olmadım bende dayanamayıp test yaptım ama sabah idrarla değil benimde negatif bende sabah ilk idrarla mi yapayım diye düşünüyorum

Eklentiler

• 1000074025.webp
    1000074025.webp
    5 KB · Görüntüleme: 14
Canım benimde bu gün adet günümdü olmadım bende dayanamayıp test yaptım ama sabah idrarla değil benimde negatif bende sabah ilk idrarla mi yapayım diye düşünüyorum
O kadar etkili oluyor mu ilk idrar bilmiyorum ama bir daha herhalde birkaç gün daha gelmezse yaparım dedim.Yine de içime koca bir ümitsizlik çöreklendi.Belki benim gibi biri vardır da bir olumlu söz duyarım diye konu açtım ben de .Rabbim isteyen herkese nasip etsin,kimsenin kucağını boş koymasın.Amin🙏

Canım seni çok iyi anlıyorum ben de tüp bebek tedavisi ile hamileyim şuan. Süreç zor, yıpratıcı. Umarımda şuan hamilesindir ama doktora danışmadan asla bu soğan kürü vs yapmamamız gerekiyor herkeste aynı etkiyi göstermiyor çünkü. İnşallah hamilesindir onun belirtileridir bunlar 🙏🏻

Canım seni çok iyi anlıyorum ben de tüp bebek tedavisi ile hamileyim şuan. Süreç zor, yıpratıcı. Umarımda şuan hamilesindir ama doktora danışmadan asla bu soğan kürü vs yapmamamız gerekiyor herkeste aynı etkiyi göstermiyor çünkü. İnşallah hamilesindir onun belirtileridir bunlar 🙏🏻
Hayırlısıyla,sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Ne duysam yapar moda geldim.Muhtemelen doktorun duysa o da kızıp tepki verecek.Çaresizlik insana her şeyi yaptırıyormuş.Yine de son mesajınıza çokça amin diyorum 🫶

Back
X