- 20 Nisan 2007
- 4.070
- 10.484
- 733
- 45
Hayırlı geceler hanımlar,
Dün komşum öğlen akrabalarına yemek vermişti. Akşam hatta gece kapı çaldı. Ellerinde yoğurt kovası, içinde ise öğlen verilen yemek. Buz gibi...
Çok canım sıkıldı. Çok saygısızca hakaretvari geldi.
Ben mı abartıyorum yoksa gerçekten saygısızca mı bilemedim. Ama canım çok sıkkın. Düşünmemeye çalışıyorum. Sanırım hamilelikten dolayı hassasım. Unutamıyorum. Uyuyamadım.
Yaşları büyük mü komşularınızın. Siz hamilesiniz diye vermişlerdir. Yoğunlukta akıllarına geç gelmiştir. Yoğurt kabında annem de bize verir bazen saklama kabı falan bitiyor. Komşuya verdiğini görmedim. Takılacak birşey yok. Soğuk gelmesi hiç sorun değil.İnanın kedime bile saygıdan dolayı güzel kaba koyarım. Bilmiyorum ben mı çok inceliyorum.
Ya dusunmeleri guzel bisi ama afedersin kedi köpeğe verir gibi yoğurt kovasiyla vermek gercekten ayip. Bence cokta kafana takma uyuyamamana degmez. Bida yaparlarsa kapidan cevir gerek yok dersinHayırlı geceler hanımlar,
Dün komşum öğlen akrabalarına yemek vermişti. Akşam hatta gece kapı çaldı. Ellerinde yoğurt kovası, içinde ise öğlen verilen yemek. Buz gibi...
Çok canım sıkıldı. Çok saygısızca hakaretvari geldi.
Ben mı abartıyorum yoksa gerçekten saygısızca mı bilemedim. Ama canım çok sıkkın. Düşünmemeye çalışıyorum. Sanırım hamilelikten dolayı hassasım. Unutamıyorum. Uyuyamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?