Hoş karşılamadık sadece uyutmayacak bir olay olmadığını düşünüyoruz çoğunluk olarak :) en kötü yoğurt kovasını, soğuk yemekle doldurup geri gönderir o da komşusunun o geceyi uykusuz geçirmesine sebep olurÇoğu kişi hoş karşılamış.
Gerçekten misafirler gittikten sonra dağıtılan yemeği uygun mu buluyorsunuz ?
Çok şaşkınım.
bence yemeğin soğuk olmasına da kırılmış olabilir:))hatta hiçbirine kırılmamış da olabilir:) konu sahibi bence kırılmışZiyan olmasın demiş demek, paylaşmış da bir nevi. Siz yoğurt kovasına mı takıldınız yoksa sonradan getirmesine mi? Bence ikisinde de sorun yok.
Çoğu kişi komşuyu haklı bulmuş.bitaneside fesatlıkla suçlamış.niye fesat olsun.ben komşularıma bişey vereceksem hemen veririm.daha el değmeden.hatta diyelimki kek verecem en güzel en kabarmış bölümünden veriyorum.benim başıma gelince bişey demiyorum ama çok sinirleniyorum.aslında anlamı ben çöpe atmadım çünkü günah.bütün sorumluluk sana geçsin sen ne yaparsan yaptır.konu sahibinin dediği gibi pasta börek çörek olsa insan rahatsız olmaz .burgul pilavı ne ya gece gelecek yemekmi yani.bi arkadaşın dediği gibi öğlen yenmiş akşam da yemişler öyle kanaat getirmiş fazla olduğuna.aman çöpe gitmesin.bence insanın karşısındakine biraz saygısı olmalı.benimde bi komşum var geçenlerde dibi yanmış dolma sarma getirdi.aldım kedilere verdim.ayıp yahu insan getirmeye utanır.insanlar çok değişik.ha bu arada yoğurt kabını konu etmedim bile çünkü konu sahibinin neyi anlatmak isteğini çok iyi anladım.o yoğurt kabı olaya tüy dikmek olmuş.
Aynen oglen pisen bir yemegi gece gidipte veremem ben de aninda yenmesi gereken yiyecekler var.Çoğu kişi komşuyu haklı bulmuş.bitaneside fesatlıkla suçlamış.niye fesat olsun.ben komşularıma bişey vereceksem hemen veririm.daha el değmeden.hatta diyelimki kek verecem en güzel en kabarmış bölümünden veriyorum.benim başıma gelince bişey demiyorum ama çok sinirleniyorum.aslında anlamı ben çöpe atmadım çünkü günah.bütün sorumluluk sana geçsin sen ne yaparsan yaptır.konu sahibinin dediği gibi pasta börek çörek olsa insan rahatsız olmaz .burgul pilavı ne ya gece gelecek yemekmi yani.bi arkadaşın dediği gibi öğlen yenmiş akşam da yemişler öyle kanaat getirmiş fazla olduğuna.aman çöpe gitmesin.bence insanın karşısındakine biraz saygısı olmalı.benimde bi komşum var geçenlerde dibi yanmış dolma sarma getirdi.aldım kedilere verdim.ayıp yahu insan getirmeye utanır.insanlar çok değişik.
Bulgur pilavı vermis oglen pisirmis gece vermis ben veremezdim.Yemeğin ne olduğuna bağlı olarak tepkim değişir..
Şaka bir yana yoğurt kabı vs. evimde hiç tutmam, komşuya vereceksem tabakta veya saklama kabında veririm. Ama annem atmaz lazım oluyor diye. O yüzden çok takılmazdım.
Uyumayacak ne var bu meselede abartmayın..
Bulgur pilavı vermis oglen pisirmis gece vermis ben veremezdim.
Çoğu kişi komşuyu haklı bulmuş.bitaneside fesatlıkla suçlamış.niye fesat olsun.ben komşularıma bişey vereceksem hemen veririm.daha el değmeden.hatta diyelimki kek verecem en güzel en kabarmış bölümünden veriyorum.benim başıma gelince bişey demiyorum ama çok sinirleniyorum.aslında anlamı ben çöpe atmadım çünkü günah.bütün sorumluluk sana geçsin sen ne yaparsan yaptır.konu sahibinin dediği gibi pasta börek çörek olsa insan rahatsız olmaz .burgul pilavı ne ya gece gelecek yemekmi yani.bi arkadaşın dediği gibi öğlen yenmiş akşam da yemişler öyle kanaat getirmiş fazla olduğuna.aman çöpe gitmesin.bence insanın karşısındakine biraz saygısı olmalı.benimde bi komşum var geçenlerde dibi yanmış dolma sarma getirdi.aldım kedilere verdim.ayıp yahu insan getirmeye utanır.insanlar çok değişik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?