• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoğurt

ben yörükoglu ve carrefour un kaymaklı yoğurtlarını alıyorum. çok lezzetliler.

bende sütaşın yoğurdunu seviyorum ama mutlaka taze olacak daha tatlı oluyo .. bakın şimdi canım çekti işte..şöle makarnanımn üzerinde çok güzel giderdi ..
yemekfa3.gif

İzmirdeyseniz KESİNLİKLE Foça yoğurdu diyorum. O kadar kalın kaymak ve o lezzeti başka hiçbir yoğurtta bulamadım. Pehlivanoğlunda bulunuyor. Foça yolunda Bağarası'nı geçtikten sonra kendi satış yeri de var. a.s.

bende kendim yapıyorum pastörüze yogurta normal yogurta bulunan bir cok yararlı sey yoktur diyor doktorlar üstünde durarak ev yogurdu tükedin diyorlar eger yapmasını bilirseniz ev yogurdu daha lezzetli bence

ev yogurdunun daha saglıklı oldugunu dusunenlerdenım.. a.s.

bende kendim yapıyorum pastörüze yogurta normal yogurta bulunan bir cok yararlı sey yoktur diyor doktorlar üstünde durarak ev yogurdu tükedin diyorlar eger yapmasını bilirseniz ev yogurdu daha lezzetli bence

a.s.a.s.a.s. merhaba size hak veriyorum bende kendi yoğurdumu kendim yapıyorum çocuklarım anne yoğurdu gibisi yok diyor bende çok mutlu oluyorum görüşmek dileğiyle a.s. :1hug: :nazar:

Kesinlikle doğal olduğu için Danone süt ve yoğurt alıyorum, Prof.Erkan Topuz'un tanıdığım bir hastasına tavsiyesi üzerine uzun süredir başka marka almıyorum............a.s

ozaman şöyle güzel bir yoğurt tarifi vrinde bizde yapalım :)
yoğurt tarifi verenlere teşekkürler..yerimseniben

sek ,danone
evde yapmak istiyorum ama süt nerden bulacağım yaaa
paket sütlerle de olmuyor ki
hade buldum süt mayayı nerden bulacağım hazır yoğurtlamı mayalayacağım.eee gene hazır yoğurt gibi olmadımı bu şimdi.

ozaman şöyle güzel bir yoğurt tarifi vrinde bizde yapalım :)
yoğurt tarifi verenlere teşekkürler..yerimseniben

a.s.a.s.a.s. merhaba canım bildiğim kadarıyla anlatmaya çalışayım sütü küçük parmağınızın dayanabileceği sıcaklığa getirdikten sonra içine litre başına bir yemek kaşığı yoğurt ilave ederek üzerini örtün ve mümkünse en az 5 saat sıcak bir yerde bekletin ondan sonra buzdolabında soğutun her zaman yapıyorum kerpiç gibi oluyo valla şimdiden afiyet olsun görüşmek dileğiyle :teytey: :nazar: :nazar: :nazar:

Çok teşekkür ederim yani sütü kaynatıyorum ılık kıvama gelince 1 litreye 1 yemek kaşığı yoğur öylemi?
tuz fala konuluyormu :) hiç denemedim de

Back
X