- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Iyi dilekleriniz için, Çok teşekkür ederimEllerinize emeğinize sağlık emek isteyen bir çorba olmuş sunuma bayıldımyarışmada başarılar dilerim
Çok Teşekkür ederim Mune abla, beğenmene sevindimHelal olsun, sunum bile havalı olmuştarifi çok beğendim, bu tarifte cepte yarışmada bol şanslar dilerim
Tatlımm teşekkür ederimCadıııı bir de banada katıl diyordun yarışmaya , anlaşıldı amacın beni çiğ çiğ yemekmiş ...
İyikide katılmamışım , nasıl bir Çorba bu hiç içmedim ama hem zahmetli hem de çok lezzetli görünüyor
Eline , emeğine , oklavana sağlık pinko :)
Bol şans.
Sağol canım , keşke öyle bir şansım olsa , çok isterdim şu çorbayı içmeyi ..Tatlımm teşekkür ederim
Hiç öyle bir niyetim yoktu, ben beraber eğlenelim diye şey etmiştim o kadar
Sen şimdi hashatasın ya ben sana bu çorbadan yapacaktım
Evet çok etkiliSağol canım , keşke öyle bir şansım olsa , çok isterdim şu çorbayı içmeyi ..
Dün hanım ablanın Ballı tarifini yedim , vallahi şuan zıkkım gibi fişek gibiyim :)
Teşekkür ederimharika bir sunum
Güzeldi, ben severim acımsı tatlı tatları :)Evet çok etkiliBeğendin mi tadını
O zaman bu karışımı kış boyunca yeGüzeldi, ben severim acımsı tatlı tatları :)
Bak şurup içmeyi çok severim mesela
Meg hanım sizi şefime şikayet ediyorum..Ay çanağınız yok muydu da böyle ekmekarası corba sunumu yapmışsınız arkadaşımhiç olmamış hiiiçççççç
BÖcekli deellllMeg hanım sizi şefime şikayet ediyorum..
İlk günden beri çorbamı sabote etmeye çalışıyorsunuz
Buyrun böcekli çorbanızı koyun yarışalım
Lütfen yapıp yarışmaya katılında herkes görsün şaheseriniziBÖcekli deellllMantarlı hıhhhhhh
KIralıça elizabetgilin enn sevdiği Londra yöresine ait maşrum çorbasını kıskanmayınıs litfen
tabletten foto eklemek zor oluyor siz çorba topiğinden buraya alıntılayıverin bi zahmet şaheserimi
Türkçem kıt biraz ana dilim inkilisçe olduğundanLütfen yapıp yarışmaya katılında herkes görsün şaheserinizi
çekmes o benim kulağımıNevoşum ben naptım da bu meggil bana düşman oldu, gelip kulağını çekermisin
Çeker çekerçekmes o benim kulağımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?