- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
Teşekkür ederim canımoooo pınkım yarısmada basarılar:)
vaayyy akrep kadını maşallah maşallah. Çok enfes görünüyor ellerine sağlıkyaa sen değil miydin pastama engel oldunuz triplerine giren ben mi karıştırıyorum yoksa bileydim engel olmazdım pasta kategorisine oy verirdim başarılar dilerim
Teşekkür ederimBaşarılar leziz görünüyor
ben bile isteye çorba demiştim kendi istediğim kategoride bile tırstım senden heee
Ben kendimi pastaya ayarlamıştım, kara kara ne yapsam diye düşündüm, ortaya bu çıktı
Teşekkür ederim, bir dahaki ankette benim oy verdiğime ver
Teşekkür ederim :) Ne demek hemen koyuyorumCanim çekti yaa simdi olucakti sicacik... Ellerine saglik harika gözüküyor , koy kiz bi kase
çok şahaneymiş bu :)
Pink enfes gozukuyor, sunumu da harika, ellerine saglik
Yarismada basarilar...
Teker teker teşekkür ediyorum :)cok guzel gozukuyor ellerinize saglık
Yok canım Estağfurullah, çorba istediğine göre, iddialı olduğun bir tarif var demek ki.. Sağ gösterip sol vurcan demiiben bile isteye çorba demiştim kendi istediğim kategoride bile tırstım senden heee
Yok canım Estağfurullah, çorba istediğine göre, iddialı olduğun bir tarif var demek ki.. Sağ gösterip sol vurcan demii
Teşekkür ederim :)Ben de yoğurt çorbası ile katılmayı düşünüyordum ama çok hızlı davranmışsınız, başarılar. :)
Teşekkür ederim :)
Ama bu yoğurt çorbası değil ki.. Yine katılabilirsiniz
Teşekkür ederim canımmSunuma bak sen ya ! ellerine sağlıııkk kuzum
Evet ama bu tarif beni aşar be kuzumTeşekkür ederim canımm
Sen seversin farklı tarifleri
Canım bende bilmiyordum ki, anneannem telefonda tarif etti, ben yaptım..Evet ama bu tarif beni aşar be kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?