Yok artık, bunu da kaldıramam.

Aynen öyle. değmez bile üzüldüğüne konu sahibi. tırnağının ucu olamaz o kişi senin. koştur koştur istemeye gitmişler, bırakiçindeki yükleri sende sal gitsin. yük bindirme kalbine, koyver hepsi dökülsün gitsin ki kalbin bu yükden daha fazla yorulmasın.

ailenin haberi var mı? seviyorlar çünkü eski nişanlını
Biliyor musun telefonda arkadaşlarımla konuşuyordum annem kızıyordu nişanlın şuan böyle bir şey yapsa hoşuna gider mi konuşma kapat telefonu diye ayrıyken hem de.
Off aileme akşam söyleyeceğim yazıklar olsun.

Ya ben senin eski konularını hatırlıyorum da senin eski nişanlın iğrenç bir adamdı. Senin babana hala baba diyor olmasına ben şaşırmadım yani. Nerden buluyorsunuz bu hanzoları ben anlamıyorum. Nesini seviyorsun sen bu herifin onu da anlamıyorum. Bu adamın ne sana, ne ailene ne de yaşadığınız ilişkiye zerre kadar saygısı yoktu. Gururuna nasıl yedirip de hala onun için dua ediyorsun pes. Buraya, bu adamla ilgili acı çektiğini anlatan bir konu daha açarsan eğer, sana müstehak diye düşünmeye başlayacağım ne yazık ki. Yanlış hatırlamıyorsam adam sana küfür etmişti de senin ailen mi onun ailesi mi ne bunda abartılacak bişey olmadığını söyleyip normal karşılamıştı yaptığı şeyi.

Herkes kendi sonunu kendisi getiriyor.

daha bugun yorum yaptım yaa meğer ne kadar haklıyım ben.erkekler acı çekermi aşk acısı diye bi konu vardı.çekmezler dedim ve çekerlersede kısa sürer merkezlerine koymuyolar bizi çünkü dedim v ekledim acımız sevgimiz kadardır.

sana gelince üzülme demek boş üzül ağla acını yaşa atlatırsın inşallah ama şunuda bil oda sağlıklı düşenemiyor mantıklı karar alamıyor o kızda ömür boyu üzülür iyi araştıralardı bari sonra konu açar eşim isteksiz bir tuhaf oldu evlenince diye

Patronum öğrendi yıllık iznin var tatile çıksana dedi ama babam iş dışında evden çıkmama izin vermiyor bu daha da zorlaştırıyor.

Patronum öğrendi yıllık iznin var tatile çıksana dedi ama babam iş dışında evden çıkmama izin vermiyor bu daha da zorlaştırıyor.
Ailenle çıksan? Zaten hayatı zehir eden hep aile. Baba evinde huzur olmazsa tabi insan bunları takar. Bizde de durum aynı. Bu ortamda da biri gider biri gelir diyip kafaya takmamak mümkün değil. Kızın derdi var evden işe işten eve. İş mi allah aşkına bu.

İnan ki ne yapacağımı bilmiyorum artık.

İnan ki ne yapacağımı bilmiyorum artık.
Çok üzüldüm canım inan ki. Anneene de bari. Artıı yeter hapsettiniz anne bari senle gezelim tozalım desen? Seni çok iyi anlıyorum. Eğer serbest bıraksalar kimseyi umursamam. Evlenirsem gezip tozcam diye hayaller kuruyodum. Ve az kalsın yanlış bi evlilik yapıcaktım. Allahtan kısa sürdü.

İşte insan sanki evlenince evden daha iyi olacakmış evden kurtuluş olacakmış gibi yanlış evliliğe sürükleniyor bu baskılar yüzünden bilinçli aile olmak bu kadar mı zor ya.
Babamdan görmediğim sevgiyi nişanlımdan bekledim ondan oldu bütün bunlar.

Ya sevgi gördüm ama anlayış yok. Ya çantasını derleyip toplayıp yurtdışına çıkanlar var. Sıkma kardeşim. Çocuğun bu dünyaya bi kere gelicek. Ben arkadaşı olucam çocuğumun. Onla beraber gezicem. Tamam başıboş borakamaz içi rahat etmez. Ama o zaman ayak uydursun. Anne baba olmak budur zaten.

Ben zaten sorumluluklarını bilen bir insanım onları incitecek bir şey yapmam güvenmediğim insanlarla buluşmam falan neyse onlar böyle gelmiş, böyle gider.
İş bize düşüyor artık.

52 gün önce nişan atmış birine hemen evet diyen kıza ben ne diyeyim.
Belki de saklamıştır benimle sevgili olduğunda da 2 kere sözlenip ayrıldığını söylemedi.Ben kendim öğrendim.Sözlendiği yıllarda hayatında kimse olmadığını söylemişti.

Belki de saklamıştır benimle sevgili olduğunda da 2 kere sözlenip ayrıldığını söylemedi.Ben kendim öğrendim.Sözlendiği yıllarda hayatında kimse olmadığını söylemişti.
Bu adam sozlenip sozlenip ayrilmaya alismis o zaman. Insan bi dusunur niye evlenmeden is soz asamasinda bitiyor ben nerde hata yapiyorum diye. Oysa adam ayni hatalara devam ediyor. Bir turlu de son noktayi koyamiyor.
Bence olmadigi icin sukredin. Geri donseydi de eski tadini vermezdi. Herseyden once adam saygisiz. Saygi olmayan evlilikler yurumuyor. Adam bu da nisan asamasinda biterse diye korkusundan tanisma bile olmadan evlenelim diyormus baksaniza. Demek ki adamin kiminle evlendigi onemli degil yeter ki evlensin.

Haklısın ve hala sorunlarımızda ailesi için de onun içinde hatası yoktu hata yok ben de diyordu ailesi de oğlumda hata yok diyordu bu kadar şey atlatmış insan bi düşünür hep mi bu kızlarda hata diye

Üşenmedim eski konularınıza baktım. Anladığım kadarıyla hayatınızı hep erkekler yönlendirmeye çalışmış. Eski nişanlınız, babanız, eski kayınpederiniz ve hatta eski nişanlınızın uzak akrabası müdürünüz... Bence temel sorununuz ne nişanın atılması ne de eski nişanlınızın yeni bir ilişkiye başlaması. Sorun sizin kendi hayatınızın iplerini hayatınızdaki erkeklere bilerek ya da bilmeyerek teslim etmeniz. Ayrıca hayatınızdaki boşluğu bir erkekle doldurabileceğiniz düşüncesindesiniz sanırım çünkü size ilgi gösteren kişilerle yaşadığınız sıkıntıları da okudum. Bana kızabilirsiniz belki ama size sizi anlayabilen biri olarak şunu söylemek isterim, geçmişi bir kenara bırakıp kendinize temiz bir sayfa açın. Aşık olmak ya da bir ilişkiye başlamak için acele etmeyin. Hayatınızla ilgili kararları başkalarının almasına izin vermeyin. En önemlisi de kendinize acımayı bırakın.

Yok kızmam eski konularımı okuma zahmeti göstermişsin ayrıca teşekkür ederim.
Sanırım haklısın hayatımda bir erkek olmadan yaşayamıyorum sanki hep bir erkek gerek baba, gerek sevgili, gerek arkadaş ama her zaman bir erkek var. Bugün de yanımda bana akıl veren başka erkekler...
Sanırım hata benim kendi kararlarıma güvenmemem.

Canim cuok üzülüyorum böyle konularda keske olmasaydi desem.olmuyor yazı kader alnında yazildiysa geciyoruz biz burdan ne kadar birsey soylesekte sen uzuleceksin ins en kisa zamanda seni seven seninde sevebilecegin birisu cikar

Canim cuok üzülüyorum böyle konularda keske olmasaydi desem.olmuyor yazı kader alnında yazildiysa cekiyoruz biz burdan ne kadar birsey soylesekte sen uzuleceksin ins en kisa zamanda seni seven seninde sevebilecegin birisu cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…