- 21 Mayıs 2015
- 837
- 1.052
- 33
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Aynen öyle. değmez bile üzüldüğüne konu sahibi. tırnağının ucu olamaz o kişi senin. koştur koştur istemeye gitmişler, bırakiçindeki yükleri sende sal gitsin. yük bindirme kalbine, koyver hepsi dökülsün gitsin ki kalbin bu yükden daha fazla yorulmasın.konu sahibide sizde Allahın sevgili kuluymuşsunuz.. şaka gibi ya gözlerim pörtledi resmen okuyunca..
konu sahibi aşk güzel şeydir ve aşkın acısı bile güzeldir..sizde acınızı layıkıyla yaşayın ama kurtulduğunuza da şükredin bence.. zaman herşeyin ilacıdır elbet karşınızda size siz olduğunuz için değer veren biri çıkacaktır.. kimle evlendiğinin önemi olmayan insanlardan uzak durun kendinizden de uzak tutun..
Biliyor musun telefonda arkadaşlarımla konuşuyordum annem kızıyordu nişanlın şuan böyle bir şey yapsa hoşuna gider mi konuşma kapat telefonu diye ayrıyken hem de.ailenin haberi var mı? seviyorlar çünkü eski nişanlını
ay canım nedir senin çektiğin yaBiliyor musun telefonda arkadaşlarımla konuşuyordum annem kızıyordu nişanlın şuan böyle bir şey yapsa hoşuna gider mi konuşma kapat telefonu diye ayrıyken hem de.
Off aileme akşam söyleyeceğim yazıklar olsun.
Patronum öğrendi yıllık iznin var tatile çıksana dedi ama babam iş dışında evden çıkmama izin vermiyor bu daha da zorlaştırıyor.Tatile gitme imkanın var mı? Gerekirse günübirlik biyere gitsen şehirdışına? Uçak biletleri ekim gibi çok ucuz. Al biletini gez dolaş? Olmaz mı? Çok üzüldüm bunca üzülmene. Yapma lütfen.. Bende neler yaşadım. Şuan bedelini ödüyor biliyo musun.. Daha da beter olucak. Eden kimse ettiğiyle kalmadı. Defalarca kez yeltendi dönmeye. Yüz bulamadı. Yeni bi sayfa açmanın hazzı tarifsiz. Kendine gezi planı yap. Sürekli gez.
Durumun kötüyse de mesela şehiriçi gez. Bi akbile bakar.. Müzeleri gez not al. Git çimenlikte yat gökyüzüne bak. Vallahi sıfırlanıyo hafıza.
Ailenle çıksan? Zaten hayatı zehir eden hep aile. Baba evinde huzur olmazsa tabi insan bunları takar. Bizde de durum aynı. Bu ortamda da biri gider biri gelir diyip kafaya takmamak mümkün değil. Kızın derdi var evden işe işten eve. İş mi allah aşkına bu.Patronum öğrendi yıllık iznin var tatile çıksana dedi ama babam iş dışında evden çıkmama izin vermiyor bu daha da zorlaştırıyor.
İnan ki ne yapacağımı bilmiyorum artık.Ailenle çıksan? Zaten hayatı zehir eden hep aile. Baba evinde huzur olmazsa tabi insan bunları takar. Bizde de durum aynı. Bu ortamda da biri gider biri gelir diyip kafaya takmamak mümkün değil. Kızın derdi var evden işe işten eve. İş mi allah aşkına bu.
Çok üzüldüm canım inan ki. Anneene de bari. Artıı yeter hapsettiniz anne bari senle gezelim tozalım desen? Seni çok iyi anlıyorum. Eğer serbest bıraksalar kimseyi umursamam. Evlenirsem gezip tozcam diye hayaller kuruyodum. Ve az kalsın yanlış bi evlilik yapıcaktım. Allahtan kısa sürdü.İnan ki ne yapacağımı bilmiyorum artık.
İşte insan sanki evlenince evden daha iyi olacakmış evden kurtuluş olacakmış gibi yanlış evliliğe sürükleniyor bu baskılar yüzünden bilinçli aile olmak bu kadar mı zor ya.Çok üzüldüm canım inan ki. Anneene de bari. Artıı yeter hapsettiniz anne bari senle gezelim tozalım desen? Seni çok iyi anlıyorum. Eğer serbest bıraksalar kimseyi umursamam. Evlenirsem gezip tozcam diye hayaller kuruyodum. Ve az kalsın yanlış bi evlilik yapıcaktım. Allahtan kısa sürdü.
Ya sevgi gördüm ama anlayış yok. Ya çantasını derleyip toplayıp yurtdışına çıkanlar var. Sıkma kardeşim. Çocuğun bu dünyaya bi kere gelicek. Ben arkadaşı olucam çocuğumun. Onla beraber gezicem. Tamam başıboş borakamaz içi rahat etmez. Ama o zaman ayak uydursun. Anne baba olmak budur zaten.İşte insan sanki evlenince evden daha iyi olacakmış evden kurtuluş olacakmış gibi yanlış evliliğe sürükleniyor bu baskılar yüzünden bilinçli aile olmak bu kadar mı zor ya.
Babamdan görmediğim sevgiyi nişanlımdan bekledim ondan oldu bütün bunlar.
Ben zaten sorumluluklarını bilen bir insanım onları incitecek bir şey yapmam güvenmediğim insanlarla buluşmam falan neyse onlar böyle gelmiş, böyle gider.Ya sevgi gördüm ama anlayış yok. Ya çantasını derleyip toplayıp yurtdışına çıkanlar var. Sıkma kardeşim. Çocuğun bu dünyaya bi kere gelicek. Ben arkadaşı olucam çocuğumun. Onla beraber gezicem. Tamam başıboş borakamaz içi rahat etmez. Ama o zaman ayak uydursun. Anne baba olmak budur zaten.
Belki de saklamıştır benimle sevgili olduğunda da 2 kere sözlenip ayrıldığını söylemedi.Ben kendim öğrendim.Sözlendiği yıllarda hayatında kimse olmadığını söylemişti.52 gün önce nişan atmış birine hemen evet diyen kıza ben ne diyeyim.
Bu adam sozlenip sozlenip ayrilmaya alismis o zaman. Insan bi dusunur niye evlenmeden is soz asamasinda bitiyor ben nerde hata yapiyorum diye. Oysa adam ayni hatalara devam ediyor. Bir turlu de son noktayi koyamiyor.Belki de saklamıştır benimle sevgili olduğunda da 2 kere sözlenip ayrıldığını söylemedi.Ben kendim öğrendim.Sözlendiği yıllarda hayatında kimse olmadığını söylemişti.
Haklısın ve hala sorunlarımızda ailesi için de onun içinde hatası yoktu hata yok ben de diyordu ailesi de oğlumda hata yok diyordu bu kadar şey atlatmış insan bi düşünür hep mi bu kızlarda hata diyeBu adam sozlenip sozlenip ayrilmaya alismis o zaman. Insan bi dusunur niye evlenmeden is soz asamasinda bitiyor ben nerde hata yapiyorum diye. Oysa adam ayni hatalara devam ediyor. Bir turlu de son noktayi koyamiyor.
Bence olmadigi icin sukredin. Geri donseydi de eski tadini vermezdi. Herseyden once adam saygisiz. Saygi olmayan evlilikler yurumuyor. Adam bu da nisan asamasinda biterse diye korkusundan tanisma bile olmadan evlenelim diyormus baksaniza. Demek ki adamin kiminle evlendigi onemli degil yeter ki evlensin.
Üşenmedim eski konularınıza baktım. Anladığım kadarıyla hayatınızı hep erkekler yönlendirmeye çalışmış. Eski nişanlınız, babanız, eski kayınpederiniz ve hatta eski nişanlınızın uzak akrabası müdürünüz... Bence temel sorununuz ne nişanın atılması ne de eski nişanlınızın yeni bir ilişkiye başlaması. Sorun sizin kendi hayatınızın iplerini hayatınızdaki erkeklere bilerek ya da bilmeyerek teslim etmeniz. Ayrıca hayatınızdaki boşluğu bir erkekle doldurabileceğiniz düşüncesindesiniz sanırım çünkü size ilgi gösteren kişilerle yaşadığınız sıkıntıları da okudum. Bana kızabilirsiniz belki ama size sizi anlayabilen biri olarak şunu söylemek isterim, geçmişi bir kenara bırakıp kendinize temiz bir sayfa açın. Aşık olmak ya da bir ilişkiye başlamak için acele etmeyin. Hayatınızla ilgili kararları başkalarının almasına izin vermeyin. En önemlisi de kendinize acımayı bırakın.Klasik kk cümlesiyle başlıyorum.Bilenler bilir, nişan attım.
52 gün oldu.
Her şeyine rağmen hala beklediğim adamın bugün kız istemeye gittiğini öğrendim.
İnanmadım sonra kendi kulaklarımla duydum.
2 gün önce işle ilgili bir konuda babamı aradığında telefonda baba dedi.
1 hafta önce kız istemeye gitmiş, babama hala baba diyor terbiyesiz.
Ben de ailem de bir umut geri geleceğini, gelip özür dileyeceğini bekliyorduk.
Dün bir mağaraya gittik şifalı aşk çeşmesi varmış orada onun için dua ettim,
Sanırım dünyanın en aptalı benim.
Ailemle her gün onun hakkında konuşuyorduk eski güzel günlerimizden bahsedip üzülüyorduk.
Talihsiz haberi gene iş yerinde aldım.
Kızı beğendiğini söylemiş tanışma nişan olmasın hemen düğün olsun demiş.
Kızın ailesi 2 sene beklersen olur demiş, tamam demiş bir de .
Bana bu kışa sensiz girmeyeceğim beklemek yok evleneceğiz demişti.
Şimdi ben bu acıya nasıl dayanacağım.Nasıl ya dayanamıyorum.
Bittim ben bittim, gücüm kalmadı..
Yok kızmam eski konularımı okuma zahmeti göstermişsin ayrıca teşekkür ederim.Üşenmedim eski konularınıza baktım. Anladığım kadarıyla hayatınızı hep erkekler yönlendirmeye çalışmış. Eski nişanlınız, babanız, eski kayınpederiniz ve hatta eski nişanlınızın uzak akrabası müdürünüz... Bence temel sorununuz ne nişanın atılması ne de eski nişanlınızın yeni bir ilişkiye başlaması. Sorun sizin kendi hayatınızın iplerini hayatınızdaki erkeklere bilerek ya da bilmeyerek teslim etmeniz. Ayrıca hayatınızdaki boşluğu bir erkekle doldurabileceğiniz düşüncesindesiniz sanırım çünkü size ilgi gösteren kişilerle yaşadığınız sıkıntıları da okudum. Bana kızabilirsiniz belki ama size sizi anlayabilen biri olarak şunu söylemek isterim, geçmişi bir kenara bırakıp kendinize temiz bir sayfa açın. Aşık olmak ya da bir ilişkiye başlamak için acele etmeyin. Hayatınızla ilgili kararları başkalarının almasına izin vermeyin. En önemlisi de kendinize acımayı bırakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?