- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.352
- 398
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Sizin cicin tutulan salonda baska biriylemi evlenmis inanilir gibi deyil gercekten bu nasil ınsanlik heraldeki para bosa gitmesin diye acil kadin bulmuş kendine nasil bir terbiyesizlik bu allahim yarappim cok üzücü bir durum yasamissiniz alalh gelecegini hayirli etsinsana bişey diyeyim, bende nişan atmıştım zamanında. düğün salonu kına salonu tutulmuştu. düğüne 1 ay kala atmıştım nişanı. o düğün salonunda o tarihte o saatte yaptı düğünü. Yani şaşırma, üzülme. Sövermiş gibi gelmişti bana. hani git başka salona başka tarihte yap. benleyken yedekteydide hemen istediler mi acaba diye düşünmüştüm. beraber belirlediğimiz bu evde otururuz dediğimiz evdede bi güzel yaşıyorlardı.
insan karaktersiz ve haysiyetsiz olmayagörsün. şuan sıradanmış gibi anlatıp geçiyorum hiç koymuyor. Zaman herşeyin ilacı.
Siz kendi kararlarınıza güvenen güçlü bir kadın olmayı başarırsanız çevrenizdeki erkekler de hadlerini bilmeyi öğreneceklerdir. Aldığınız kararlar hatalı da olabilir ama hata yapa yapa zorlukların üstesinden gelmeyi de öğreniyor insan. Dediğim gibi bu sizin hayatınız, oyun sizin oyununuz ve kurallar da sizin kurallarınız olmalı.Yok kızmam eski konularımı okuma zahmeti göstermişsin ayrıca teşekkür ederim.
Sanırım haklısın hayatımda bir erkek olmadan yaşayamıyorum sanki hep bir erkek gerek baba, gerek sevgili, gerek arkadaş ama her zaman bir erkek var. Bugün de yanımda bana akıl veren başka erkekler...
Sanırım hata benim kendi kararlarıma güvenmemem.
Merak etme kimse kendinde hata bulmaz. Esim de evi terk ettiginde bwn oglumla 6 ay bekledim. Sonra da baba evine dondum. Simdi de bu yuvayi sen yiktin neden beklemedin diyor. Sen gittin diye sucladi beni. Vicdanlariniboyle rahatlatiyirlar. Aldatan da aldattim demez mesela. Hic sucu ustune alan gordun mu? Dusunme bunlari. Inan geciyor. Yasayamam olurum diyorsun ilk zamanlar ama oyle de bir yasaniyor ki. Jendimden biliyorum. Demek ki daha hayirli bir kusmet bekliyor seni.Haklısın ve hala sorunlarımızda ailesi için de onun içinde hatası yoktu hata yok ben de diyordu ailesi de oğlumda hata yok diyordu bu kadar şey atlatmış insan bi düşünür hep mi bu kızlarda hata diye
Umarim tez zamanda unutursunuz allah hayirlisini versin oyle düşünün bos verin baska ugraslarla ilgilenin biliyorum severken bunlarin yasanmasi aci birsey ama demekki gercek sevgi deyilmis ondaki umarim senin icin en hayirlisi olur alllah sabir versinKlasik kk cümlesiyle başlıyorum.Bilenler bilir, nişan attım.
52 gün oldu.
Her şeyine rağmen hala beklediğim adamın bugün kız istemeye gittiğini öğrendim.
İnanmadım sonra kendi kulaklarımla duydum.
2 gün önce işle ilgili bir konuda babamı aradığında telefonda baba dedi.
1 hafta önce kız istemeye gitmiş, babama hala baba diyor terbiyesiz.
Ben de ailem de bir umut geri geleceğini, gelip özür dileyeceğini bekliyorduk.
Dün bir mağaraya gittik şifalı aşk çeşmesi varmış orada onun için dua ettim,
Sanırım dünyanın en aptalı benim.
Ailemle her gün onun hakkında konuşuyorduk eski güzel günlerimizden bahsedip üzülüyorduk.
Talihsiz haberi gene iş yerinde aldım.
Kızı beğendiğini söylemiş tanışma nişan olmasın hemen düğün olsun demiş.
Kızın ailesi 2 sene beklersen olur demiş, tamam demiş bir de .
Bana bu kışa sensiz girmeyeceğim beklemek yok evleneceğiz demişti.
Şimdi ben bu acıya nasıl dayanacağım.Nasıl ya dayanamıyorum.
Bittim ben bittim, gücüm kalmadı..
Hala ayrıldığımızı bilmeyen insanlar varken bu ne acele ya anlamıyorum kafayı yicem.Daha yeni arkadaşım imreniyorum sizin ilişkinize dedi yaaaBosver aklı hep sende olacak .Kızda seni dusunecek hâla onu mu düşünüyo diycek .
Yoluna bak....sakın geriye bakma duşunme.
İnşallah samire sağolCanim cuok üzülüyorum böyle konularda keske olmasaydi desem.olmuyor yazı kader alnında yazildiysa cekiyoruz biz burdan ne kadar birsey soylesekte sen uzuleceksin ins en kisa zamanda seni seven seninde sevebilecegin birisu cikar
Sakin sil gitsin .Başka uğras bul kendine .Düşünmemeye calış boş kalma .spora git.Hala ayrıldığımızı bilmeyen insanlar varken bu ne acele ya anlamıyorum kafayı yicem.Daha yeni arkadaşım imreniyorum sizin ilişkinize dedi yaaa
nişan alışverişinde kuyumcuda ağlattı, nişan günü s*kt*r git dedi kuaförde makyajımla ağlattı beni, işten çıkacaksın dedi çıkmadım diye çalıştığım yerde erkek için çalıştığımı söyledi sonra hayvansın insan olamadın dedi. Saygısı yoktu.Yanlış anlamazsanız bir şey merak ettim eğer özelse cevap vermek zorunda da değilsiniz tabi...Acaba nişanın bozulmasının asıl sebebi neydi?
Kardesim sen saniyomusunki mutlu olacak, sana hayvan diyen otekine daha kotulerini diyecek..nişan alışverişinde kuyumcuda ağlattı, nişan günü s*kt*r git dedi kuaförde makyajımla ağlattı beni, işten çıkacaksın dedi çıkmadım diye çalıştığım yerde erkek için çalıştığımı söyledi sonra hayvansın insan olamadın dedi. Saygısı yoktu.
Klasik kk cümlesiyle başlıyorum.Bilenler bilir, nişan attım.
52 gün oldu.
Her şeyine rağmen hala beklediğim adamın bugün kız istemeye gittiğini öğrendim.
İnanmadım sonra kendi kulaklarımla duydum.
2 gün önce işle ilgili bir konuda babamı aradığında telefonda baba dedi.
1 hafta önce kız istemeye gitmiş, babama hala baba diyor terbiyesiz.
Ben de ailem de bir umut geri geleceğini, gelip özür dileyeceğini bekliyorduk.
Dün bir mağaraya gittik şifalı aşk çeşmesi varmış orada onun için dua ettim,
Sanırım dünyanın en aptalı benim.
Ailemle her gün onun hakkında konuşuyorduk eski güzel günlerimizden bahsedip üzülüyorduk.
Talihsiz haberi gene iş yerinde aldım.
Kızı beğendiğini söylemiş tanışma nişan olmasın hemen düğün olsun demiş.
Kızın ailesi 2 sene beklersen olur demiş, tamam demiş bir de .
Bana bu kışa sensiz girmeyeceğim beklemek yok evleneceğiz demişti.
Şimdi ben bu acıya nasıl dayanacağım.Nasıl ya dayanamıyorum.
Bittim ben bittim, gücüm kalmadı..
Ya çok mutlu olursa ve ben duyarsam işte bundan korkuyorum.Eski konularına bir bak Allah aşkına hala bu kadar o kişi hakkında saplantılı düşünme.
ohhh sen kurtuldun diye göbek atmalısın şuan ya.
ben diğer kıza üzüldüm şahsen.
Peki siz şimdi mutlu musunuz ?Benım bı erkek arkadaşım vardı.. Keza benden ayrıldı sonra haftasına kızı ıstedıler Bır ay kadar zaman geçmeden evlendiler..Buyuk şok yaşamıştım.. Cevre değiştirdim ondan uzaklaşmak için.. Sonuç: Yıllar sonra faceden benı buldu ve yıne evlenme teklıfı ettı; eşiyle hiç mutlu olamamışta.. Ahh bu erkekler.. Kendınızı uzmeyın bu ahlar çıkacak elbet..
olursa olsun demek ki tencere kapak birbirini bulmuş derim.Ya çok mutlu olursa ve ben duyarsam işte bundan korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?