Ben hiç aklıma sokmadan çıkıyorum hani kötü düşünüp kötüyü çağırmıyim diye ama ters tepki yapıyo sanırım Olaya felsefik yaklaşıcam artık:)o soz banada cok uyuyo.
ne zaman disari ciksam gorumcem dibimde bitiyor..
paronoya oldum artik. sagima soluma bakiniyorum yok,onume bakiyorum orda. ayyy geberesiceler
Ben de gorusmedigim kaynanam ve kayinpederimle ayni semtte oturuyorum. Cok yakiniz. Ama daha hic karsilasmadim cok sukur. Siz devamli karsilasirsam ne yaparim diye dusunuyorsaniz, cekiyor da olabilirsiniz. :)
Küçük bir yer ve bu kadar kişi aynı yerde yaşıyorsa karşılaşmanız normal.
Ama bu kadar fazla olması. Takip mi ediliyorsun acaba, radarları vardır belki
Şaka bir yana görmezden gelmeye devam et.
tabiki illa denk gelicez ona bişe demiyorum ama ayda yılda bir olsa bari
gecen hafta 4 defa denk geldim her biriyle
ve hepside saniyelik olaylar hani 10 sn 20 sn önce sonra olsa fark edicek ya ben önce geçmiş olcam yada az daha takılsam o gitmiş olcak falan
sokağımın başında hakmar var sürekli ordan alışveriş yapıyorum yakın 2 eltimlede farklı günlerde denk geldim mesela 5 dk geç gitsem çıkmış olcak denk gelmicez
Onlara yakın baska marketler varken neden burası diyede düşünmüyo değilim hani hakmarı seviyolardır heralde ı love you hakmar..
Kedidir kedi
Daha mı uygun ki orası?
Ne bileyim belki de ciddi ciddi seni görmeye geliyorlardır :26:
genelde uygun ürünler geliyo bim gibi haftalık sanmam beni görmeye gelceklerini onlarda bilemezler heralde o an o markette olacağımı yada sık sık gelip yokluyolar mı arada sokağıda kolaçan edelim diye duuuuur paranoya yaptırma bana :)
Benle dertleri olduğunu sanmıyorum ama meraktan olabilir
çünkü ne yapıyorum,ne ediyorum,ne alıyorum,geziyomuyum hiç bişe öğrenimiyolar şuan
görüşürken soruyolardı özellikle büyük eltim
Tatile gittiniz mi?
denize gittiniz mi?
ne aldın?
naptın yada haberleri kaynanam yetiştiriyodu şuan hiç bir ortak arkadaşımız falan yok eşiminde bütün akrabaları memleketlerinde
Annemle genelde alışverişe çıkıyoruz poşetlerimize bakıyo kadın ya ne aldığımızı nasıl görcekse poşetlerden bilmiyorum
Ben bırak incelemeyi üzerinde ne vardı deseler hatırlamam o bi anlık göz göze gelmeler oluyo hemen arkamı dönüyorum zaten..
Genelde insanları umursamamak yoklarmış gibi davranmak daha merakta bırakırmış yanlışmı yapıyorum nedir.
Paranoya yaptırmayayım da baksana burnunun dibinde bitiyorlar her an.
Alışverişe bile sana yakın markete geliyorlar, bilemedim ben
Kesinlikle umursamamak daha çok merak uyandırır.
Sınıfta önceden arkadaş olduğum ve şuan umursamadığım bir kız arkadaştan biliyorum
Ben bide seviyorum böyle hani yoklarmış gibi davranmayı böyle şeyler bana göre hani Ben görüşmüyosam bitmiştir çok güzel görmezden gelirim
Ama bukadar denk gelmek hesabımda yoktu yeni bir plan,hesap yapmam lazımda tesadüfünde hesabı yapılmıyoki
annemle gezmicem artık o beni daha çok geriyo çünkü meraklı bak şimdi gidince bakıcak diyo dönüp bakıyo bi de yorum yapıyo
sabahki olaya yorumu:
bak bak bak demin yerde ateş var gibi koşa koşa giden kadın şimdi dikilmiş dikizliyo derdin ne yavrum senin bakcanda ne görcen (kendi kendine yorum yapıyo olaya)
ben !?!?!?!
alıştı ya yanımızdan transit geçiyolar pusuya yatıp izliyolar kadında reflex oldu bakmak.
bi de panikatak var bende
Annenin yorum süpermiş
Valla canım tesadüfün hesabı yapılmaz. Görmezden gelmeye devam
Panik atak kısmen bende de var, ay hiç hatırlatma
kulağına kar suyu kaçırmak istemiyorum valla o panikatağın çok lanet bişi zaten o dönemlerde olmuştum 3 yıldır ilacta kullanmıyorum iyiyim
ama bunları görünce o zamanlarım mı geliyo aklıma nedir panikataktaki gibi böyle içimi bi sıkıntı basıyo kalp ritmim hızlanıyo o an ordan uzaklaşmak istiyorum
atak gelince böyle oluyorum sanırım o anlardan kalan şeyler..
birazda ondan denk gelmek istemiyorum yani göz görmeyince daha kolay oluyo herşey bazı insanların varlığı bile insanı huzursuz eder ya onlar öyle bişi
Çok iyi anlıyorum seni.
Her gün eşimin ailesinden biriyle karşılaşmayı gerçekten istemezdim.
Şuan böyle uzak mesafede iyiyim. İnşallah hiçbir zaman da yakın yaşamak zorunda kalmam (Amin).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?