• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yok artık! dedirten insanlar ve tesadüfler..

tr_lelli

Elbet bir gün çiçek açar umutlar 🌸
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
45.182
115.266
1.123
Merhabalar

İstemediğin ot burnunun dibinde bitermiş sözü benim konuya cuk oturcak tarzdan.

Ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum ve nitekim malesef ki aynı semtteyiz.
Evim,kurulu düzenim,ailem herşeyim burda burda doğdum büyüdüm gitmem de mümkün değil..
ufak bi semt çoğunuda tanırım yerlisi sayılırız artık buranın eşim 15 yıl kadar önce aileside ondan sonra gelmişler
Sonra kaynım köyden eltimi aldı falan falan sardılar dörtbiryanımı
2 elti ve 1 görümcemle aynı semtteyim.
Ve bolca denk geliyoruz ama artık isyan ediyorum bukadar mı tesadüf olur.

yani markete giriyorum bakıyorum markette
mağzaya giriyorum bi tanesine denk geliyorum
En basiti bu sabah saat 9.30 falan eczaneden çıktım paaat eltim çocuklarıyla düştü önüme yani bi 30 sn geç çıksam belki görmicem o geçmiş olcak bende o yöne gitmicektim zaten göremicem

Bende bi düztabanlık var ben anlamıyorum
Normaldir ,tabiki denk geliceksin,bakmazsan görmezsin tabirlerini duymak yerine kötü enerjinle çekiyosun falan diyin :47:

Oturup izlemiyorum tabiki ama bi an göz göze geliyosun bişi oluyo sonrasında mesela bugün olan o geçti önümden ben de diğer yolu kullandım hiç bakmadım annem vardı yanımda o baktı (ki bakmada derim bolca meraklı işte çünkü bişey sancaklar) demin önümüzden koşar adım giden kadın dikilmiş 2 çocuğuyla bakıyo bize diyo

Bu da mı tesadüff yok artık! demekten usandım.
görüşürken hiç denk gelmiyoduk ne biçim bi olay ya bu totem yapcam artık

aramın kötü olduğu insanları kendime çekme gibi bi potansiyelim varda ben mi bilmiyorum acaba:44:

saat ayarlasak şurda şu saate buluşalım desek mümkünatı yok denk getiremeyiz

neyse şişmiştim döktüm içimi

o soz banada cok uyuyo.
ne zaman disari ciksam gorumcem dibimde bitiyor..
paronoya oldum artik. sagima soluma bakiniyorum yok,onume bakiyorum orda. ayyy geberesiceler:@

Ben de gorusmedigim kaynanam ve kayinpederimle ayni semtte oturuyorum. Cok yakiniz. Ama daha hic karsilasmadim cok sukur. Siz devamli karsilasirsam ne yaparim diye dusunuyorsaniz, cekiyor da olabilirsiniz. :)

o soz banada cok uyuyo.
ne zaman disari ciksam gorumcem dibimde bitiyor..
paronoya oldum artik. sagima soluma bakiniyorum yok,onume bakiyorum orda. ayyy geberesiceler:@
Ben hiç aklıma sokmadan çıkıyorum hani kötü düşünüp kötüyü çağırmıyim diye ama ters tepki yapıyo sanırım Olaya felsefik yaklaşıcam artık:)
sevmediğin biriyle denk gelmekde kötü oluyo için daralıyo sığamıyosun anında enerjin düşüyo bi de hızlı hızlı önünden geçip gidip pusuya yatmıyolar mı bariz tahrik
Gözüme perde insin o an görmim istiyorum yada arkam dönükken denk gelim ama yok gözüne gözüne gircem ben der gibi
Allahım mesaj mı vermeye çalışıyosun anlamadım ki
Ben de gorusmedigim kaynanam ve kayinpederimle ayni semtte oturuyorum. Cok yakiniz. Ama daha hic karsilasmadim cok sukur. Siz devamli karsilasirsam ne yaparim diye dusunuyorsaniz, cekiyor da olabilirsiniz. :)

Aslında 3 yıldır hiç yoklarmış gibi davranıyorum evde dahii lafları geçmez söz etmeyiz.
Anlık zamanlarda denk geliyoruz hep
Mesela sabahın köründe hastayım çok dr gittim eczaneye girdim gözümü açamıyorum yolumuz çatıştı paaat diye hızlı geçti hatta yola atladı çocuklarıyla bende bi tuhaf oldum karşıya geçmeye çalıştı ışıkta yanmamıştı böyle yanımdan hızla geçiyolar sonra dikilip bakıyolar amaçları ne çözemedim
Evden çıkarken acaba bugün sıra hangisinde ki demeye başladım:)

sıradaki

Son düzenleme:
Küçük bir yer ve bu kadar kişi aynı yerde yaşıyorsa karşılaşmanız normal.
Ama bu kadar fazla olması. Takip mi ediliyorsun acaba, radarları vardır belki :9:
Şaka bir yana görmezden gelmeye devam et.

Küçük bir yer ve bu kadar kişi aynı yerde yaşıyorsa karşılaşmanız normal.
Ama bu kadar fazla olması. Takip mi ediliyorsun acaba, radarları vardır belki :9:
Şaka bir yana görmezden gelmeye devam et.

tabiki illa denk gelicez ona bişe demiyorum ama ayda yılda bir olsa bari
gecen hafta 4 defa denk geldim her biriyle

ve hepside saniyelik olaylar hani 10 sn 20 sn önce sonra olsa fark edicek ya ben önce geçmiş olcam yada az daha takılsam o gitmiş olcak falan

sokağımın başında hakmar var sürekli ordan alışveriş yapıyorum yakın 2 eltimlede farklı günlerde denk geldim mesela 5 dk geç gitsem çıkmış olcak denk gelmicez

Onlara yakın baska marketler varken neden burası diyede düşünmüyo değilim hani hakmarı seviyolardır heralde ı love you hakmar..

Kedidir kedi:55:

tabiki illa denk gelicez ona bişe demiyorum ama ayda yılda bir olsa bari
gecen hafta 4 defa denk geldim her biriyle

ve hepside saniyelik olaylar hani 10 sn 20 sn önce sonra olsa fark edicek ya ben önce geçmiş olcam yada az daha takılsam o gitmiş olcak falan

sokağımın başında hakmar var sürekli ordan alışveriş yapıyorum yakın 2 eltimlede farklı günlerde denk geldim mesela 5 dk geç gitsem çıkmış olcak denk gelmicez

Onlara yakın baska marketler varken neden burası diyede düşünmüyo değilim hani hakmarı seviyolardır heralde ı love you hakmar..

Kedidir kedi:55:

Daha mı uygun ki orası?
Ne bileyim belki de ciddi ciddi seni görmeye geliyorlardır :26:

Daha mı uygun ki orası?
Ne bileyim belki de ciddi ciddi seni görmeye geliyorlardır :26:

genelde uygun ürünler geliyo bim gibi haftalık sanmam beni görmeye gelceklerini onlarda bilemezler heralde o an o markette olacağımı yada sık sık gelip yokluyolar mı arada sokağıda kolaçan edelim diye duuuuur paranoya yaptırma bana :)
Benle dertleri olduğunu sanmıyorum ama meraktan olabilir
çünkü ne yapıyorum,ne ediyorum,ne alıyorum,geziyomuyum hiç bişe öğrenimiyolar şuan
görüşürken soruyolardı özellikle büyük eltim

Tatile gittiniz mi?
denize gittiniz mi?
ne aldın?
naptın yada haberleri kaynanam yetiştiriyodu şuan hiç bir ortak arkadaşımız falan yok eşiminde bütün akrabaları memleketlerinde

Annemle genelde alışverişe çıkıyoruz poşetlerimize bakıyo kadın ya ne aldığımızı nasıl görcekse poşetlerden bilmiyorum
Ben bırak incelemeyi üzerinde ne vardı deseler hatırlamam o bi anlık göz göze gelmeler oluyo hemen arkamı dönüyorum zaten..

Genelde insanları umursamamak yoklarmış gibi davranmak daha merakta bırakırmış yanlışmı yapıyorum nedir.

genelde uygun ürünler geliyo bim gibi haftalık sanmam beni görmeye gelceklerini onlarda bilemezler heralde o an o markette olacağımı yada sık sık gelip yokluyolar mı arada sokağıda kolaçan edelim diye duuuuur paranoya yaptırma bana :)
Benle dertleri olduğunu sanmıyorum ama meraktan olabilir
çünkü ne yapıyorum,ne ediyorum,ne alıyorum,geziyomuyum hiç bişe öğrenimiyolar şuan
görüşürken soruyolardı özellikle büyük eltim

Tatile gittiniz mi?
denize gittiniz mi?
ne aldın?
naptın yada haberleri kaynanam yetiştiriyodu şuan hiç bir ortak arkadaşımız falan yok eşiminde bütün akrabaları memleketlerinde

Annemle genelde alışverişe çıkıyoruz poşetlerimize bakıyo kadın ya ne aldığımızı nasıl görcekse poşetlerden bilmiyorum
Ben bırak incelemeyi üzerinde ne vardı deseler hatırlamam o bi anlık göz göze gelmeler oluyo hemen arkamı dönüyorum zaten..

Genelde insanları umursamamak yoklarmış gibi davranmak daha merakta bırakırmış yanlışmı yapıyorum nedir.

:9: Paranoya yaptırmayayım da baksana burnunun dibinde bitiyorlar her an.
Alışverişe bile sana yakın markete geliyorlar, bilemedim ben :1:

Kesinlikle umursamamak daha çok merak uyandırır.
Sınıfta önceden arkadaş olduğum ve şuan umursamadığım bir kız arkadaştan biliyorum :1:

:9: Paranoya yaptırmayayım da baksana burnunun dibinde bitiyorlar her an.
Alışverişe bile sana yakın markete geliyorlar, bilemedim ben :1:

Kesinlikle umursamamak daha çok merak uyandırır.
Sınıfta önceden arkadaş olduğum ve şuan umursamadığım bir kız arkadaştan biliyorum :1:

Ben bide seviyorum böyle hani yoklarmış gibi davranmayı böyle şeyler bana göre hani Ben görüşmüyosam bitmiştir çok güzel görmezden gelirim :6:
Ama bukadar denk gelmek hesabımda yoktu yeni bir plan,hesap yapmam lazımda tesadüfünde hesabı yapılmıyoki
annemle gezmicem artık o beni daha çok geriyo çünkü meraklı bak şimdi gidince bakıcak diyo dönüp bakıyo bi de yorum yapıyo

sabahki olaya yorumu:
bak bak bak demin yerde ateş var gibi koşa koşa giden kadın şimdi dikilmiş dikizliyo derdin ne yavrum senin bakcanda ne görcen (kendi kendine yorum yapıyo olaya)
ben !?!?!?!

alıştı ya yanımızdan transit geçiyolar pusuya yatıp izliyolar kadında reflex oldu bakmak.

bi de panikatak var bende :31:

Ben bide seviyorum böyle hani yoklarmış gibi davranmayı böyle şeyler bana göre hani Ben görüşmüyosam bitmiştir çok güzel görmezden gelirim :6:
Ama bukadar denk gelmek hesabımda yoktu yeni bir plan,hesap yapmam lazımda tesadüfünde hesabı yapılmıyoki
annemle gezmicem artık o beni daha çok geriyo çünkü meraklı bak şimdi gidince bakıcak diyo dönüp bakıyo bi de yorum yapıyo

sabahki olaya yorumu:
bak bak bak demin yerde ateş var gibi koşa koşa giden kadın şimdi dikilmiş dikizliyo derdin ne yavrum senin bakcanda ne görcen (kendi kendine yorum yapıyo olaya)
ben !?!?!?!

alıştı ya yanımızdan transit geçiyolar pusuya yatıp izliyolar kadında reflex oldu bakmak.

bi de panikatak var bende :31:

Annenin yorum süpermiş :9:
Valla canım tesadüfün hesabı yapılmaz. Görmezden gelmeye devam :1:
Panik atak kısmen bende de var, ay hiç hatırlatma :1:

Annenin yorum süpermiş :9:
Valla canım tesadüfün hesabı yapılmaz. Görmezden gelmeye devam :1:
Panik atak kısmen bende de var, ay hiç hatırlatma :1:

kulağına kar suyu kaçırmak istemiyorum valla o panikatağın çok lanet bişi zaten o dönemlerde olmuştum 3 yıldır ilacta kullanmıyorum iyiyim
ama bunları görünce o zamanlarım mı geliyo aklıma nedir panikataktaki gibi böyle içimi bi sıkıntı basıyo kalp ritmim hızlanıyo o an ordan uzaklaşmak istiyorum
atak gelince böyle oluyorum sanırım o anlardan kalan şeyler..
birazda ondan denk gelmek istemiyorum yani göz görmeyince daha kolay oluyo herşey bazı insanların varlığı bile insanı huzursuz eder ya onlar öyle bişi

kulağına kar suyu kaçırmak istemiyorum valla o panikatağın çok lanet bişi zaten o dönemlerde olmuştum 3 yıldır ilacta kullanmıyorum iyiyim
ama bunları görünce o zamanlarım mı geliyo aklıma nedir panikataktaki gibi böyle içimi bi sıkıntı basıyo kalp ritmim hızlanıyo o an ordan uzaklaşmak istiyorum
atak gelince böyle oluyorum sanırım o anlardan kalan şeyler..
birazda ondan denk gelmek istemiyorum yani göz görmeyince daha kolay oluyo herşey bazı insanların varlığı bile insanı huzursuz eder ya onlar öyle bişi

Çok iyi anlıyorum seni.
Her gün eşimin ailesinden biriyle karşılaşmayı gerçekten istemezdim.
Şuan böyle uzak mesafede iyiyim. İnşallah hiçbir zaman da yakın yaşamak zorunda kalmam (Amin).

Çok iyi anlıyorum seni.
Her gün eşimin ailesinden biriyle karşılaşmayı gerçekten istemezdim.
Şuan böyle uzak mesafede iyiyim. İnşallah hiçbir zaman da yakın yaşamak zorunda kalmam (Amin).

amin canım
Bende keşke taşınabilsem diye dua ediyorum biliyorum ki zor bazen eşimin aklını çelmeye çalışıyorum bu seferde o benim istediğim yere evet demiyo işine uzak kalıyo onun istediği yeride ben beğenmiyorum ileride nolur bilmiyorum
ben 10 dk evden geç çıkim görmim tek istediğim bu valla başka bişe istemiyorum

Dün sabah kan sonuçlarımı almak için hastaneye gitmem lazımdı.
Saat sabah 9 çokda sık araba geçiyo 3 dk bir desem yediridir
Karşıya geçene kadar kaçırdım dolmuşu o gitti hemen arkasından gelene bindim baktım bi adam bana bakıyo arkada hafif yandan baktım büyük kaynım:53:
Yahuuuu budamı tesadüf bukadarıda olamaz..
günde bin tande 5 dakkada 3 tane minibüsün geçtiği yerde sen git yine onun bindiği arabayı bull

Sinirlerim bozulmaya başladı.
Bıktım denk gelip rast gelmekten

Evden çıkasım gelmiyo kendimi eve kapatasım var
Sıkıldım bu durumdan artık

Allahım nolur beni bu insanlarla sınama çok amin..

Son düzenleme:
Back
X