- 1 Mart 2010
- 45.182
- 115.266
- 1.123
Merhabalar
İstemediğin ot burnunun dibinde bitermiş sözü benim konuya cuk oturcak tarzdan.
Ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum ve nitekim malesef ki aynı semtteyiz.
Evim,kurulu düzenim,ailem herşeyim burda burda doğdum büyüdüm gitmem de mümkün değil..
ufak bi semt çoğunuda tanırım yerlisi sayılırız artık buranın eşim 15 yıl kadar önce aileside ondan sonra gelmişler
Sonra kaynım köyden eltimi aldı falan falan sardılar dörtbiryanımı
2 elti ve 1 görümcemle aynı semtteyim.
Ve bolca denk geliyoruz ama artık isyan ediyorum bukadar mı tesadüf olur.
yani markete giriyorum bakıyorum markette
mağzaya giriyorum bi tanesine denk geliyorum
En basiti bu sabah saat 9.30 falan eczaneden çıktım paaat eltim çocuklarıyla düştü önüme yani bi 30 sn geç çıksam belki görmicem o geçmiş olcak bende o yöne gitmicektim zaten göremicem
Bende bi düztabanlık var ben anlamıyorum
Normaldir ,tabiki denk geliceksin,bakmazsan görmezsin tabirlerini duymak yerine kötü enerjinle çekiyosun falan diyin
Oturup izlemiyorum tabiki ama bi an göz göze geliyosun bişi oluyo sonrasında mesela bugün olan o geçti önümden ben de diğer yolu kullandım hiç bakmadım annem vardı yanımda o baktı (ki bakmada derim bolca meraklı işte çünkü bişey sancaklar) demin önümüzden koşar adım giden kadın dikilmiş 2 çocuğuyla bakıyo bize diyo
Bu da mı tesadüff yok artık! demekten usandım.
görüşürken hiç denk gelmiyoduk ne biçim bi olay ya bu totem yapcam artık
aramın kötü olduğu insanları kendime çekme gibi bi potansiyelim varda ben mi bilmiyorum acaba:44:
saat ayarlasak şurda şu saate buluşalım desek mümkünatı yok denk getiremeyiz
neyse şişmiştim döktüm içimi
İstemediğin ot burnunun dibinde bitermiş sözü benim konuya cuk oturcak tarzdan.
Ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum ve nitekim malesef ki aynı semtteyiz.
Evim,kurulu düzenim,ailem herşeyim burda burda doğdum büyüdüm gitmem de mümkün değil..
ufak bi semt çoğunuda tanırım yerlisi sayılırız artık buranın eşim 15 yıl kadar önce aileside ondan sonra gelmişler
Sonra kaynım köyden eltimi aldı falan falan sardılar dörtbiryanımı
2 elti ve 1 görümcemle aynı semtteyim.
Ve bolca denk geliyoruz ama artık isyan ediyorum bukadar mı tesadüf olur.
yani markete giriyorum bakıyorum markette
mağzaya giriyorum bi tanesine denk geliyorum
En basiti bu sabah saat 9.30 falan eczaneden çıktım paaat eltim çocuklarıyla düştü önüme yani bi 30 sn geç çıksam belki görmicem o geçmiş olcak bende o yöne gitmicektim zaten göremicem
Bende bi düztabanlık var ben anlamıyorum
Normaldir ,tabiki denk geliceksin,bakmazsan görmezsin tabirlerini duymak yerine kötü enerjinle çekiyosun falan diyin

Oturup izlemiyorum tabiki ama bi an göz göze geliyosun bişi oluyo sonrasında mesela bugün olan o geçti önümden ben de diğer yolu kullandım hiç bakmadım annem vardı yanımda o baktı (ki bakmada derim bolca meraklı işte çünkü bişey sancaklar) demin önümüzden koşar adım giden kadın dikilmiş 2 çocuğuyla bakıyo bize diyo
Bu da mı tesadüff yok artık! demekten usandım.
görüşürken hiç denk gelmiyoduk ne biçim bi olay ya bu totem yapcam artık
aramın kötü olduğu insanları kendime çekme gibi bi potansiyelim varda ben mi bilmiyorum acaba:44:
saat ayarlasak şurda şu saate buluşalım desek mümkünatı yok denk getiremeyiz
neyse şişmiştim döktüm içimi