- 20 Şubat 2017
- 1.663
- 6.625
- 158
hayır olay öyle değil. zaten yazışıyorduk. ben bir saniye falan sonra aradım. yani duşta falan değil.
yani tabi ki herkesin kendi tercihi ama benim için güven önemli. ha ben onu işyerinde ararım açmaz bu değil konu. normal evde yalnızım diyen ve senle mesajlaşan adam neden tlf açmaz?
eğer ister açar ister açmaz keyfi bilir gibi bir yorumunuz varsa o zaman demekki ben uzaydan geldim sanırım. istediğim çok anormal
yani ben gecenin 3 ünde bile arayabilmeliyim. yani bu konu benim için önemli. yani ben sevgilimin ayrıca bir özel hayatı olduğunu düşünmüyorum. onun özeli benim. böyle düşündüğüm için zaten engelledim.
ama şuan ısrar etmesi kafamı karıştırdı.
yorgun olduğunu söyledi. ben de uzatmayacağımı sadece sesini duymak istediğimi söyledim. buna rağmen açmadı tlf u. ben bu noktada ya yanında biri olduğunu düşünürüm ya da bana inat yaptı. her iki durumda da haksız. çünkü ilişkiye başladığın bir kadın sesini duyayım dediğinde o adam açmıyorsa her türlü sıkıntı.Yani yazışirken açmama sebebi neymiş? Birşey söylemiştir illaki
Ayrıca güven benim için önemli demişsiniz. Güven kim için önemsiz olabilir sizce?
Ben sizi fazla baskıcı gördüm. Arıyorsam açacak, benden başka özeli olmayacak. Garip bunlar. Bunlara ok diyen adam, zaten sorunludur ve sizden neler isteyecek acaba?
Neden adama açık açık 2 cümleyle sormak yerine buraya sayfalarca mesaj yazıyorsunuzyani aslında ben de öyle düşünüyorum. ama şu konuyu açtıktan sonra tekrar mesaj attı. engelimi kaldırsan diye. yani aslında tek sıkıntı kafa karıştırması. haklısınız baştan olmayınca sonradan da olmuyor
yorgun olduğunu söyledi. ben de uzatmayacağımı sadece sesini duymak istediğimi söyledim. buna rağmen açmadı tlf u. ben bu noktada ya yanında biri olduğunu düşünürüm ya da bana inat yaptı. her iki durumda da haksız. çünkü ilişkiye başladığın bir kadın sesini duyayım dediğinde o adam açmıyorsa her türlü sıkıntı.
hadi tamam ben diyelim biraz fevri ve baskıcı davrandım. şuan neden yazıyor ya. bunu da çözemiyorum
çünkü şuan ona cevap verip iletişim yolu açmak istemiyorum. daha doğrusu iletişim yolu açmalımıyımın kararını vermeye çalışıyorumNeden adama açık açık 2 cümleyle sormak yerine buraya sayfalarca mesaj yazıyorsunuz
Yani buraya konu açtırıyorsa kafanıza takılmış demektir . Netleştirin hayatınıza devam edin ne gerek var başka şeylereçünkü şuan ona cevap verip iletişim yolu açmak istemiyorum. daha doğrusu iletişim yolu açmalımıyımın kararını vermeye çalışıyorum
Anlıyorum.şöyle bir ay süreden fazla beni ikna etmek için gece gündüz uğraştı. görüşmek istedi. iki kere görüştüm onun ısrarı ile bu kadar ilgi alakadan sonra evet başardı ben de evet şans vermeliyim dedim. ve ben de aradım konuşmak için ama saat gece 12 ye falan geliyordu. kaldı ki kendisiyle gece 3 lere kadar konuşmuşluğumuz var. ama bu sefer ben aradım. ama açmadı. ve açmadığı için güvenimin sarsıldığını söylememe, sadece bir saniyelik olsun aç dememe rağmen o tlf açılmadı.
neyse en nihayetinde engelledim gitti kesinlikle afra tafra değil.
hayır benim eror verdiğim nokta şu, istemeyen insan wp dan engellenmesine rağmen kalkıp mesaj yazmaz, e istiyorsa neden kaybetme pahasına tlf u açmadı. bu noktada onu anlamıyorum.
putin nerden çıktıAnlıyorum.
O kadar peşinizden koştuktan sonra siz de elektrik almamanıza rağmen ee hadi bir şans veriyim dedikten sonra artık siz onun velinimeti olmuş oluyorsunuz.
Gece 3 de arayınca açmayı geçtim G-20 zirvesindeki Putin olsa dahi bir dk beyler Roseyy arıyor çokomelli diyip açması gerekiyor.
Velinimetine büyük saygısızlık etmiş.
Davanda sonuna kadar haklısın ben arkandayım
evet beni umursamadığı kısmı çok doğru. çünkü bu kadar engeldi şuydu buydu bunlardan sonra kalkıp bana günaydın mesajı atması kadar umursamız bir tavır olamaz. ve beni aşırı sinir ediyor.1 - Sizin gece aramanız eğer acil değilse ve iletişiminiz gece aramaları konuşmalarına alışık değilse açmaması (normal)
2- Müsait misin demeden aranmasına karşıyım çok samimiyet yoksa
3-Meşgule attıysa ve mesajla noldu demediyse yani merak etmediyse ( hayatınızdan çıkarılabilir bir mevzu )
4-Yeni kimliklerde medeni hali yazmaz, eski kimliğe bakarak evli bekar olduğu garaanti değildir bu numara ile annelerimizin nesilini çok düşürdüler çünkü evli yazısı eski kimliklere sonradan işletme ile oluyordu yani medeni halinden emin olmak için e-devlet önemli konumda
5-Engellemeniz çok histerik fakat onun gece neden aradığınızı öğrenmeye çalışmadan engellemesi sizi umursamadığını gösteriyor
6- Size mesaj atmasına gelirsek ;
A-Ya bu adam kadınlara saygı duymayan her kadın elin kiridir diye bakan birisi
B-ya da sizi sınırları olmayan , merak edilmeyecek, özür dilenmeyecek, saygı duyulmayacak biri olarak görüyor
Çünkü engel atmışsınız sebebini sormuyor, gece aramışsınız size birşey olabileceğini düşünüp önemsemiyor, üstüne engel misillemesi yapıyor, en kötüsü ise hiçbirşey olmamış gibi yazıyor
yani duygularınız vb. hiçbirşeyi önemsemiyor
umarım burdaki sınırını çizmeyerek saygınlık kazanmayan siz değilsinizdir
eğer öyleyse hep böyle kötü erkekler mıknatıs gibi ilginizi çeker
yani ben gecenin 3 ünde bile arayabilmeliyim. yani bu konu benim için önemli. yani ben sevgilimin ayrıca bir özel hayatı olduğunu düşünmüyorum. onun özeli benim. böyle düşündüğüm için zaten engelledim.
hayır olay öyle değil. zaten yazışıyorduk. ben bir saniye falan sonra aradım. yani duşta falan değil.
yani tabi ki herkesin kendi tercihi ama benim için güven önemli. ha ben onu işyerinde ararım açmaz bu değil konu. normal evde yalnızım diyen ve senle mesajlaşan adam neden tlf açmaz?
eğer ister açar ister açmaz keyfi bilir gibi bir yorumunuz varsa o zaman demekki ben uzaydan geldim sanırım. istediğim çok anormal
Görüştüğüm kişi arasa ve bir sebepten açmasam,şöyle bir ay süreden fazla beni ikna etmek için gece gündüz uğraştı. görüşmek istedi. iki kere görüştüm onun ısrarı ile bu kadar ilgi alakadan sonra evet başardı ben de evet şans vermeliyim dedim. ve ben de aradım konuşmak için ama saat gece 12 ye falan geliyordu. kaldı ki kendisiyle gece 3 lere kadar konuşmuşluğumuz var. ama bu sefer ben aradım. ama açmadı. ve açmadığı için güvenimin sarsıldığını söylememe, sadece bir saniyelik olsun aç dememe rağmen o tlf açılmadı.
neyse en nihayetinde engelledim gitti kesinlikle afra tafra değil.
hayır benim eror verdiğim nokta şu, istemeyen insan wp dan engellenmesine rağmen kalkıp mesaj yazmaz, e istiyorsa neden kaybetme pahasına tlf u açmadı. bu noktada onu anlamıyorum.
Yeni nufus cüzdanında evli olup olmadığı yazmıyor. Ayrıca yenisi çıktı diye değiştireceğin zaman eski nüfus cüzdanı sende kalabiliyor (benim eskisi de bende yenisi de mesela) , adam serefsizse böyle günler için nüfus cüzdanını saklıyor olabilir. Bu şekilde kandirilan kaç konu okudum KK'da..nüfus cüzdanına baktım evli değil
Ayrıca bu çok hastalıklı ve rahatsız edici bir düşünce. Eğer hayatınızdaki insanlar devamlı olarak sizden uzaklaşiyorsa sebebi ilişki içerisindeki bu tavrıniz olabilir. Ben annemin bile beni malı/uzvu gibi gormesinden rahatsız olduğum için ona bu fırsatı vermiyorum,her seferinde uyarıyorum. Değil ki sevgilim bana böyle davransın.yani ben gecenin 3 ünde bile arayabilmeliyim. yani bu konu benim için önemli. yani ben sevgilimin ayrıca bir özel hayatı olduğunu düşünmüyorum. onun özeli benim. böyle düşündüğüm için zaten engelledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?