• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yok artık

hayır olay öyle değil. zaten yazışıyorduk. ben bir saniye falan sonra aradım. yani duşta falan değil.
yani tabi ki herkesin kendi tercihi ama benim için güven önemli. ha ben onu işyerinde ararım açmaz bu değil konu. normal evde yalnızım diyen ve senle mesajlaşan adam neden tlf açmaz?
eğer ister açar ister açmaz keyfi bilir gibi bir yorumunuz varsa o zaman demekki ben uzaydan geldim sanırım. istediğim çok anormal

Yani yazışirken açmama sebebi neymiş? Birşey söylemiştir illaki

Ayrıca güven benim için önemli demişsiniz. Güven kim için önemsiz olabilir sizce?

Ben sizi fazla baskıcı gördüm. Arıyorsam açacak, benden başka özeli olmayacak. Garip bunlar. Bunlara ok diyen adam, zaten sorunludur ve sizden neler isteyecek acaba?

yani ben gecenin 3 ünde bile arayabilmeliyim. yani bu konu benim için önemli. yani ben sevgilimin ayrıca bir özel hayatı olduğunu düşünmüyorum. onun özeli benim. böyle düşündüğüm için zaten engelledim.
ama şuan ısrar etmesi kafamı karıştırdı.

Rahmetli başkan kennedy, taçsız kral pele, nadia komanaci, brigitte bardot filan mi olduğunuzu düşünüyorsunuz

Gecenin 3unde esimle birbirimizi bulamayız ya ben uyurum ya o sdhfhdhd

edit: konuya yazdığınız diğer yorumlarda mesajlaşma anında açmadığını söylemişsiniz. O zaman haklılık payınız var. Bence konunuzu duzenleyin. Bu şekliyle şüpheli bir vaka haline geliyor

Yani yazışirken açmama sebebi neymiş? Birşey söylemiştir illaki

Ayrıca güven benim için önemli demişsiniz. Güven kim için önemsiz olabilir sizce?

Ben sizi fazla baskıcı gördüm. Arıyorsam açacak, benden başka özeli olmayacak. Garip bunlar. Bunlara ok diyen adam, zaten sorunludur ve sizden neler isteyecek acaba?
yorgun olduğunu söyledi. ben de uzatmayacağımı sadece sesini duymak istediğimi söyledim. buna rağmen açmadı tlf u. ben bu noktada ya yanında biri olduğunu düşünürüm ya da bana inat yaptı. her iki durumda da haksız. çünkü ilişkiye başladığın bir kadın sesini duyayım dediğinde o adam açmıyorsa her türlü sıkıntı.
hadi tamam ben diyelim biraz fevri ve baskıcı davrandım. şuan neden yazıyor ya. bunu da çözemiyorum

Yargılamak istemem ama siz böyle yaparsanız aynısını o size yapacak maalesef :KK43: gerçekten hayatında sevgiliden başka bir şeyi olmayan insanlar sevgiliyi takıntı haline getiriyorlar ve olası bir ayrılık durumunda gerçekten çok sıkıntı oluyor...
Edit: haaaa pardon yazışırken açmamış evet burada var bir şey sanki, okumamışım tek gözle yazıyorum

Son düzenleme:
yani aslında ben de öyle düşünüyorum. ama şu konuyu açtıktan sonra tekrar mesaj attı. engelimi kaldırsan diye. yani aslında tek sıkıntı kafa karıştırması. haklısınız baştan olmayınca sonradan da olmuyor
Neden adama açık açık 2 cümleyle sormak yerine buraya sayfalarca mesaj yazıyorsunuz🤔

yorgun olduğunu söyledi. ben de uzatmayacağımı sadece sesini duymak istediğimi söyledim. buna rağmen açmadı tlf u. ben bu noktada ya yanında biri olduğunu düşünürüm ya da bana inat yaptı. her iki durumda da haksız. çünkü ilişkiye başladığın bir kadın sesini duyayım dediğinde o adam açmıyorsa her türlü sıkıntı.
hadi tamam ben diyelim biraz fevri ve baskıcı davrandım. şuan neden yazıyor ya. bunu da çözemiyorum

Çok saçma bir bahane olmuş. Bence şüphenizde haklısınız. Yani mesajlaşırken, açması lazımdı.

Erkek milleti 10 tane kıza olta atar, biri oltaya gelir. Şuan yazmasını buna bağlıyorum.

çünkü şuan ona cevap verip iletişim yolu açmak istemiyorum. daha doğrusu iletişim yolu açmalımıyımın kararını vermeye çalışıyorum
Yani buraya konu açtırıyorsa kafanıza takılmış demektir . Netleştirin hayatınıza devam edin ne gerek var başka şeylere🤷‍♀️

İlk once adama bir de tasma takip gezdirin isterseniz yaziyordum ki sonraki mesajlarinizi gordum. Evet mesajlasma aninda tlf acmamasi hic guven vermiyor. 1 ay sonra mevcut iliskisi bitmistir sizi yokluyordur olay bu. Tlf’dan da engelleyin, hic kafaniz karismasin bosuna

Eyy pandemi sen insanlara neler yaptiriyorsun? Adam hiç güvenilir gelmedi bana sanırım kimseyi bulamamış konuşacak bakayım rosseyy'e ve daha önce konuştuğum ve karakterimi tam çözememiş başkalarına mesaj atayım demiş. Sizinle beraber en az 2 kişiye daha mesaj attığına eminim ama nasıl kanitlayamam tabii

şöyle bir ay süreden fazla beni ikna etmek için gece gündüz uğraştı. görüşmek istedi. iki kere görüştüm onun ısrarı ile bu kadar ilgi alakadan sonra evet başardı ben de evet şans vermeliyim dedim. ve ben de aradım konuşmak için ama saat gece 12 ye falan geliyordu. kaldı ki kendisiyle gece 3 lere kadar konuşmuşluğumuz var. ama bu sefer ben aradım. ama açmadı. ve açmadığı için güvenimin sarsıldığını söylememe, sadece bir saniyelik olsun aç dememe rağmen o tlf açılmadı.
neyse en nihayetinde engelledim gitti kesinlikle afra tafra değil.
hayır benim eror verdiğim nokta şu, istemeyen insan wp dan engellenmesine rağmen kalkıp mesaj yazmaz, e istiyorsa neden kaybetme pahasına tlf u açmadı. bu noktada onu anlamıyorum.
Anlıyorum.
O kadar peşinizden koştuktan sonra siz de elektrik almamanıza rağmen ee hadi bir şans veriyim dedikten sonra artık siz onun velinimeti olmuş oluyorsunuz.
Gece 3 de arayınca açmayı geçtim G-20 zirvesindeki Putin olsa dahi bir dk beyler Roseyy arıyor çokomelli diyip açması gerekiyor.
Velinimetine büyük saygısızlık etmiş.
Davanda sonuna kadar haklısın ben arkandayım

1 - Sizin gece aramanız eğer acil değilse ve iletişiminiz gece aramaları konuşmalarına alışık değilse açmaması (normal)

2- Müsait misin demeden aranmasına karşıyım çok samimiyet yoksa

3-Meşgule attıysa ve mesajla noldu demediyse yani merak etmediyse ( hayatınızdan çıkarılabilir bir mevzu )

4-Yeni kimliklerde medeni hali yazmaz, eski kimliğe bakarak evli bekar olduğu garaanti değildir bu numara ile annelerimizin nesilini çok düşürdüler çünkü evli yazısı eski kimliklere sonradan işletme ile oluyordu yani medeni halinden emin olmak için e-devlet önemli konumda

5-Engellemeniz çok histerik fakat onun gece neden aradığınızı öğrenmeye çalışmadan engellemesi sizi umursamadığını gösteriyor

6- Size mesaj atmasına gelirsek ;

A-Ya bu adam kadınlara saygı duymayan her kadın elin kiridir diye bakan birisi

B-ya da sizi sınırları olmayan , merak edilmeyecek, özür dilenmeyecek, saygı duyulmayacak biri olarak görüyor

Çünkü engel atmışsınız sebebini sormuyor, gece aramışsınız size birşey olabileceğini düşünüp önemsemiyor, üstüne engel misillemesi yapıyor, en kötüsü ise hiçbirşey olmamış gibi yazıyor

yani duygularınız vb. hiçbirşeyi önemsemiyor

umarım burdaki sınırını çizmeyerek saygınlık kazanmayan siz değilsinizdir

eğer öyleyse hep böyle kötü erkekler mıknatıs gibi ilginizi çeker

Anlıyorum.
O kadar peşinizden koştuktan sonra siz de elektrik almamanıza rağmen ee hadi bir şans veriyim dedikten sonra artık siz onun velinimeti olmuş oluyorsunuz.
Gece 3 de arayınca açmayı geçtim G-20 zirvesindeki Putin olsa dahi bir dk beyler Roseyy arıyor çokomelli diyip açması gerekiyor.
Velinimetine büyük saygısızlık etmiş.
Davanda sonuna kadar haklısın ben arkandayım
putin nerden çıktı :KK70:
yok putin kadar karizmatik değil malesef

Elektrik alamadığınız adam için mi dertlendiniz?
Ya işiniz yok ya da çok takıntılısınız
Boşverin yahu
Olmuyorsa olmuyordur

1 - Sizin gece aramanız eğer acil değilse ve iletişiminiz gece aramaları konuşmalarına alışık değilse açmaması (normal)

2- Müsait misin demeden aranmasına karşıyım çok samimiyet yoksa

3-Meşgule attıysa ve mesajla noldu demediyse yani merak etmediyse ( hayatınızdan çıkarılabilir bir mevzu )

4-Yeni kimliklerde medeni hali yazmaz, eski kimliğe bakarak evli bekar olduğu garaanti değildir bu numara ile annelerimizin nesilini çok düşürdüler çünkü evli yazısı eski kimliklere sonradan işletme ile oluyordu yani medeni halinden emin olmak için e-devlet önemli konumda

5-Engellemeniz çok histerik fakat onun gece neden aradığınızı öğrenmeye çalışmadan engellemesi sizi umursamadığını gösteriyor

6- Size mesaj atmasına gelirsek ;

A-Ya bu adam kadınlara saygı duymayan her kadın elin kiridir diye bakan birisi

B-ya da sizi sınırları olmayan , merak edilmeyecek, özür dilenmeyecek, saygı duyulmayacak biri olarak görüyor

Çünkü engel atmışsınız sebebini sormuyor, gece aramışsınız size birşey olabileceğini düşünüp önemsemiyor, üstüne engel misillemesi yapıyor, en kötüsü ise hiçbirşey olmamış gibi yazıyor

yani duygularınız vb. hiçbirşeyi önemsemiyor

umarım burdaki sınırını çizmeyerek saygınlık kazanmayan siz değilsinizdir

eğer öyleyse hep böyle kötü erkekler mıknatıs gibi ilginizi çeker
evet beni umursamadığı kısmı çok doğru. çünkü bu kadar engeldi şuydu buydu bunlardan sonra kalkıp bana günaydın mesajı atması kadar umursamız bir tavır olamaz. ve beni aşırı sinir ediyor.
belki bugün attığı mesajda, nasılsın diyip o gece yaşananlardan dolayı yanlış anlaşılma vs olduğunu belirtseydi. kendini anlatsaydı. ya da bana şunu bile dese, kusura bakma ben hayatıma bu kadar baskı ve müdahaleye gelemem, eğer iletişime devam etmek istiyorsan bunu bil vs diyip mesaj atsa zaten ben de bir şekilde cevap verirdim.
ama kilit nokta bencede umursamamazlık yada ne yaptığından kendinin de haberi yok.

yani ben gecenin 3 ünde bile arayabilmeliyim. yani bu konu benim için önemli. yani ben sevgilimin ayrıca bir özel hayatı olduğunu düşünmüyorum. onun özeli benim. böyle düşündüğüm için zaten engelledim.

Biriyle sevgili olunca satın aldığınız bir eşyanız olmuyor o insan. Herkesin özeli ve özel alana ihtiyacı var.
Sevgilimin gece beni 3'te araması için çok önemli bir şey olmuş olması lazım.

hayır olay öyle değil. zaten yazışıyorduk. ben bir saniye falan sonra aradım. yani duşta falan değil.
yani tabi ki herkesin kendi tercihi ama benim için güven önemli. ha ben onu işyerinde ararım açmaz bu değil konu. normal evde yalnızım diyen ve senle mesajlaşan adam neden tlf açmaz?
eğer ister açar ister açmaz keyfi bilir gibi bir yorumunuz varsa o zaman demekki ben uzaydan geldim sanırım. istediğim çok anormal

5 senelik sevgilimle mesajlaşırken aramak istediğimde "müsait misin, arayayım mı" diye sorarım. "Müsait değilim" derse de "neden?" diye sormam. O an müsait olmayabilir ya da telefonda konuşmak istemiyor olabilir.
Saygı ve sınırlar konusunda ciddi problemleriniz var bence.

Bunun dışında, "bu adam güvenilir biri mi" diye sorarsanız, bence değil.
Size geri dönmek istemiş sonuçta. Normal biri olmadığını ya da en azından niyetinin iyi olmadığını buradan anlayabilirsiniz.

şöyle bir ay süreden fazla beni ikna etmek için gece gündüz uğraştı. görüşmek istedi. iki kere görüştüm onun ısrarı ile bu kadar ilgi alakadan sonra evet başardı ben de evet şans vermeliyim dedim. ve ben de aradım konuşmak için ama saat gece 12 ye falan geliyordu. kaldı ki kendisiyle gece 3 lere kadar konuşmuşluğumuz var. ama bu sefer ben aradım. ama açmadı. ve açmadığı için güvenimin sarsıldığını söylememe, sadece bir saniyelik olsun aç dememe rağmen o tlf açılmadı.
neyse en nihayetinde engelledim gitti kesinlikle afra tafra değil.
hayır benim eror verdiğim nokta şu, istemeyen insan wp dan engellenmesine rağmen kalkıp mesaj yazmaz, e istiyorsa neden kaybetme pahasına tlf u açmadı. bu noktada onu anlamıyorum.
Görüştüğüm kişi arasa ve bir sebepten açmasam,
Yanımda biri vardır,
Film izliyorumdur istememişimdir,
Kafa dinliyorumdur vs...
Hemen güveni mi sarsılacak?
pamuk ipliğine mi bağlı bu güven?

nüfus cüzdanına baktım evli değil
Yeni nufus cüzdanında evli olup olmadığı yazmıyor. Ayrıca yenisi çıktı diye değiştireceğin zaman eski nüfus cüzdanı sende kalabiliyor (benim eskisi de bende yenisi de mesela) , adam serefsizse böyle günler için nüfus cüzdanını saklıyor olabilir. Bu şekilde kandirilan kaç konu okudum KK'da..
Ama zaten sevmiyormussun. Aldırış etme, telefondan da engelle gitsin

Ayrıca bu çok hastalıklı ve rahatsız edici bir düşünce. Eğer hayatınızdaki insanlar devamlı olarak sizden uzaklaşiyorsa sebebi ilişki içerisindeki bu tavrıniz olabilir. Ben annemin bile beni malı/uzvu gibi gormesinden rahatsız olduğum için ona bu fırsatı vermiyorum,her seferinde uyarıyorum. Değil ki sevgilim bana böyle davransın.
Net ayrılık sebebi

madem bu adamdan hoşlanmadınız içinize akşam arayıp açmayınca kurt düştü ve güven gittiyse bide engeller ardı ardına

şimdi günaydın dedi iyi akşamlar dedi kafam karıştı demek ne oluyor
acarsın teli ben senle ilişki yaşamak istemiyorum dersin olur biter

belki de adam sizin ona yaptığınızı yapicak bir kaç mesaj bir kaç atama

engelliyecek intikam ateşini yaktı
engel böyle olmaz al böyle olur diyecek
ergen şeyler
ha bide bu adam evliyse oooo ayıkla pirincin taşını

Evli olup olmadığını kendisine sorun. Yoksa aklınızda hep bir şüphe kalacak.
Buradakileri de dinlemeyin. Kimse müneccim değil, herkes aklınca tahmin yürütüyor işte.
Dediğim gibi ona sorun merak ettiğiniz konuları.

Back
X