Yok böle bi falcı hala şoktayımmmmm

insanlar sadece akılları karıştığı zaman ve işler yolunda gitmediği zaman fal baktırmak ister ama bu hiç bir işe yaramaz.. dua ederek kaderimizi güzel bir şekilde yönlendirmek varken neden böyle yollara başvuralım ki..
ama biz kadınlar seviyoruz işte böyle muhabbetleri :)) huylu huyundan vazgeçmiyor..

hahahhah ewet çok büyük işler dönüo ayyy inanmıorum ya :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D net üzerinden başınıza iş gelio dimi çok komiksiniz :D:D:D:D:D:D ayrıca eleştiri yapıp ne gerek war eline ne geçio falan filan diyenlere kısa we öz cevabım SANANEEEEEEEEEE...burda bin tane konu war ankarada falcılar edirnede falcılar diye bumu battı gitmek isteyene tarif ederim o kadar gerisi yazmasın bile gülüyorum sadece

hahahhah ewet çok büyük işler dönüo ayyy inanmıorum ya :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D net üzerinden başınıza iş gelio dimi çok komiksiniz :D:D:D:D:D:D ayrıca eleştiri yapıp ne gerek war eline ne geçio falan filan diyenlere kısa we öz cevabım SANANEEEEEEEEEE...burda bin tane konu war ankarada falcılar edirnede falcılar diye bumu battı gitmek isteyene tarif ederim o kadar gerisi yazmasın bile gülüyorum sadece

benim yazdıgıma ithafen yazdıysan
ben dogrusunu göstermek istedim.
vebal üstümden kalksın diye

yoksa kimsenin günahı kimseyi ilgilendirmez elbette bana ne.

her koyun kendi bacagından asılır.
kolay gelsin

Arkadaşlar elazığda oturanlar veya gidebilme imkanı olanlar bana ulaşsın çok süper bi falcıyla tanıştım....
Ben bi işim dolayısıyla gittim gitmişken bi falcı bulursak yorumlatalım dedim arkadaşla bize birini tavsiye ettiler gittik hala şoktayız resmen hayatımızı okudu adam ya bugüne kadar çok falcı tanıdım ama böylesi inanın yok olamazzz gidebilecek arkadaşlara yardımcı olmak isterim konudan bana ulaşabilirsiniz

1-2 gün önce aynı konu açılmış ve kapatılmıştı! Ne falcıymış arkadaş öve öve bitiremediniz!

Nostradamusmudur nedir? O bile bu kadar kehanet sahibi değildi...

Ama anlamadığın şu: Gaybı sadece ALLAH bilir... Keşke sende bilseydin bu gerçeği yazık sana!

Sen falcı falcı gezeceğine önce oturda Türkçe'yi bir zahmet öğreniver...

Alfabemizde ''W'' harfi yoktur.

Yoksa falcı bu konuda birşey söylemedimi?

Fal, reklam vs konulardan KİB yapacakken bir de ne göreyim Türkçe de katledilmiş, yani bunun daha açıklaması var mı, Türkçeyi düzgün kullanmayanların uzun süre ceza alması taraftarıyım.

Arkadaşlar elazığda oturanlar veya gidebilme imkanı olanlar bana ulaşsın çok süper bi falcıyla tanıştım....
Ben bi işim dolayısıyla gittim gitmişken bi falcı bulursak yorumlatalım dedim arkadaşla bize birini tavsiye ettiler gittik hala şoktayız resmen hayatımızı okudu adam ya bugüne kadar çok falcı tanıdım ama böylesi inanın yok olamazzz gidebilecek arkadaşlara yardımcı olmak isterim konudan bana ulaşabilirsiniz
Kim acaba numarası varmı

Simdi sen bizlere tavsiye ediyorsuznda burdan sevap dagitmiyordun gunah dagitiyorsun fal bakmak cok gunahtir yani ne gerek var bakmaya ben hic gerek duymuyorum

Acaba bu falcıyı tarif eder misiniz yada numarası varsa verir misiniz

Back
X