Yüksek lisansım farklı bir alanda o yüzden kpss ile atanırsam, yüksek lisansı boşuna mı yaptım gibi bir hisse kapılmaktan korkuyorum. Yine de düşüneceğim. Tavsiye için çok teşekkür ederim!Kpss yle devlete atan..özel sektörde muhendislerin etinden sütünden herseyinden yararlaniyolar...parani harcamaya zamanın olmuyo...
Endüstri mühendisiyim..Ne muhendisisin
Ne mutlu size. Bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almanız dileğiyle! Ben de yüksek lisansa başlamadan önce iki yerden kabul almıştım ama şimdi olmuyor. İnşallah benim de şansım döner. Endüstri mühendisiyim.Biraz şans işi. Hamile olmama rağmen en az 5 yerden is teklifi aldım geçen hafta hamileyim diyip geri çevirdiğim halde sorun değil diyenler bile oldu.
Hamile kalana kadar basvurmadigim yer kalmamıştı hiç donus alamadım çok üzüldüm. Şu an devlet için uğraşıyorum mühendislik için en iyisi olduğunu düşünüyorum yoksa özel de gerçekten canımıza okuyorlar.
Ne mühendisi olduğunu merak ettim sorun değilse
Hiçbiriniz almazsanız o tecrübe nasıl olacak da diyemiyor insan değil mi? Bilmeyen eş dost iş beğenmiyorum zannediyor, en çok ona sinir oluyorum.İleri düzeyde 4 program biliyorum, üniversite mezunuyum, yabancı dilim var fakat 5 aydır işsizim. Neden? Tecrübem yokmuş iş yapamazmışım
Yuksek lisansim bosa gider diyemi devlet icin cabalamiyorsun yaniYüksek lisansım farklı bir alanda o yüzden kpss ile atanırsam, yüksek lisansı boşuna mı yaptım gibi bir hisse kapılmaktan korkuyorum. Yine de düşüneceğim. Tavsiye için çok teşekkür ederim!
Ay, evet aynenYok canım, iş var aslında da biz beğenmiyoruzÖyle davranıyor ya bazı insanlar.
Kendi adıma özel sektörden umudumu kestim şu anlık, özel sektörde hep denen şey tecrüben yok. En ufak işte bile bu böyle.
Sabret, çıkacak elbet bigün bir yerden nasibimiz..
Bilemedim şimdi, çok ikna edici oldu bir an...kamuyu düşüneyim ben deBende endüstri mühendisiyimkamuda çalışıyorum benimde yüksek lisansım yaptığım işle pek alakalı diil yönetim bilişim sistemlerindeyim, o yüzden cok önemli diil bence ilgi meselesi master alanı. Hangi sehirdesiniz
Yani boşa gider diye çabalamamak değil de yüksek lisansta aldığım eğitimi de kullanabileyim diye devleti alternatiflerim içinde düşünmemiştim ama bu gidişle sanırım yüksek lisans çalışmam hobi olarak kalacak ve bir gün ben de kendimi KPSS'ye hazırlanırken bulacağım.Yuksek lisansim bosa gider diyemi devlet icin cabalamiyorsun yani
Doğrudan başvurularıma da dönüş olmadı. O yüzden moralim bozuldu. Yüksek lisanstan önce dönüş alıyordum. Beni de ararlar umarım :)Ya o internette ki ilanlar öyle işte. Bir sürü kişi başvuruyor. Onların arasından sıra gelecek vs. Geçen 8-9 ay önce başvurduğum yerden aradılar. :) zaten iş falanda yok yani haberlerde hersey güllük gulistanlik ama herkes şikayetçi.
Bence mutlaka düşünün bir kez deneyin en azından. Endüstri mühendisi alımı cok fazla kamudaBilemedim şimdi, çok ikna edici oldu bir an...kamuyu düşüneyim ben deİzmir'deyim.
Benim de bir kez başıma gelmişti yüksek lisanstan önce. Dördüncü mülakatımda her şey iyi güzelken, aaa referans yoksa olmaz dedilerBen ilk isime kolay girmiştim, bazı sebeplerden dolayı işten çıktım, görüşme üzerine görüşme, aynı yerle 2., 3. görüşme ama sonuç "0"
Ben ilk isime kolay girmiştim, bazı sebeplerden dolayı işten çıktım, görüşme üzerine görüşme, aynı yerle 2., 3. görüşme ama sonuç "0"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?