- 29 Eylül 2014
- 224
- 73
- 53
- Konu Sahibi pembesteteskop
hahaha cidden olsa öyle bir kurs katılacam da yok işte21 gunde hizlandirilmis erkek arkadas bulma kursuna katil.
Ahh ahhh ben simdi 21 yasinda olsam da erkek arkadasim olmasa .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaha cidden olsa öyle bir kurs katılacam da yok işte21 gunde hizlandirilmis erkek arkadas bulma kursuna katil.
Ahh ahhh ben simdi 21 yasinda olsam da erkek arkadasim olmasa .
Bizim okulda daha doğruus kampüste yok maalesef öyle kulüpler sporlar falanSpora git derim. Kiz erkek karisik spor takimi varsa , onlardan birine katil, dersten sonra antrenmanlara gidiliyordu benim okulda.
evet ben arkadaş ortamımdan etkilendim galiba. Zaten her zmana böyle hissetmiyorum ara ara üzülüyorum sonra geçiyor. Teşekür ederim yorumunuz için de :)Yoo ne alaksı varpembesteteskop Ben görüşlerimi paylaştım. Yani özenip de üzülme olacağı varsa olur, karşına çıkar. Bazen istesen de olmuyor işte. Ya kendileri gelip söylüyorlar zaten senin bişey yapmana gerek kalmıyor. Benim gördüklerimin hepsi ayrıldı okul bitince en geç. Siz bunları dert ediyorsunuz o yaşlarda arkadaş ortamından dolayı.
hahahah sonum bihter gibi olcaksa hiç almayaym :)Ders istiyorsan Firdevs Yöreoğlu'nu izle dicem olmayacak şimdicanım boşver herkesin sevgilisi var da mutluydu sanki dertsiz başına dert mi arıyorsun?
aileden de hep soruyorlar, kaç yaşına geldin ünvden bulamıyor musun diyorlarBence hiç takılma okuluna bak. Olması gereken an gelince anlıyorsun. Evet işte bu diyorsun.
Benimde 23 yaşına kadar hiç kimse girmedi hayatıma. Hatta o kadar çok erkek arkadaşım vardıki herkes şaşırıyordu.
Herşeyin bir zamanı var.
Senin yerinde olsam derslerimin iyi olmasıyla fark atardım. Şu an ilk gelen teklife evet diyecek psikolojidesin.bence seçici ol nasıl olsa olacak.gercekten sana uygun olan biri olsun acele etme.21 yaşında ünv öğrencisiyim. Etrafımdaki insanların %90 ının sevgilisi var ya da konuştukları.. Ama benim şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı. Tamam bi kaç konuştuğum hoşlandığım falan oldu ama asla o flört evresini geçip sevgili gibi olamadık. Şimdi ünvde de herkes bir bir çift olmaya başladı. Bakıyorsun alakasız arkadaş gruplarından, okula bile gelmeyen tipler çıkmaya başlamış.
İster istemez üzülüyorum. Yani kimi çiftleri çok yakıştırıyorum ,onlar adına da seviniyorum hatta ama keşke benim de olsa diyorum. Bazen çok yanlız hissediyorsun, bir üzüntün olduğunda paylaşacak, mutlu haber aldığında arayacak, hafta sonları bir etkinliğe beraber gidceğin bir erkek arkadaşın olsun istiyorsun.
En yakın arkadaşım da sürekli sevgilisinden bahseden bir tip. Sevgilisi de benim arkadaşım çocuğu severim de ama kız ölüp bitiyor onun için ve iki lafından biri o. Bana çocuğun yengesinden, abisinden her şey inden detaylı bahsediyor. Çektikleri her fotoğrafı gösteriyor. Bu da etkiliyor beni ister istemez
Neyse öyle içimi dökmek istedim.. Aşırı hoşlandığım bi çocuk da yok etrafımda ama bu işler nasıl oluyor, kız nasıl ışık yakar da erkek de gelir arkadaş-sevgili olunur varsa tavsiyeleriniz deneyimleriniz dinlemek isterim.
Not: daha 21 yaşındasın, evde kaldım havalarına mı girin, okulunu oku falan gibi öğütler de gelecek biliyorum. Onun için belirteyim :zaten iyi bir bölümde okuyorum, sosyal aktiviteler yapıyorum falan ama bir şeyler eksik. yani ben erkeklerle o anlamda arkadaş olmayı beceremiyorum. o yüzden ilerde daha fazla sıkıntı yaratmasını istemiyorum sadece.
Teşekkür ederimm..
Gerçekten anladığınıza çok sevindim. Tabi ki hemen evlenmek için istemiyorum. Bir şeyler paylaşmak, eğlenceli vakit geçirmek, yeri geldiğinde kütüphanede sabahlamak için istiyorum. Beni de her halimle beğenen, iltifat eden, ilgi gösteren ,üzüldüğümde halimi hatrımı soran biri istiyorum. Çünkü ünvdeki arkadaşlıklar da çok yüzeysel maalesef.Ben sana hak veriyorum. 21 yaşındasın daha çok gencsin bunları düşünme demeyeceğim. Evlilik için değil zaten, bir erkek arkadaşla gezip tozmak için en güzel yaşlar bunlar. Benim de üniversitede uzun süreli ilişkim olmadı. Şu an güzel bir ilişkim var ama hala icimdedir o yıllarda sevgiliyle senliklere gezilere katılmak, eğlenmek gülmek. Arkadaş cevreni genişlet bence biraz. Değişik ortamlara girmeye çalış. Şehir dışı gezilere katıl. Mutlaka birinin dikkatini cekersin.
derslerimle fark atmamın imkansız olduğu bir bölümde okuyorum diyebilirim. İlk gelen teklife atlamam bence. Arkadaşlarıma soruyorum ''sen fazla seçicisin, Çok aile kızı imajı veriyorsun, prenses takılıyorsun ,ondan olmuyor '' diyorlar hatta :)Senin yerinde olsam derslerimin iyi olmasıyla fark atardım. Şu an ilk gelen teklife evet diyecek psikolojidesin.bence seçici ol nasıl olsa olacak.gercekten sana uygun olan biri olsun acele etme.
teşekkür ederim yorumunuzu dikkate alacağım.. size de sevgiler <3Ha bu arada sana tavsiye karşı cinsini tanımıyorsun sen çok masum isteklerde bulunmuşsun ama onlar öyle değil ne yazık ki pembe gözlüklerini çıkar sonra tekrar çevrene bak derim üzülmemen adına..Sevgiler![]()
Sen boyle yazınca universitedeki sevgilimle zamanlarımız aklıma geldi ve çok güzeldi. Bu kadar çok istemekte haklısın :)Gerçekten anladığınıza çok sevindim. Tabi ki hemen evlenmek için istemiyorum. Bir şeyler paylaşmak, eğlenceli vakit geçirmek, yeri geldiğinde kütüphanede sabahlamak için istiyorum. Beni de her halimle beğenen, iltifat eden, ilgi gösteren ,üzüldüğümde halimi hatrımı soran biri istiyorum. Çünkü ünvdeki arkadaşlıklar da çok yüzeysel maalesef.
Ve şimdiye kadar hep olacaksa düzgün biri olsun diye bekledim, kimseye adım atmadım ama artık yanlız olmak rahatsız ediyor bazen.