Suyu icinde bekletirseniz kokar isiniz bitince suyu dokup icini temizleyip kurutup kaldiracaksiniz filtreleri islak kalmis koku yapmistir
Suyun ve tozun bulustugu hersey bakteri ve mikrop yuvasi olur.illaki koku olur.yeni evliyken kisa bir sure sulu supurge kullandim.hayatimda boylesi igrenc birsey gormedim.yillardir susuz supurge kullaniyorum.bi ara toz torbasiz kullandim.aman o da pislik.heryer toz icinde kaliyor.en iyisi toz torbali.mis gibi.arcelik de 150 tl ye canavar gibi supurgeler var tavsiye ederim.
bende sulu kullanıyordum her parçasını cillop gibi yapsanız içinde hiç su bırakmasanız bile kokuyor iğrenç bir koku biliyorum ben değiştirdim rahatladım en güzeli toz torbalı ne koku ne başka birşey diğerinden daha da güzel çekiyor
Ben ihlas kullaniyorum hic basima oyle birsey gelmedi ama fantom kullandim sungeri islak kaldigi icin koktu sungerlerini degistirin
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sürekli kullanım için ufak toz torbalı süpürge alırsan sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum. Mesela biz evde suluyu haftada bir genel temizlik olarak tutuyoruz onda da cam kapı ne varsa açıyoruz. Yoksa koku kötü gerçekten kolay kolay da gitmiyor. Parfümleri de işe yaramıyor.
sırf bu yüzden almamıştım sulu...insanlık hali ani bi misafirde süpü bırakk ee aradan kaç saat geçecek öyle koku yapacak bide onu temizlemekle uğraşacam
hemfikirim
toz torbayı atıyorum çöpe miss ..
koku moku yookkk
hemfikirim
toz torbayı atıyorum çöpe miss ..
koku moku yookkk
aynen hele çalışansan .torbalıyla süpür ikide vileda attırıverdinmi hafta içi kolay oluyor zaten hafta sonu derin temizliğe bi şekilde girişiliyo
Bana ders oldu zaten çeyizime toz torbalı alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?