yok mu bunun bir çaresi :(

melodi01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
197
77
68
35
Merhaba arkadaşlar.
Dert değil ama artık sinir oluyorum . Su filtreli elektrikli Süpürgemizin kokusuna dayanamıyorum artık : ( çalışan bi bayan olduğum için bazen misafir gelmeden süpürüp kaldırıyorum misafir gidince boşaltıp temizliyorum . Ama o bile çok özür dileyerek söylüyorum tuvalet kokusu gibi kokuyor her kullanımda mutlaka parfümünden döküyorum her parçasını temizliyorum ama artık illallah ettim yok mu bunun bi çaresi

Suyu icinde bekletirseniz kokar isiniz bitince suyu dokup icini temizleyip kurutup kaldiracaksiniz filtreleri islak kalmis koku yapmistir

Suyun ve tozun bulustugu hersey bakteri ve mikrop yuvasi olur.illaki koku olur.yeni evliyken kisa bir sure sulu supurge kullandim.hayatimda boylesi igrenc birsey gormedim.yillardir susuz supurge kullaniyorum.bi ara toz torbasiz kullandim.aman o da pislik.heryer toz icinde kaliyor.en iyisi toz torbali.mis gibi.arcelik de 150 tl ye canavar gibi supurgeler var tavsiye ederim.

bende sulu kullanıyordum her parçasını cillop gibi yapsanız içinde hiç su bırakmasanız bile kokuyor iğrenç bir koku biliyorum ben değiştirdim rahatladım en güzeli toz torbalı ne koku ne başka birşey diğerinden daha da güzel çekiyor

Suyu icinde bekletirseniz kokar isiniz bitince suyu dokup icini temizleyip kurutup kaldiracaksiniz filtreleri islak kalmis koku yapmistir

Suyunu hemen temizliyorum fakat o bile kokuyor diğer kullanımda . Filtreleride çıkartıp yıkayıp kuruluyorum geçmiyor içine işlemiş sanki

Valla arkadaşım haklısın toz moz oluyor diye gittik sulu aldık evin içinde fare ölüsü kalmış gibi kokuyor :/

Aynen öyle fırçayla bi güzel temizliyorum diğer kullanımda yine aynı yine aynı . Bezdirdi artık

Ben ihlas kullaniyorum hic basima oyle birsey gelmedi ama fantom kullandim sungeri islak kaldigi icin koktu sungerlerini degistirin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben ihlas kullaniyorum hic basima oyle birsey gelmedi ama fantom kullandim sungeri islak kaldigi icin koktu sungerlerini degistirin

Arnica almıştık daha 3 4 ay anca kullandım. Süngerleride suyla yıkayıp domestos döküyorum kurutuyorum geçmiyor malesef . Toz Torbalı olanlardan bakayım en iyisi tşkler cevaplarımız için.

Sürekli kullanım için ufak toz torbalı süpürge alırsan sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum. Mesela biz evde suluyu haftada bir genel temizlik olarak tutuyoruz onda da cam kapı ne varsa açıyoruz. Yoksa koku kötü gerçekten kolay kolay da gitmiyor. Parfümleri de işe yaramıyor.

bende de 3 yıldır fakirin sulu süpürgesi var. Çok memmunum bazen acele iş olunca kaldırıyorum falan peşinden hemen döküp yıkıyorum. Çok memmunum filtresini sık sık yıkamıyorum. Yıkasamda kurutmadan takmıyorum. Acaba neden koku yapıyorki, tahmin edebiliyorum kokuyu. umarım çözümünü bilen arkadaşlar çıkar

Servisine gotur filtreleri degistirecekler

sırf bu yüzden almamıştım sulu...insanlık hali ani bi misafirde süpür bırakk ee aradan kaç saat geçecek öyle koku yapacak bide onu temizlemekle uğraşacam

Son düzenleme:

Haklısın canım herşeyini yıka kurut geçmiyor başka çare yok kullanmıycam artik

sırf bu yüzden almamıştım sulu...insanlık hali ani bi misafirde süpü bırakk ee aradan kaç saat geçecek öyle koku yapacak bide onu temizlemekle uğraşacam

hemfikirim
toz torbayı atıyorum çöpe miss ..
koku moku yookkk

Evet bi tane toz torbalı alıp servise yolluyum . Kullanan arkadaşlar bilir ilk aldığımızda acele bi şekilde evi süpürdüm misafir gelmişti temizlemeye zamanım olmadı o gece resmen evin içinde fare ölüsü aradık ya o derece beter kokuyor

hemfikirim
toz torbayı atıyorum çöpe miss ..
koku moku yookkk

aynen hele çalışansan .torbalıyla süpür ikide vileda attırıverdinmi hafta içi kolay oluyor zaten hafta sonu derin temizliğe bi şekilde girişiliyo

ceyizimde ihlasın sulu süpürgesi(saglık robotu) var annemde de var temizlemesi kolay suyu döküp durulanıyor o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…