- 25 Ocak 2011
- 540
- 471
- 323
İnsanın karşısında bir duvar görmesi çok zor. Duygular ölüyor gönül kırılıyor gurur inciniyor anlıyorum sizi. Şimdi hep dualarıma katarım, allahım iletişimimizin iyi olduğu biri olsun diye. Allah cümlemize hayırlı ve huzurlu evlilikler nasip etsin.Benimki de bu yüzden bitmeli aslında.
Allah ayırmasın8 yıldır ilişkimiz var . 4 yıldır da evliyim 1 yaşında oğlum var. Evlendiğimé hiç pişman olmadım tartistiğimizda dahi içimden bikere bile geçmedi.
İkimizde kiskanc değiliz
Saygiliyiz
Birbirimiz için fedakarliklar miz elbette oluyo
Kendimize ayırdığım iz bi sosyal alanımiz var . Siyam ikizler gibide değiliz. Vé severek evlendik Daha né olsun.
Aldatır sa ayrilirim bunu biliyor .
Mutlu olmak için etkenler bunlar sanırım.
Ee bir maşallahinizi alirim
Ayy sizin de bizimki gibi uzun sevgililik süreci. Okuyunca sevindim5 yıl evlilik + 10 yıl sevglilik Allah'a çok şükür çok da mutluyuz :) İlerde ne olacağını kimse bilemez tabii ama Allah kimseyi kötü insanlarla karşılaştırmasın
Doğru ama konuyu açtığım için pişman değilim güzel evlilikler mutlu ilişkiler duymak beni de mutlu etti. Eminimki paylaşanlarda gururla anlattılarKonuyu bu sitede açılan konulara nazaran açtıysanız işiniz var. Bana göre de burası gerçek dünyadan ayrı bir dünya gibi ona bakarsanız. Çevremde ne karısını kocasını patolojik boyutta kıskanan insanlar var, ne özgürlüğünü baskılayan var, ne de bilezik altın diye ağlayan kezbanlar var, ne kaynana elti görümce gelin takıntılı insanlar var mesela. Mutsuz evlilik görüyorum duyuyorum çevremde de, böylesi yok yani. Hayatımda ilk defa gördüğüm model insan ve ilişki çok burada. Ben çevreme bakarım, kendime bakarım. Siz de buraları bu kadar kafaya takacak kadar ciddiye almayın derim. Herkes kendi tercih ettiği insanlarla, kendi tercih ettiği hayatları yaşıyor sonuçta. Ona göre tercihlerinizi yapar, ona göre yaşarsınız.
Evet anlık paranoya yaptım ama iyi şeyler duymak hoşuma gitti. Mutlu insanları dinlemek mutluluk verir bazenİşte bu Bdv iyi güzel ama çok haşır neşir olanlar bi süre sonra kontrolsüz paranoyalara kapılıveriyor..
Tabi ki de güzel evlilikler var neden olmasın. Var da şimdi gelip burada neden anlatsın ?
Şurada 'mükemmel evlilik tüyoları' diye bi topik olsa.. En sorunlu evlilik yaşayan bile gelir sana akıl verir. O zaman da dersin ki vay be herkesin evliliği ne kadar mükemmel imiş... Bu işler böyle
Amin, inşallah.İnsanın karşısında bir duvar görmesi çok zor. Duygular ölüyor gönül kırılıyor gurur inciniyor anlıyorum sizi. Şimdi hep dualarıma katarım, allahım iletişimimizin iyi olduğu biri olsun diye. Allah cümlemize hayırlı ve huzurlu evlilikler nasip etsin.
Iste olay budurHayata karşı ve ınsanlara karşı beklentilerinizi ne kadar 0'a indirebilirseniz , o kadar mutlu olursunuz . Ben buna inananlardanim.. bu eşiniz dahi olsa. Her zaman pozitif olmayı kendinİzle Mutlu olmayı karşı tarafida mutlu etmeyi bilmek gerek...
Teşekkürler :))Iste olay budur
Tebrikler
Maşallah Allah daim etsinTanikide vardir
11 yillik evliyim elbetteki tartisiyoruz ama birbirimizi cok seviyoruz ondan uzamiyor
Gozlerinin icine bakinca yumusuyorum tabiki oda
Ozgurlugunu kisitlamiyorum oda benimkini (neden cunku ben onun o benim neredr kimle oldugumuzu biliriz ve guven sonsuzdur Allahin izniyle)
Yalan soylemiyoruz
Cok iyi arkadasiz ki bu cok onemki
Derdimi anlatabilecegim (kizkardesim haric )tek insan
Mutsuzlugumda sikintilarimda korkularimda sevincimde kafami goysune koydugumda herseyin gectinini
Hastalandigimda bile elini elime aldigimda kendimi iyi hissettigim insan
Esim iyiki varsin Allah bize hayirli uzun omurler versin evlatlarimizi buyutelim Amin
MASALLAH
Annemle babamda oyledir
Emjjimki cokta vardir jmutsuz olma sadece dogru kisiyi bul
Evet duymak rahatlatıyor insanıBu konuya iyi ki rastgeldim. Bdv de benim gibi beyni yanmış paranoyaklasan bunyelere ilac gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?