Yok mu hiç ??

5 yıl evlilik + 10 yıl sevglilik Allah'a çok şükür çok da mutluyuz :) İlerde ne olacağını kimse bilemez tabii ama Allah kimseyi kötü insanlarla karşılaştırmasın

Benimki de bu yüzden bitmeli aslında.
İnsanın karşısında bir duvar görmesi çok zor. Duygular ölüyor gönül kırılıyor gurur inciniyor anlıyorum sizi. Şimdi hep dualarıma katarım, allahım iletişimimizin iyi olduğu biri olsun diye. Allah cümlemize hayırlı ve huzurlu evlilikler nasip etsin.

Allah ayırmasın

Doğru ama konuyu açtığım için pişman değilim güzel evlilikler mutlu ilişkiler duymak beni de mutlu etti. Eminimki paylaşanlarda gururla anlattılar

Evet anlık paranoya yaptım ama iyi şeyler duymak hoşuma gitti. Mutlu insanları dinlemek mutluluk verir bazen

Hayata karşı ve ınsanlara karşı beklentilerinizi ne kadar 0'a indirebilirseniz , o kadar mutlu olursunuz . Ben buna inananlardanim.. bu eşiniz dahi olsa. Her zaman pozitif olmayı kendinİzle Mutlu olmayı karşı tarafida mutlu etmeyi bilmek gerek...

Hayata karşı ve ınsanlara karşı beklentilerinizi ne kadar 0'a indirebilirseniz , o kadar mutlu olursunuz . Ben buna inananlardanim.. bu eşiniz dahi olsa. Her zaman pozitif olmayı kendinİzle Mutlu olmayı karşı tarafida mutlu etmeyi bilmek gerek...

Amin, inşallah.

Ben de 10 yıllık evliyim. Çok vicik vicik sevgi gösteremedik belki ama zor günlerde kopmadik aksine kenetlendik. Ben de sabri ve beklentileri çok çok aza düşürmeyi öğrendim ve de eminim ki aldatılmadim. :) Aldatilmama ihtimali var yani korma. :)

5 yıllık evliyim ve çok şükür mutluyuz. Bi daha dünyaya gelsem yine eşimle evlenirdim. En büyük desteğim, yoldaşım o benim. Allah'ım herkese güzel evlilikler nasip etsin. Önemli olan zenginlik, meslek vs değil, iyi niyet, saygı ve merhamet olmalı!

Iste olay budur
Tebrikler

Allaha şükür iyi ki evlenmişim diyorum. Ama bunu demek icin karşılıklı sevgi saygı hoşgörü şart.

Niye boyle umutsuzluga kapiliyorsunuz ki? Hayat herkesin kendi elinde.

Tanikide vardir
11 yillik evliyim elbetteki tartisiyoruz ama birbirimizi cok seviyoruz ondan uzamiyor
Gozlerinin icine bakinca yumusuyorum tabiki oda
Ozgurlugunu kisitlamiyorum oda benimkini (neden cunku ben onun o benim neredr kimle oldugumuzu biliriz ve guven sonsuzdur Allahin izniyle)
Yalan soylemiyoruz
Cok iyi arkadasiz ki bu cok onemki
Derdimi anlatabilecegim (kizkardesim haric )tek insan
Mutsuzlugumda sikintilarimda korkularimda sevincimde kafami goysune koydugumda herseyin gectinini
Hastalandigimda bile elini elime aldigimda kendimi iyi hissettigim insan
Esim iyiki varsin Allah bize hayirli uzun omurler versin evlatlarimizi buyutelim Amin
MASALLAH
Annemle babamda oyledir
Emjjimki cokta vardir jmutsuz olma sadece dogru kisiyi bul

Maşallah Allah daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…