Yok mu hiç ??

Ben de merak ediyorum.. Ama sorun karşındakine saygı duymaktan kelepçelememekten yani sağlıklı ilişkilerden geçiyor sanırım.

Var.

Annemle babam, anneannemle dedem, babaannemle büyükbabam.

Mesela.

Büyükbabamın tek bacağı tutmuyordu son günlerinde.

Yalnız uyuyordu.

80lerinde falan.

Gece kalkıp o bacakla babaannemin odasına gidermiş seke seke, yanına yatarmış sarılıp seni özledim diye...

Arkadaşlar hiç yok mu eşiyle yıllarını devirip iyi ki evlenmişim diyen. Hiç aldatılmayan kadın? Mutlu evlilikler ? Duymaya ihtiyacım var yoksa inancımı kaybedicem sanırım
dünyada kötü insanlar olduğu kadar iyi insanlarda var. Inanç kaybedecek bir sey yok. Etrafınızda sık böyle şeyler oluyorsa çevrenizi sil baştan yenileyin.

buraları okuyup paranoyak olmaya gerek yok. başlığın adı bi kere bir derdim var. e derdi olan yazıyor. derdi olmayan oh çok şükür mutluyum diye konu açmıyor ki.
Öyle tabiki ama hep aynı şeyler. Evladını, işini dert edip konu açan mı daha çok yoksa evliliklerdeki sıkıntılar, aldatmalar, üçüncü kişilerle ilgili konular mı daha çok ? Başlık bir derdim vardan çok ikili ilişkilerin sorunlarını içeriyor ve ister istemez insan ürküyor

Var, görüyorum. Ya da iyi gösteriyorlar kendilerini. Sevgi, saygı varsa evlilik kolay kolay bitmez.

Tarama yapildi. %2.0

Var tabi onemli olan dogru insani bulmak. Hicbir evlilik tartismasiz gecmez ama tartismalarda o olgunlugu gostermek herkesin harci degil.
Tartışma olmayan ilişkilerin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum zaten. Benim sorunum aldatılma olaylarının çokluğu, erkeklerin zamanla hatta bazen sebepsiz değişimi vs.

Arkadaşlar hiç yok mu eşiyle yıllarını devirip iyi ki evlenmişim diyen. Hiç aldatılmayan kadın? Mutlu evlilikler ? Duymaya ihtiyacım var yoksa inancımı kaybedicem sanırım

Var var benim ailemdeki tüm hikayeler uzun soluklu oluyor

Tartışma olmayan ilişkilerin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum zaten. Benim sorunum aldatılma olaylarının çokluğu, erkeklerin zamanla hatta bazen sebepsiz değişimi vs.

Erkekler degismez ki. Kadin degistiricem sanir sadece . Belli bir yastan sonra kadin olsun erkek olsun insanlar degismez.

Gun gelir baska kadindan hoslanir degistigini sanirsin ama oyle degil.

Tolere edecek sevgin kaldiysa tolere edersin yoksa bosanirsin.

N Narincadi Evet sorunlar yaşıyorum evliliğimde.Mükemmel değil ama.İyi günde kötü günde onun yanındayım ya o yeter bana.Mutlu günler çok fazla yaşadık beni mutsuzluklar korkutmuyor.Ve evlenmeseydim onunla asla mutlu olamazdım başkasıyla.Aklım hep onda olurdu.Yaşamak gerek.Bu yola baş koymak gerek..

Ya da kendilerini başta farklı gösterip sonradan gerçek yüzlerini ortaya çıkarıyorlar gibi bişey mi acaba

Kadir inanırla hümeyranın bir filmi vardı. Oradaki replik çok anlamlıdır. Kadir abimiz hümeyra'ya evliliğe karşı mısın? der. Hümeyra'da mutsuz evliliklere, mutsuz yuvalara, mutsuz çocuklara karşıyım der. Bende karşıyım..

Sevindim. Allah ayırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…