• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok mu hiç ??

Kasımda 20 inci yılımız doluyor.Geriye baktığımda tartismalarimiz mutlaka oldu.Esimi karşıma çıkardığı icin rabbime şükürler olsun.:KK68:
bizde 17 yılı devirdik evet zaman zaman tartışmalar olur ama pişman değilim eşimde değildir
hiç sormadım hiç pişmanlık yaşadın mı diye o da sormadı :)

Kasımda 20 inci yılımız doluyor.Geriye baktığımda tartismalarimiz mutlaka oldu.Esimi karşıma çıkardığı icin rabbime şükürler olsun.:KK68:

bizde 17 yılı devirdik evet zaman zaman tartışmalar olur ama pişman değilim eşimde değildir

Ayyy Allah sizlere daha nice yıllar nasip etsin :KK68:

Aslında o tartışmalardan sonra insan daha olgunlaşıyor.Birbirimizin kıymetini daha çok anladık.Tabi bu karşılıklı olunca evliliğiniz güçleniyor.

Bende 4senedir esimle birlikteyim 3senedirde evliyiz tartışmalarımız oluyor elbetteki ama çok güzel bir yuvamız var Rabbim ayirmasin herkese de sevdiği sevildiği insanlarla karşılaştırsın

8 yıldır ilişkimiz var . 4 yıldır da evliyim 1 yaşında oğlum var. Evlendiğimé hiç pişman olmadım tartistiğimizda dahi içimden bikere bile geçmedi.
İkimizde kiskanc değiliz
Saygiliyiz
Birbirimiz için fedakarliklar miz elbette oluyo
Kendimize ayırdığım iz bi sosyal alanımiz var . Siyam ikizler gibide değiliz. Vé severek evlendik Daha né olsun.
Aldatır sa ayrilirim bunu biliyor .
Mutlu olmak için etkenler bunlar sanırım.
Ee bir maşallahinizi alirim:kahve:

İlk 5 yıl nadiren boşanma isteğim ve kavgalarımız vardı çok şükür aştık hepsini 6. Yılım ve çok mutluyum Allah bozmasın.

İşte bu Bdv iyi güzel ama çok haşır neşir olanlar bi süre sonra kontrolsüz paranoyalara kapılıveriyor..
Tabi ki de güzel evlilikler var neden olmasın. Var da şimdi gelip burada neden anlatsın ?

Şurada 'mükemmel evlilik tüyoları' diye bi topik olsa.. En sorunlu evlilik yaşayan bile gelir sana akıl verir. O zaman da dersin ki vay be herkesin evliliği ne kadar mükemmel imiş... Bu işler böyle :işsiz:

Arkadaşlar hiç yok mu eşiyle yıllarını devirip iyi ki evlenmişim diyen. Hiç aldatılmayan kadın? Mutlu evlilikler ? Duymaya ihtiyacım var yoksa inancımı kaybedicem sanırım :110:
Evlilik de 4. Yıla girdim daha. Çok erken konuşmak için ama bnde düşünüyorum nden herşey bukadar mükemmel diye

Ben 14 senedir birlikteyim eşimle, 5 senelikte evliyiz bir oğlumuz var aldatılmadım diye düşünüyorum bunu düşündürecek bişey olmadı, ama aldatılır mıyım bilemem tabi, insanoğlu

Ha şimdi kimse övündü falan demesin evden işe işten eve gayet rutin düz bir hayatımız var aman eşim her gün çiçek alır takıya takı demem falan demiyorum :)
Gemisini yürüten 2 kaptanız hayat gailesini birlikte omuzluyoruz ağlarız güleriz yuvarlanıp gidiyoruz, ben ondan razıyım Allah da ondan razı olsun

6 senelik evliyim. İyi ki evlenmişim. Tek kusuru biraz hesabını bilmez,fazla harcar. 3 veya 5 kere sorun yaşadık.fazlası olmadı. Şu hayatta onun kadar yüzümü güldüren kimse yok kesinlikle.güvenimi sarsacak en küçük bir hareketi olmadı. Evlilik adına beklentilerimi karşılayan bir hayatın içinde olduğum söylenebilir.

Annem ve babam 32 yildir evli ufak tefek atismalar tabiki oluyor arada hatta seni bosayip genc birini alcam bile diyolar birbirlerine ama aldatma olayi yok zatrn babam kuzu gibi evden ayrilmaz biyere giderse yapisik ikiz gibi gezerler hatta annem arada memlekete gitse ne kadina ne bana huzur vermez dönsün annen diye suan facebook vs kullaniyor ama herseyinin sifresi bende var zaten ben actim onlari da yani eski evliliklerde dediginizden var yenilerini bilemem

6 senelik evliyim. İyi ki evlenmişim. Tek kusuru biraz hesabını bilmez,fazla harcar. 3 veya 5 kere sorun yaşadık.fazlası olmadı. Şu hayatta onun kadar yüzümü güldüren kimse yok kesinlikle.güvenimi sarsacak en küçük bir hareketi olmadı. Evlilik adına beklentilerimi karşılayan bir hayatın içinde olduğum söylenebilir.
Birçok kadın da bunu istiyor aslında yaa sadece bunu...

Konuyu bu sitede açılan konulara nazaran açtıysanız işiniz var. Bana göre de burası gerçek dünyadan ayrı bir dünya gibi ona bakarsanız. Çevremde ne karısını kocasını patolojik boyutta kıskanan insanlar var, ne özgürlüğünü baskılayan var, ne de bilezik altın diye ağlayan kezbanlar var, ne kaynana elti görümce gelin takıntılı insanlar var mesela. Mutsuz evlilik görüyorum duyuyorum çevremde de, böylesi yok yani. Hayatımda ilk defa gördüğüm model insan ve ilişki çok burada. Ben çevreme bakarım, kendime bakarım. Siz de buraları bu kadar kafaya takacak kadar ciddiye almayın derim. Herkes kendi tercih ettiği insanlarla, kendi tercih ettiği hayatları yaşıyor sonuçta. Ona göre tercihlerinizi yapar, ona göre yaşarsınız.

Benim de moralim bozuluyor bazen üzülüyorum ben de bunları mı yaşayacam diye sonra belki benim evliliğim huzurlu güzel olur belli mı olur diye düşünmeye çalışıyorum

Back
X