Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde 17 yılı devirdik evet zaman zaman tartışmalar olur ama pişman değilim eşimde değildirKasımda 20 inci yılımız doluyor.Geriye baktığımda tartismalarimiz mutlaka oldu.Esimi karşıma çıkardığı icin rabbime şükürler olsun.![]()
Kasımda 20 inci yılımız doluyor.Geriye baktığımda tartismalarimiz mutlaka oldu.Esimi karşıma çıkardığı icin rabbime şükürler olsun.![]()
bizde 17 yılı devirdik evet zaman zaman tartışmalar olur ama pişman değilim eşimde değildir
hiç sormadım hiç pişmanlık yaşadın mı diye o da sormadı :)
Kesinlikle. Benim evliliğimin bitme nedenlerinden biriydi bunlarEvlilikte yanlışlar olabilir. İnsan hata yapabilir. Kötü olan gönül almayı bilmemek, umursamamak, değer vermemek. Bunlar olunca iletişim yolları kapanıyor.
Aslında o tartışmalardan sonra insan daha olgunlaşıyor.Birbirimizin kıymetini daha çok anladık.Tabi bu karşılıklı olunca evliliğiniz güçleniyor.bizde 17 yılı devirdik evet zaman zaman tartışmalar olur ama pişman değilim eşimde değildir
hiç sormadım hiç pişmanlık yaşadın mı diye o da sormadı :)
çok doğru açıklamış arkadaş :) +1buraları okuyup paranoyak olmaya gerek yok. başlığın adı bi kere bir derdim var. e derdi olan yazıyor. derdi olmayan oh çok şükür mutluyum diye konu açmıyor ki.
Evlilik de 4. Yıla girdim daha. Çok erken konuşmak için ama bnde düşünüyorum nden herşey bukadar mükemmel diyeArkadaşlar hiç yok mu eşiyle yıllarını devirip iyi ki evlenmişim diyen. Hiç aldatılmayan kadın? Mutlu evlilikler ? Duymaya ihtiyacım var yoksa inancımı kaybedicem sanırım![]()
Birçok kadın da bunu istiyor aslında yaa sadece bunu...6 senelik evliyim. İyi ki evlenmişim. Tek kusuru biraz hesabını bilmez,fazla harcar. 3 veya 5 kere sorun yaşadık.fazlası olmadı. Şu hayatta onun kadar yüzümü güldüren kimse yok kesinlikle.güvenimi sarsacak en küçük bir hareketi olmadı. Evlilik adına beklentilerimi karşılayan bir hayatın içinde olduğum söylenebilir.
Benimki de bu yüzden bitmeli aslında.Kesinlikle. Benim evliliğimin bitme nedenlerinden biriydi bunlar![]()
10 yıldır beraberiz 6 yıldır evliyiz. Çok aşığız aynen ilk günkü gibi. Ümidini kaybetmesin bekarlar, aman!!