- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.560
- 598
- Konu Sahibi witch hunt
-
Abowww kovaya ikizler
sen kendinle anlasabiliyormusun ya :)) ehhheee
Su an ikizlerde bir numara yok bildigim kadariyla aynen devam (laf aramizda ikizlere pek uyuzum )
Ayri bi konu ac kovacanSaturn su an yayda...onlar anlatsin bide 2.5 yildir ne cekiyorlar
Ya gecen birsey duydum su fhneg suuyi midir nedir tv yanlis yerdeyse cocuk yaramaz olurmus...nuray sayari demisti ama nereyi animsamadimİkizler iyidir be, adı çıkmış sadece.
Kova dengeliyor onu, sen sus kız otur oturduğun yerde diyor, ikizler cemkiriyor, Kova tüm hümanistligiyle sarılıyor, İkizler katakulliye getiriyor, sonra dovusuyorlar ve kung fu bilen kazanıyor.
Kova daha baskın ama tamamen yükselenimin özelliği yok.
Amaan, neyse, dedim belki bahtıma bi mucize vardır, bir gün uyanırım ve bebem o gün uslu olmaya, yemeklerini yemeye karar verir filan...
Neyse ben içime içime sövmelere devam.
Ayri bi konu ac kovacansoru soran cok bak
Kerimcanın eski halini görünce cidden ben emeğine çabasına saygı duydum:) Ben yüzünün orjinali böyle sanmıştım ama :) Adam bu günlere gelebilmek yüzüyle para kazanmak için büyük çaba vermiş gerçekten. Mutlu görünüyor bize ama tabiki içini bilemeyiz kimsenin.
Biraz once instada gezinirken Kerimcan efendinin aylik 25 bin Turk Lirasina kiraladigi eve baktim bön bön!
Sonra durdum bu çocuk bu parayi nasil kazaniyor, para kazanmak bu kadar kolaysa ben aptal miyim ?
Ne kadar tirmalarsam tirmalayim neden olmuyor bazi seyler derken buldum kendimi ..
Herkesin pat diye ulasabilecegi seylere benim uzun uzun ugrasmam gerekiyor,bu her daim boyle olmustur .
Ya da her sey duzgun giderken artik bir isin sonuna gelmisken pat diye bozulur ve isim yarim kalir .
Bu sonuna kadar getirdigim islerin en sonunda bir sebeple bozulmasindan ve ellerimin bos kalmasindan yıldım artik !
Maneviyattan vuracak olanlar olabilir
Evet elimde kitap,obur elimde tesbih,kafamda seccade de degil ama kimsenin malinda,namusunda,huzurunda,isinde gozum yok !
Sadece bende bosa kurek cekmek istemiyorum .
Bende ugrasip ugrasip bosa kurek cekmek istemiyorum .
Istiyorum ki emek verdiklerim bana geri donsun
Bazen biri bana lanet etmis gibi hissediyorum ,sanki hic mutlu olma,butun her seyin yarim kalsin,kursaginda oturup kalsin,herkes kosarken merdivenleri sen oyle sap gibi kal..
Hep arkadan izle,agla agla icin ciksin demis...
Hani diyorsunuz ya bazen "ah ettim tutar mi ?"
Galiba biri bana etmis tutmus !
Neyi tutsam elimde kaliyor.
Neye baslasam yarim
Tam gulecekken ,kafamin ustune dusuyorum..
Kalkiyorum yeniden ama cok yoruldum artik..
Icimi dokmek istedim.
Bugun biraz uzgunum galiba
Tesekkur ederim .
Biraz once instada gezinirken Kerimcan efendinin aylik 25 bin Turk Lirasina kiraladigi eve baktim bön bön!
Sonra durdum bu çocuk bu parayi nasil kazaniyor, para kazanmak bu kadar kolaysa ben aptal miyim ?
Ne kadar tirmalarsam tirmalayim neden olmuyor bazi seyler derken buldum kendimi ..
Herkesin pat diye ulasabilecegi seylere benim uzun uzun ugrasmam gerekiyor,bu her daim boyle olmustur .
Ya da her sey duzgun giderken artik bir isin sonuna gelmisken pat diye bozulur ve isim yarim kalir .
Bu sonuna kadar getirdigim islerin en sonunda bir sebeple bozulmasindan ve ellerimin bos kalmasindan yıldım artik !
Maneviyattan vuracak olanlar olabilir
Evet elimde kitap,obur elimde tesbih,kafamda seccade de degil ama kimsenin malinda,namusunda,huzurunda,isinde gozum yok !
Sadece bende bosa kurek cekmek istemiyorum .
Bende ugrasip ugrasip bosa kurek cekmek istemiyorum .
Istiyorum ki emek verdiklerim bana geri donsun
Bazen biri bana lanet etmis gibi hissediyorum ,sanki hic mutlu olma,butun her seyin yarim kalsin,kursaginda oturup kalsin,herkes kosarken merdivenleri sen oyle sap gibi kal..
Hep arkadan izle,agla agla icin ciksin demis...
Hani diyorsunuz ya bazen "ah ettim tutar mi ?"
Galiba biri bana etmis tutmus !
Neyi tutsam elimde kaliyor.
Neye baslasam yarim
Tam gulecekken ,kafamin ustune dusuyorum..
Kalkiyorum yeniden ama cok yoruldum artik..
Icimi dokmek istedim.
Bugun biraz uzgunum galiba
Tesekkur ederim .
Bazen insan inatla sürüne sürüne yanlış yola devam ediyor.
Allahin çomağı yok. Daha nasil göstersin yanlış yolda olduğumuzu.
Şakasına diyorsunya 3 inek alıp köye yerleşim diye
Bunu 3 sene önce arkadaşım yapdi. Doktorasini bitirip kocasinla beraber sivasda büyük baş hayvanciliga atildi.
Köşeyi döndü. Avrupadan köye yerleşti. Mutlu ve huzurlu.
Insan bazen full gaz yanlış yola devam ediyor. Allah hangi sinyali verirse versin. Yilmadan çabalıyor.
Belkide sizin sorununuz budur.
İşinizi gercekden seviyormusunuz? Yani dünyaya birdaha gelseniz ayni mesleği secermiydimiz?
Evet ama herkesten daha once atlardim herhalde ..
Gec kaldim bu meslege sanirim
Seviyorum isimi ama layikiyla yapamiyorum belki de bilmiyorum kafam karisik .
O arkadasin yuksek ihtimalle buyuk bi sermaye ile girmistir o ise ..
Şakadır diye umuyorum, sitede büyü müyü zaten yasakta, hani latifedir dedim, yazmazlar böyle şeyler, tarifini vermeye kalkmazlar dedim, doğru dedim değil mi?Bana böyle düğümlü müğümlü kısmet açma şeysi yapmışlardı bir sınavı bi türlü geçemeyinceöğrenip özelden tarifini vereyim mi sana?
Şakadır diye umuyorum, sitede büyü müyü zaten yasakta, hani latifedir dedim, yazmazlar böyle şeyler, tarifini vermeye kalkmazlar dedim, doğru dedim değil mi?
Şakayı gerçek sanıp tarif isteyenler olur, yok öyle bir tarif, şaka yapmış arkadaşımız.
Konu safi geyiğe dönmüş, gösterteyim mi kahkaha dolu, videolu mesajlarınızıYok yok kimse tarif vermedi
Buyuye yorum var
Su nacizane bana yok
Alacagin olsun mune cadisi
Konumu da tasimis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?