Yok mu kismet baht acicak bi seyler acaba ?

Elma sirkesi mi? üzüm mü? dermişim
Kv evde çocuğa bakıyor. Kadın bön bön bakacak bana gelin delirdi diye.. En iyisi haftasonu o yokken yapmak..

Farketmez 2_3 gun sonra bak sirke azalacak
Negatif enerjiyi cekiyormus
Her odanin gorunmeyecek koselerine birer su bardagi koy ..

Yalnız kerimcan ünlü ve para kazanan bir adam onunla kendimi kiyaslarsak catlarin
Ben de örneğin esra erol gibi hayatta bir sey olmamış iki saat haha kiki yapan kadinin haftalık 120 bini cebe indirmesine giciktim
Sanırım onlarla değil aynı eğitim muhit ve yaşlarda olup aynı işi yapan insanlarla kendimizi karşılaştırmaliyiz

Hoş onların durumu benimkinden çok daha iyi
Soruna ben de bir çözüm bulamiyorum

Bütün yorumları okumadim ama şöyle söyleyeyim,herkes istediğine ulaşmıyor ki zaten.Herkes çok kısmetli değil,herkesin her işi hep rast gitmiyor.Siz sadece ulaşanlara odaklanmışsiniz...Hoş onlarda hayatlarının başka alanlarında isteklerine ulasamamislardir muhtemelen.
Örneğin Üniversite kazanamayan biri siz kazandığınız için sizi şanslı görür, bitirip iş bulamayanlar için siz yine çok sanslisinizdir.Yada evlenmek isteyip evlenemeyenlere göre en şanslı sizsinizdir.
Demek istediğim her alanda her işimiz mükemmel gitmez zaten,her hedefimize ulasamayiz.Yapmamiz gereken sahip olduklarimiza şükredip tekrar baştan başlamak.Sonra tekrar ve sonra tekrar...

Bir de ben ne zaman bir şeyi çok istesem olmadı
Aman olmasa da olur eh meh dediğim islerim oldu
Allah bazisini çok istediği şeyleri vermeyerek sinarmis isyan edecek mi diye bazisini da her istediğini vererek sinarmis şımaracak mi şükür edecek mi diye

Biz ilk gruptaniz kabullenemesek de öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…