Yok mu kismet baht acicak bi seyler acaba ?

Bu toplumda ünlü olmaktan kolay ne var ki? Kerimcan dediğiniz adamın ne gibi bir meziyeti var? Ne üretiyor? Topluma herhangi bir faydası var mı? Ben bu insanların hayatlarında gıpta edilicek bir taraf göremiyorum. Sadece tüketiyorlar. Ve popüler kültüre yönelik şeyler yapıyorlar. Her türlü yozlaşmaya sebep olmaları da cabası. En basitinden şeyma subaşına gıpta eden hemcinslerim var. Anlamıyorum. Evlendiği adam kendi halinde bir esnaf olsaydı bu kadın yüzüne dahi bakmazdı. Biri güzellik diğeri para için biraradalar. Bu tip bir alışverişin nesi özendirici olabilir? Esas fakirlik imkanların kısıtlılığı değil hayatımızda ki "anlamın" kısıtlılığıdır..

Yok imrenmek degil bu
Kendimi sorgulamak
Sansimi,bahtimi,egitimimi,cabalarimi,niyetimi gozden gecirmek ..

Ben de gecen Özcan Deniz in bölüm başına 120 bin lira aldığını okudum bir yerden. 120 bin ne demek ya. Gerçekten hiç anlamıyorum biz eşek gibi çalışıyoruz üç kuruşun hesabını yapiyoruz insanlar bizim bir aylık paramizla bir akşam yemeği yiyor. Her şey çok adaletsiz.

Vay vay vay...
Biz oturduğumuz kutu gibi evimiz için 2023 'e kadar daha 70 bin tl ödeyeceğiz. Özcan beye söyliyim de yarısını veriversin kapatalım hesabı ona koymaz nasılsa.. :KK70:

Konu sahibi arkadaşım dini inancını bilmiyorum ama sadaka falan veriyor musun? Bereketi arttırır, belayı def eder. Hadislerde mevcut.

Sukredecek bir seyim yok dedigimi hatirlamiyorum
Benim emek verdigim isler neden yarim kaliyor diyorum ...
Neden islerim rast gitmiyor
Neden neye elimi atsam kuruyor diyorum .
Ikisi farkli bence :KK66:
Bana niyeyse öyle geldi.
Yanlış anladım demekki...
Yinede tek sen degilsin,
Hepimizin vardır böyle sıkıntıları..

Bana niyeyse öyle geldi.
Yanlış anladım demekki...
Yinede tek sen degilsin,
Hepimizin vardır böyle sıkıntıları..

Iste bu anlarda nasil cikiyorsunuz isin icinden onu merak ediyorum .
Var midir kendinize ait metodlariniz falan ..

Vay vay vay...
Biz oturduğumuz kutu gibi evimiz için 2023 'e kadar daha 70 bin tl ödeyeceğiz. Özcan beye söyliyim de yarısını veriversin kapatalım hesabı ona koymaz nasılsa.. :KK70:

Esim veriyor sık sık.
Konu sahibi arkadaşım dini inancını bilmiyorum ama sadaka falan veriyor musun? Bereketi arttırır, belayı def eder. Hadislerde mevcut.

8-5 çalışanlar doyuyor mu ki 3000 tl yi bulmayan bir maaş 1000 lira kira 600 tl kredi eşimin dükkan kirası 800 tl kredi kart borçları mutfak masrafıcocuk masrafı derken borçlar batagında yaşayıp gidiyoruz.Ne kendimize ait bir evimiz var ne başka birşey.Kerimcan söylediği 2 saçma kelime ile milyonları güldürebiliyor fenomen hale gelebiliyor.Hayatın sırrı geçim sıkıntısı tatlım sen neyin kafasını yaşıyorsun?

Zenginin malı züğürdün çenesini yorar.. Dünya adaletsiz ne yapalım..
Şaklabanlığın, soytarılığın prim yaptığı, para ettiği devirdeyiz de ondan.
Eski yeşilçam artistleri neden bu kadar refah içinde değildi sanıyorsun. İşlerini iyi yapmaya çalışan düzgün insanlardı. Şimdi hangi kanalı açsam rezillik paçadan akıyor.
Bir de o programların sunucuları, yapımcıları örnek insan gibi davranmıyor mu iyice kıl oluyorum. Zeka seviyesi düşükler de buna kanıyor.

Allah çok verip azdırmasın zaten. Bu da onların sınavı aslında.. Yoksa biri asgari ücrete talim ederken diğerinin haftada 50-100 bin kazanması o kişilerin daha insan olduğunu, çok daha fazla çalıştığını göstermez. Öyle lanse ettiriyorlar sadece..
Dünya malı dünyada kalır. Çok da dert etmemek lazım.
+1000

o soruyu ben kendime hergün soruyorum misal cem yılmazın eski eşi aylık ne kadar nafaka alıyor kızın neredeyse hayatı kurtuldu kim bu kadın ne okudu? benim verdiğim emeklerin ne kadarını verdi? ya da diğerleri kim bunları bu kadar kazandırıyor ? aslında cevap basit sen ben bizler kazandırıyoruz.
Zengin bir toplum zümresi değiliz 70 den 70 e geçim sıkıntısı ve çile çeken bir toplumuz ne yazık ki.

Konu para degil diyorsun ama konuya girişin 25 binlik ev biraz çeliştin sanki.

Konu emeklerin bosa cikmasi
Emeksizlerin rahat hayat yasamasi..
Emek emek bi yerlere gelip ,duse kalka yasayip gitmek
Birinin de kicini sallayarak 25 bin liralik aylik kirasi olan bi ev story de yayinlayacak kadar rahat olabilmesi.
Kisacasi sans,talih,kismet ne derseniz artik

Iste bu anlarda nasil cikiyorsunuz isin icinden onu merak ediyorum .
Var midir kendinize ait metodlariniz falan ..
Çıkamıyoruz.
Benim şimdi çocugum olmuyo başkalarının oluyor,
Evet üzüldüm agladım sızladım niye ben dedim vs vs.
Ama düşünüyorum şimdi demekki benim sınavımda bu.
Herkesin bi sınavı var kimi maddiyat kimi saglık kimi evlat ne bileyim.
Ya sabır diyip önümüze bakıcaz.

Konu emeklerin bosa cikmasi
Emeksizlerin rahat hayat yasamasi..
Emek emek bi yerlere gelip ,duse kalka yasayip gitmek
Birinin de kicini sallayarak 25 bin liralik aylik kirasi olan bi ev story de yayinlayacak kadar rahat olabilmesi.
Kisacasi sans,talih,kismet ne derseniz artik
Bak yine aynı örnek.
Ben olsun diye kendimi parcalarken,
Daha dün birileri Allah cezasını versin çöpe atmış daha 4 günlük bebegi,
Dünyanın düzeni bu malesef.

Her şey emek değil bence.
Ben şansa da inanırım.

Bu sans nasil tersine doner
Ustune mi dusuyorum
Fazla mi yogunlasiyorum
Ne yapilmali
Nasil bu kadar tepinmeden kendi yaginda kavrulan biri olunabilir .
Kafamda bi suru soru

Çıkamıyoruz.
Benim şimdi çocugum olmuyo başkalarının oluyor,
Evet üzüldüm agladım sızladım niye ben dedim vs vs.
Ama düşünüyorum şimdi demekki benim sınavımda bu.
Herkesin bi sınavı var kimi maddiyat kimi saglık kimi evlat ne bileyim.
Ya sabır diyip önümüze bakıcaz.

Benim de yok .
Bazen cocuk bile yapamiyorum diyorum kendime ,ne ise yararsinki sen hayatta diyorum .
Amaaan nerelere gitsem bilemedim

Bi kerimcan olamadin :KK53:
Ozelden konusalim bi ara. Ben seni kendine getiririm. Bu aralar cok ihmal ettim haklisin. Benim de sana anlatilacak cok seyim var.

Back
X