- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
-
sevda demeyelimde öyle gerkti diyelim ya da mecburiyet diyelim en azından şimdilikbu ayna apartmanda oturma sevdası niye
Çok arsizlar çoook işte yüz versek tepemize çıkarlar o yüzden sert olmak lazım
sanırım ben sadece eşimin ailesine değil aşime de taviz vermişim canım.bazı şeylerin komple değşmesi lazım sanırım ve ben bunu başarabileceğim mi bilmiyorum.bende çok istiyorum gitmek arkadaşlarımla annemle görüşmek inşalalh olur
Birde kizdigim şu kk da bir kesim diyorki aman ne var bunda k.valide oglunun evine gelemicekmi diye bizi topa tutuyorlar ama konu sahibi gibi bi dert oldu mu da vay efendim nie yuz verdin bu kadar :) benim konumda topar tutuldugum gibi mesela :)
aynen canım ben şimdi ne yapıp edip kendi hayatımıda düşünmek zorundayım kendi sağlığımıda eve kapandım resmen yıllardır.işten eve evden işe.hafta sonu ev temiziliği annemlere bile gidemiyorum çok sık.inşallah kavga gürültü olmadan halledebilirim eşimi önerilere açığımBana da oyle geldi canim. Keske basta bukadar taviz vermeseydin, taviz tavizi doguruyor maalesef
aynen canım ben şimdi ne yapıp edip kendi hayatımıda düşünmek zorundayım kendi sağlığımıda eve kapandım resmen yıllardır.işten eve evden işe.hafta sonu ev temiziliği annemlere bile gidemiyorum çok sık.inşallah kavga gürültü olmadan halledebilirim eşimi önerilere açığım
aynen canım bencede güzel güzel konuşup halletmem lazım umarım olur çalışıyorum zaten ve inanırmısın bazı hafta sonları yatağımı bile toplamaya fırsat bulamadan pazartesi oluyor kv evini ya da işini yapmaktanTabiki esinle asla kavgaya girme daha anneci oluyorlar genelde o zaman. Sen simdilik k.valide ve elti ile arayi ac. Esinde sana destekmis madem gitme temizlige vs diyormus. Sen alttan alttan arayi ac, esin aksam gelince sunu yaptim bunu yaptim cok yorgunum de. Bikac gune esinin kulagina citlatirlarsa gidip gelmedigini o da derki isi gucu var napsin. Sen onlari esine kotuleme sadece cok yorgunum vaktim yok ev isi cocuk vs bitmiyor de sadece esine laf arasinda. Hazir calisiyormussun bu zaten arayi acmak icin guzel bir firsat
aynen canım bencede güzel güzel konuşup halletmem lazım umarım olur çalışıyorum zaten ve inanırmısın bazı hafta sonları yatağımı bile toplamaya fırsat bulamadan pazartesi oluyor kv evini ya da işini yapmaktan
ya sorma kışlık temizlik baharlık temizlik boya badana olur onun temizliği misafir gelcek pasta börek yapalım surayı temizleyelim bende birde kendi evimi bile yapsam o akşam ve ertesi gün belimde kalçamda aşırı ağrı oluyor ya yürümekde bile zorlanıyorum.önceden olmazdı bu.sanki kalçama bıçak saplanıyor bacağımada vuruyor ağrısı acaba bel fıtığı falan mı oldu ki dye korkuyorum her temizlikde oluyorBenim k.validem calistigim donemde birak kendi isini yaptirmak bana derdiki kendi evine temizlikci tut 15 gunde bir gelsin. Sen de yorulma, sen bir de o halde kendi evini birakip onun evini temizliyormussun masallah
ya sorma kışlık temizlik baharlık temizlik boya badana olur onun temizliği misafir gelcek pasta börek yapalım surayı temizleyelim bende birde kendi evimi bile yapsam o akşam ve ertesi gün belimde kalçamda aşırı ağrı oluyor ya yürümekde bile zorlanıyorum.önceden olmazdı bu.sanki kalçama bıçak saplanıyor bacağımada vuruyor ağrısı acaba bel fıtığı falan mı oldu ki dye korkuyorum her temizlikde oluyor
yok ya yaşlı değil hastayım diyor sadece yapamıyorum diyor eltimde yapıyor tabi fırsat buldukça ama o yapınca bende yapmak zorunda kalıyorum o çalışmıyor ben kendi evime zor yetişiyorum zaten normalde.eğer yapabilirsem mesefeyi koyup yapmayacağım her zman dediğin gibi hasta olursa tabi yaparım ama artık hep yapmayacağım inşallah :) birde ben gitmesem hemen surat yapar eltim ki o gelmediği zamanlarda ben herşeyi yaptım o gelemk istemedi ya da başka yere gitti ben yaptım çoğu zaman küçücük bebeğimi bile bırakıp temizlik derdine düştüm ama o yok.biz yapmazsak bizden kötüsüde yok bakalım iş nasıl ilerleyecekAllah korusun canim olabilir ama keske yillarca bunu yapmasaydin. Hani yardim edilir is yapilir ama hastalik yaslilik olur anlarim yani. K.validen cok mu yasli? Peki eltin de senin gibi yapiyormu?
yok ya yaşlı değil hastayım diyor sadece yapamıyorum diyor eltimde yapıyor tabi fırsat buldukça ama o yapınca bende yapmak zorunda kalıyorum o çalışmıyor ben kendi evime zor yetişiyorum zaten normalde.eğer yapabilirsem mesefeyi koyup yapmayacağım her zman dediğin gibi hasta olursa tabi yaparım ama artık hep yapmayacağım inşallah :) birde ben gitmesem hemen surat yapar eltim ki o gelmediği zamanlarda ben herşeyi yaptım o gelemk istemedi ya da başka yere gitti ben yaptım çoğu zaman küçücük bebeğimi bile bırakıp temizlik derdine düştüm ama o yok.biz yapmazsak bizden kötüsüde yok bakalım iş nasıl ilerleyecek
aynen benimki de aynı gezmeye olunca koşturur hastayım der ama ne geleni biter ne de gezmesi onların hastalığı bize valla bende duymayacağım artık kendi evime kendime bakacağım :) çocuğumla vakit geçireceğim istediğini yapsınlar zaten şimdiki aklım olsa diyorum hep ama yine aynısını yapıyorum artık yapmayacağım umarım :)Net tavrulini koy bosver. Bundan 10 yil sonra keske o kadar yormasaydim kendimi dersin. Eltinde surat asarsa assin. Anan degil baban degil. Illa goruseceksin diye biseyde yok. Sen kendine bak. Benim k.validede 49 yasinda. Dizim agriyor der baska bisey demez, doktora gitti doktor ilac verdi egzersiz verdi. Yapmadi kullanmadi kontrolede gitmedi. Gezmeye vakit geldimi heryere gidebilir ama evine git dizi agrir surekli. Valla hic duymuyorum, agrin varsa gezmiceksinde kusura bakmasin
merhaba hanımlar 7 yıllık evliyim 6 yaşında bir oğlum var.her evlilikte olduğu gibi sorunlarımda çok oldu gerek kayınvalidemle gerek eltimle gerek eşimle.benim kendime kızdığım ve bir türlü değiştiremediğim huyum ne olursa olsun ne kadar artık onlara mesafe koyacağım desemde koyamıyorum bir iki gün oluyor onlar aynı ben aynı bir türlü bunu devam ettiremiyorum.en başından verdiğim tavizlerin aman aram bozulmasın aman onların dediği olsun dediğim zamanların cezasını şimdi çekiyorum.hala daha karışmalar imalar.benim de bir yapım var herşeyi kafaya takıyorum ve sonunda saçma sapan hastalıklarla uğraşıyorum.aynı apartmanda yaşıyoruz eltim ve kayınvalide ile.bu yüzden görüşüyoruz ve karışmalar benim alınmalarım mutlaka oluyor.benim kafa yine eskilere gittiği için birden yazıp içimi dökmek fikir almak esti.şu kendi hayatını yaşayan kafasına özelliklede bunları takmayanlar nasıl başarıyorsunuz bana akıl verin yoksa bu gidişle ben erken yaşta oğlumu üvey annelere emanet edeceğim
taşınmak zor iş canım ama ben yavaş yavaş mesefe koyarak ve kendime yeni uğraşlar bularak başlamak istiyorum kısmetse gerçekten dediğin gibi herşeye sil baştan başlamam ve yıllardır kendi istedikleri gibi yaptıkları beni öldürüp kendi özüme dönmem lazım hayata yeniden başlamam lazım.umarım bunu başarabilirm canımSil baştan başlamak lazım bazen..
Köklü değişiklikler yapıp reset atmak lazım.
Hem bünyenin hem de beynin yenilenmesi için.
Senin huyun bu, bunca sene bunun üstesinden gelemediysen taktik değiştirmek lazım.
Mesela daha uzak bir yere taşınarak başlayabilirsin bu konuya.
taşınmak zor iş canım ama ben yavaş yavaş mesefe koyarak ve kendime yeni uğraşlar bularak başlamak istiyorum kısmetse gerçekten dediğin gibi herşeye sil baştan başlamam ve yıllardır kendi istedikleri gibi yaptıkları beni öldürüp kendi özüme dönmem lazım hayata yeniden başlamam lazım.umarım bunu başarabilirm canım
aayyy çok teşekkür ederim desteğin için gaza geldim fenaaa inşalalh hemen sönmez o güçlü olma hissi hep olsa bende keşke kendimi çoğu zaman bitmiş tükenmiş hiç bir işe yaramayan bakımsız paspal biri gibi hissediyorum malesef yaHer şey insan için, insan neleri değiştirmedi şu dünyada ve doğada bunları düşün.
Sen ki iki tane insanın hakkından mı gelemeyeceksin? Güçlü hisset kendini.
valla bravo ozaman sana ben 19 yaşında evlendim 7 yıl dolacak bu yaz cahil mi desem korktum mu desem ya da sessiz mi kaldım desem ama ne isterlerse yaptım eşim önceden çok ses etmezdi zaten 1 yılda birlikte yaşadık kv ile ama şimdi senin evin var sen kimsenin hizmetçisi değilsin der bana bende ki şu vicdan da aman surat yapmasınlar gideyim ama sonra olan bana oluyor sen en iyisini yapmışsın inşallah bende değişeceğim çok istiyorum bunuKeske boyle alistirmasaydin dicem sana ama ne diyim olan olmus. Kac yillik evlisin? Benim 14 ay oldu henuz yeni yani. Ben de ilk zamanlar cok ugrastim boyle olsun diye, misal bigun evinde buyuk temizlik yapacakmis benimde haberim yok yani, bi evvelki gun esim ordaydi ona demiski yarin temizlik yapcam. O da bisey dememis ertesi gunde pazar gunu ve biz esimle evdeyiz, neyse aksama dogru annesi esimi aradi. Bi sekilde eve cagirdi neyse esim gitti adama demedigini birakmamis. Senin esin nasil bir insan, bari buraya gelseydiniz biz temizlik yapardik siz yiyecek biseyler hazirlardiniz yerdik vs demis. Esimde demiski ben moonlighta demedimki, sen de bana yarin gelin yemek yapinda demedin dedi. Esime baya laflar saymis, hatta yemege oturcaklarmis esime gel sende ye demisler. Esim kizip cikmis yemekde yememis. Eve geldi anlatti, cok agladim o zaman nie bole yapti diye. Ama esim umursamadi hatta k.pederimde k.valideme kizmis. Kiz nerden bilsin diye. O gunden sonra hic umurumda degil, esimle ben evlenirken dedim annene yakin oturcaz gelsin evimi toplasin temizlesin bekler belki ben yapamam dedim. Esimde dediki ben millete hizmetci getirmiyorum, kendime es istiyorum dedi. Ki cok sukur bu tavrindan hic sasmadi. Ben de mesafeli oldum, gerekirse sevilmedim soguk gelin oldum ama umurumda degil.kafam rahat
aayyy çok teşekkür ederim desteğin için gaza geldim fenaaa inşalalh hemen sönmez o güçlü olma hissi hep olsa bende keşke kendimi çoğu zaman bitmiş tükenmiş hiç bir işe yaramayan bakımsız paspal biri gibi hissediyorum malesef ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?