yok mu mesafe koymanın yolu

Telefona da çıkma
Başka gün görüşünce sorarsa
Duştaydım duymamışımdır aman zaten çalışıyorum yorgunum de
Anlasınlar biraz

Al oğlunu çık parka
Ondan güzel arkadaş mı olur ( :

keşke tutsa yapamıyorum diyor hastayım diyor ama ben karar verdim özelliklede temziliğine artık gitmeyeceğim çünkü eşimde bu konuda destekçim sağolsun sen çocuğuna bak evine bak diyo ama bende hata sırf aram bozulmasın diye onların dedikleri oluyor kendime sinir oluyorum

Yarım gün gelen 70-100 arası alıyo
Yarısını eşin yarısnı kaynın ödese, haftada bir aslında ?

aynen bunları yapacağım zaten artık havalarda iyi.en çok oğlumun ihtiyacı var bana benimde ona başka arkadaşa gerek yok canım

Bi de bakarsın senin gibi bi anne de oğlunu parka getirmiş
Tanışır arkadaş olursunuz
Aman evden çık ta napıyosan yap bence ( : oğlunla beraber

aklımdan hiç çıkmıyorki zaten yaptıkları senin dediğini de yapmaya çalışacağım inşallah başarırım

Ben bu eltiyle olan kavgalari anlayamiyorum bir turlu. Yani bir insan eltisiyle neden anlasamaz? Neden sorun cikar?
Mesela yarin bigun kayinbiraderim evlense onun karisinin bana ne gibi zarari olabilir?
Hadi oldu diyelim. Kapimi kapatir otururum evimde. Onun evine de gitmem.
Bayramdan bayrama selam cakarim biter.

Inşallah yapabilirsin ufak ufak başlarsan daha kolay olur senin için benim kv de yok günüm var gel şunlar geldi siz de gelin akşam yemeğe gelin diye söyler durur onu kirmam ama 10 kere çağırıyorsa 2 kere giderim yorgunum özel dersim var not girmem lazım bilmem ne derim ayrıca eşim de evinde mutlu huzurlu olunca hiç dışarıya çıkmak istemez kv ve kp ve kaynim sürekli kavga ederler evde hep huzursuz bi ortam olur o yüzden eşimi kandırmak daha kolay oluyor bende

Benim sevmediğim ama eşimin ailesinin çok sevdiği her dk beraber oldukları bir komşuları var bir aksam eşimle oturuyoruz ikimiz de yorgunuz telefon çaldı kaynim aradi bu komşunun çocuğunun ödevi varmış annesiyle babası gezmeye gitmiş çocuk kv lerdeymiş bizden bilgisayar istedi getirebilir misin diye biz zaten yorgunuz sen gel al dedik kaynim da bu iki çocuğu da almış geldi sonra ben yapamam bu ödevi sen yapar misin dedi eşime yorgun argın zavallı eşim ödeve başladı tak kapı çaldı kv peşinden gelmiş sonra yine tak kapı bu sevmediğim komşuları geldi bu arada saat 10 gelip oturdular ben de kalkıp çay bile koymadim

Biliyorum çok kötüyüm ama napimmm

Saat 11 oldu baktım gidecekleri yok kalkıp çay koydum çayları getirdim terbiyesiz tatlı bişey yok mu kuru kuru çay mi içeceğiz dedi bu saatte gelene bu var bir tek Üzgünüm dedim ohhhh

harika cevap olmuş onlarda tam arsızmış valla ya benimkilerinde bazen tutuyor gece yarılarına kadar oturmaları kendileri sabah geç uyanıyor tabi biz 6 buçukta ayaktayız

Tabiki oyle baska bir ilce bile olsa genede eski arkadaslarinla ayda 1 kez bile gorussen hava alirsin. Gene arada ailene git evde durma. Zaten calisyorsun bu da cok buyuk bir arti. Isten gelince deki isim var yemek yapcam yorgunun basim agriyor de. Biraz kendinizinde kiymetini bilin inanin sonra cok pisman olursunuz. Ben misal evimde is yaptiiysam yorgunsam k.valideme gittiysek o aksam caya, cay servisine pek kalkmam tabanlarim agriyordur cidden. Sirf cici gelin olmak icin ugrasamam. Ama iyiysem tabiki k.valideme yardim ederim. Once sizsiniz bunu unutmayin cunku ne yaparsaniz yapin gene goze gelmeyecek ya da 1 kez yapmayinca sizden kotusu olmayacak

aynen haklısın canım bende çok istiyorum arkadaşlarımla görüşmek ama eşim yalnız izin vermiyor çocuk yollarda zebil olur diye 1 saatlik yolda ne olacaksa.

Gece 10da habersiz gelen misafire su bile vermem kimse kusura bakmasin. Ne arsizlarmis, bizimkilerde kari koca bize gelirker k.pederim on numara adamdir hakkini yiyemem. Saat 9 bucuk oldumu hadi kalkalim cocuklarda istirahat etsin der ama k.validem oylemi:) kalmak ister daha cok, k.pederim zorla goturur esini :)

Valla hicde bisey olmaz alistir esini de. Evde bunaliyorum de; havalar da guzellesti de
inşalalh o iş de zor benim ama inşallah alıştırabilirim canım gerçekten bunalıyorum çünkü kendisi devamlı dışarda iş için olsun görüşmediği arkadaşları için olsun ama bana gelince izin yok

Evlilikte esitlik esastir, esim gezicek edicek heryere beni evden cikartmiycak. Yok oyle bir durum. bende anneme arabayla 1 saat mesafedeyim haftada 1 kez giderim, bazen kafam eser 1 gece kalirim. Esim asla bisey demez, arkadaslarimla gorusurum esim karismaz, siz nie bu kadar taviz verdiniz?

Çok arsizlar çoook işte yüz versek tepemize çıkarlar o yüzden sert olmak lazım

sanırım ben sadece eşimin ailesine değil aşime de taviz vermişim canım.bazı şeylerin komple değşmesi lazım sanırım ve ben bunu başarabileceğim mi bilmiyorum.bende çok istiyorum gitmek arkadaşlarımla annemle görüşmek inşalalh olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…