Inşallah yapabilirsin ufak ufak başlarsan daha kolay olur senin için benim kv de yok günüm var gel şunlar geldi siz de gelin akşam yemeğe gelin diye söyler durur onu kirmam ama 10 kere çağırıyorsa 2 kere giderim yorgunum özel dersim var not girmem lazım bilmem ne derim ayrıca eşim de evinde mutlu huzurlu olunca hiç dışarıya çıkmak istemez kv ve kp ve kaynim sürekli kavga ederler evde hep huzursuz bi ortam olur o yüzden eşimi kandırmak daha kolay oluyor bende
Benim sevmediğim ama eşimin ailesinin çok sevdiği her dk beraber oldukları bir komşuları var bir aksam eşimle oturuyoruz ikimiz de yorgunuz telefon çaldı kaynim aradi bu komşunun çocuğunun ödevi varmış annesiyle babası gezmeye gitmiş çocuk kv lerdeymiş bizden bilgisayar istedi getirebilir misin diye biz zaten yorgunuz sen gel al dedik kaynim da bu iki çocuğu da almış geldi sonra ben yapamam bu ödevi sen yapar misin dedi eşime yorgun argın zavallı eşim ödeve başladı tak kapı çaldı kv peşinden gelmiş sonra yine tak kapı bu sevmediğim komşuları geldi bu arada saat 10 gelip oturdular ben de kalkıp çay bile koymadim
Biliyorum çok kötüyüm ama napimmm
Saat 11 oldu baktım gidecekleri yok kalkıp çay koydum çayları getirdim terbiyesiz tatlı bişey yok mu kuru kuru çay mi içeceğiz dedi bu saatte gelene bu var bir tek Üzgünüm dedim ohhhh